Şimdi Ara

Packard Bell TJ75 JO 114TK İNCELEME Core i5 430M/4gb 1066 DDR3/ATI HD5650 1GB DDR3/320GB 5400rpm (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
53.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende bozulan şahane Acerimin ardından servis süresinin aşımı nedeniyle aldığım para iadesine gidip hemen bu bilgisayarı aldım. Çok ucuz olduğu için hala bir elimde kalacak korkusu var ama sistem şahane.... Yapacak bir şey yok yani ;)

Bu arada artık başlığı bir 112 TK ve 114 TK adına ortaklaştırıp forumumuz olmasının zamanı geldi gibi...

Bu aralar hayatımdaki yoğunluktan dolayı yeni başlık açıp, biglisayarla ilgili incelemeleri atacağım bir zamanım yok ama her konuda yardımcı olmaya çalışırım...(artislik yapmış gibi oldum kusura bakmayın)

Hepimizin bilgiayarı hayırlı olsun diyorum...Elektronik şans işi...Hepimizin şansı iyidir inşallah :
    )
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_kalem

yani boşta 1 slotun var? garip geldi bana ama?

hayır 2 boş slot var şuan w si dolu birinde 1 gb diğerinde ise 2 gb ram var ;)

1400 tl evet kampanyalı hali diğer yerlerde bu fiyata yok zaten
  • cpu-z 4 slot gösteriyor olabilir ama anakartta 4 slot olduğunu sanmam.hatta yok
  • arkadaşlar ben de 112tk dan alcam. vatan yüzde 18 indirimi devam ettiriyor ayın sonuna kadar. ben bu ürünü yüzde 18 indirimli olarak nakit alabiliyormuyum gidip vatan mağazasından? eğer öyleyse yarın öbür gün nakit ayarlayıp almaya çalışcam. world card yok bende ondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapadokyalı

arkadaşlar ben de 112tk dan alcam. vatan yüzde 18 indirimi devam ettiriyor ayın sonuna kadar. ben bu ürünü yüzde 18 indirimli olarak nakit alabiliyormuyum gidip vatan mağazasından? eğer öyleyse yarın öbür gün nakit ayarlayıp almaya çalışcam. world card yok bende ondan.

evet nakit olarak alabilirsiniz karta gerek yok

4 ram slotuna gelincede pc açan yada kesin bilen arkadaşımız varsa bilgilendirsin bizi
  • Bugün 1307 TL oldu
  • merhaba arkadaşlar bende bugün 1307 tl tj75 jo 112 t aldım.daha doğrusu yeğenime aldım ama kutuyu dahi açdan yeğenim istemedi:( yarın ürünü iade edecğim almak isteyen olursa onada verebilirim aldığım fiyata..satıldığı gibi duruyor..
  • bende bugun gittim vatana ve ürünü aldım ama ellerinde yok başka şubeden istediler ve 3-5 güne gelir dediler. ama 1307tl almış oldum. artık geldiğinde gidip alcam pcyi.
  • arkadaşlar stoklrda kalmamış.ben ürünün kutusunu hiç açmadım geri iade alacaklar isteyen varsa vatan elmadağ şubesinde teslim edebilirim.koruma bandı dahi açılmamış haliyle..1307 tl
  • Ben de dün akşam aldım, ama ellerinde yoktu, Ankara'da hiç bir mağazalarında yok. Adana'dan istendi, birkaç güne gelirmiş. 1307 ye Worl de 8 taksitle.
  • Arkadaşlar başka başlığa yazdım cevap gelmedi bir de burada yazayım. i5 li tj75 112 tk aldım. Bir iki sorum olacak. Öncelikle kutudan windows cd si çıkmadı. Çıkması gerekiyormu yoksa yedek dvd oluşturup o şekildemi windows dvdmiz oluyor ve 4.7 lik kaç dvd gerekir. Bir de sabit disk tek bölümlü şu an herhangi bir kurtarma bölümü görünmüyor kurtarma tuşuna basarsam nereye yedek alıyor ve tam işletim sistemi yedeğimi?kurtarma bölümünü kendim mi oluşturacağım ve nasıl? dokunmatik tuşlardaki kurtarma tuşuna basarsam nereye yedek alıyor?çok soru sordum biliyorum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertas

Arkadaşlar başka başlığa yazdım cevap gelmedi bir de burada yazayım. i5 li tj75 112 tk aldım. Bir iki sorum olacak. Öncelikle kutudan windows cd si çıkmadı. Çıkması gerekiyormu yoksa yedek dvd oluşturup o şekildemi windows dvdmiz oluyor ve 4.7 lik kaç dvd gerekir. Bir de sabit disk tek bölümlü şu an herhangi bir kurtarma bölümü görünmüyor kurtarma tuşuna basarsam nereye yedek alıyor ve tam işletim sistemi yedeğimi?kurtarma bölümünü kendim mi oluşturacağım ve nasıl? dokunmatik tuşlardaki kurtarma tuşuna basarsam nereye yedek alıyor?çok soru sordum biliyorum teşekkürler.

Cd çıkmıyor evet sadece bir adet boş dvd çıktı bende ;) Yapman gereken başlat menüsünde Packart bell yönetim ekranı var orada Recovery manager çıkacak karşına şuan iş yerindeyim tam olarak isimlerini yazamamış olabilirim .
    3 Adet Boş Dvd Gerekli +1 adet daha sürücüler için gerekiyor. Recovery managerda karşına gelen ekranda fabrika ayarları yedekle vs.. ayarı var onu seçip dvd koyarak işleme başlayabilirsin ben ilk başta alamamıştım Dvd den kaynaklanıyormuş gittim princo aldım sorun çözüldü işlem bitincede aynı ekranı aç sürücüleri yedekle kısmından yedek al.
    işlen 1-1,5 saat arası sürüyor yazdıktan sonra dvdleri doğruluyor işlem uzun sürüyor yani

• teşekkürler @GrafikXer
  • vatandaki 112tk modeliyle gelen işletim sistemi 64bitmi yoksa 32mi? sormayı unuttum alırken de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapadokyalı

vatandaki 112tk modeliyle gelen işletim sistemi 64bitmi yoksa 32mi? sormayı unuttum alırken de.

64 BİT yüklü geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayfer55

Ben de dün akşam aldım, ama ellerinde yoktu, Ankara'da hiç bir mağazalarında yok. Adana'dan istendi, birkaç güne gelirmiş. 1307 ye Worl de 8 taksitle.

bende ankara vatandan aldım ürünü ellerinde yoktu antalyadan istediler banada. bakalım kaç günde gelecek görecez. 1 haftayı bulabilir demişti bana satış elemanı. inşallah cumaya elimizde olur.

cvp için teşekkür ederim grafikxer. 64 bitse güzel bende 64 bit istiyodum.
  • Arkadaşlar win 7 64 bit tj 75 güncelleme yaptıktan sonra yeniden başlattı ama yaklaşık 1.5 saat ekranda "windowsu yapılandırıyor bilgisayarı kapatmayın yazısı" takılıp kaldı ama yanındaki dönen animasyon dönüyordu. Takıldı diye reset attım yarım saat geçti yine aynı. Bu durum normalmi güncelleme bu kadar uzun sürermi bekleyeyimmi yoksa sistem kurtarma yapcam. Ne olmuş olabilir?
  • quote:

Arkadaşlar win 7 64 bit tj 75 güncelleme yaptıktan sonra yeniden başlattı ama yaklaşık 1.5 saat ekranda "windowsu yapılandırıyor bilgisayarı kapatmayın yazısı" takılıp kaldı ama yanındaki dönen animasyon dönüyordu. Takıldı diye reset attım yarım saat geçti yine aynı. Bu durum normalmi güncelleme bu kadar uzun sürermi bekleyeyimmi yoksa sistem kurtarma yapcam. Ne olmuş olabilir?

bi sorun var bende öyle olmadı....ohaaaa şimdiki çoklu güncellemeyi yaptım bendede aynısı oldu..ne dir bu 7 64 bit anlamadım 32 bitin gözünü yiyim.bu arada o ses cızırtısı parazit herneyse bendede geliyor.şeytan diyor git iade et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 1 Nisan 2010; 21:35:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrafikXer

quote:

Arkadaşlar başka başlığa yazdım cevap gelmedi bir de burada yazayım. i5 li tj75 112 tk aldım. Bir iki sorum olacak. Öncelikle kutudan windows cd si çıkmadı. Çıkması gerekiyormu yoksa yedek dvd oluşturup o şekildemi windows dvdmiz oluyor ve 4.7 lik kaç dvd gerekir. Bir de sabit disk tek bölümlü şu an herhangi bir kurtarma bölümü görünmüyor kurtarma tuşuna basarsam nereye yedek alıyor ve tam işletim sistemi yedeğimi?kurtarma bölümünü kendim mi oluşturacağım ve nasıl? dokunmatik tuşlardaki kurtarma tuşuna basarsam nereye yedek alıyor?çok soru sordum biliyorum teşekkürler.

Cd çıkmıyor evet sadece bir adet boş dvd çıktı bende ;) Yapman gereken başlat menüsünde Packart bell yönetim ekranı var orada Recovery manager çıkacak karşına şuan iş yerindeyim tam olarak isimlerini yazamamış olabilirim .
    3 Adet Boş Dvd Gerekli +1 adet daha sürücüler için gerekiyor. Recovery managerda karşına gelen ekranda fabrika ayarları yedekle vs.. ayarı var onu seçip dvd koyarak işleme başlayabilirsin ben ilk başta alamamıştım Dvd den kaynaklanıyormuş gittim princo aldım sorun çözüldü işlem bitincede aynı ekranı aç sürücüleri yedekle kısmından yedek al.
    işlen 1-1,5 saat arası sürüyor yazdıktan sonra dvdleri doğruluyor işlem uzun sürüyor yani

Bu yedekleme işlemi için dvd de özel bir marka ya da özellik gerekiyor mu?

Haber geldi, Adanaya sipariş edilmişti, bugün geleceğini ummuyordum açıkçası tahminimden erken geldi.

• bugun 112tk yı aldım. gelmiş. pek beklemiyordum bugun geleceğini ama gelmiş. gayet güzel makine şimdilik sorun görünmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.