Şimdi Ara

Packard Bell TJ75 JO 114TK İNCELEME Core i5 430M/4gb 1066 DDR3/ATI HD5650 1GB DDR3/320GB 5400rpm (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
53.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam cep telefonunu şarj ederkende şarj adaptöründen gelen bi cızırtı vardır ya aynen o..

eski bi serideki benzer bir problem bios update ile geçmiş. aşağıdada yazıldığı gibi ilk açılışta gelmiyo ses karşılama ekranında cızırdamaya başlıyor.

bende pazar günü aldım. iade etmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden, ama içimden gelmiyorki iade etmek. ilerde geçermiki acaba yeni update ile

http://support.packardbell.com/uk/item/index.php?i=topic_02030&

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 27 Nisan 2010; 22:34:38 >
  • kafamı karştırdı bu cızırtı olayı iyice. bi yandanda bu performansa bu fıyat katlanılır bişeymı acaba. preformansı etklıyemıyorsa ve çok rahatsız etmıyorsa belkı diyicem ama birde ilerisi var ılerıde seste artış fln olurmu kafa karştırıyor.
  • hocam git vatana böyle böyle şikayetçi dolu falan dersin. sonra kulağını yaklaştır hoparlörün olduğu yere sesi duyarsın.

ama sessiz bir ortamdayken sesi duymak için yaklaşmana gerek yok. oturduğun yerden duyabiliyorsun.

sabah iade ye götürmek için dünden recovery yapmıştım. sabah bi açtım ses yok.1-2 saat kullandım hala yoktu.ama sonradan ne oldu ne bitti anlamadım ses tekrar çıkmaya başladı. uykudan yeni uyandığım için sesi tam duyamadım heraldeilk başta
  • cok rahatsız edici bir sesmi kullanım zorluğu çıkarıcak seviyedemi ?
  • Bazı arkadaşlar rahatsız edici değil demiş , ama bana göre sessiz ortamda rahatsız edici bir ses.

Dediğim gibi denemeniz lazım. Bazı arkadaşlar hiç yok öyle birşey diyorlar.

Şu anda bulunduğum ilde vatan yok. darty , gold , teknosa ya bi uğrayım ardır onlarda belki. bi bakayım başka laptoplarda varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

quote:

Orijinalden alıntı: cink

quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

quote:

Orijinalden alıntı: cink

bu arada berkaydj yukarıdaopsiyonlar var sadece bu iki ekran kartını tik leyip yukardan da crysis'i seç değerlere bak bi 4650 orda da 4650 daha iyi çıkıyo???

gözüne gözlük tak birdaha bak

Taktırtma bana gözlüklerimi canını yakarım artistlik yapma

5650 her yonden daha ıyı neden boş konuşuyosun ki

Bak dostum hala artist artist konuşuyosun al bi bak sana söylediğim buydu resme bak fps lere sen yapamamışsındır diye koydum buraya
    ama şunuda söyliyim 5650 bi adım önde ama çok büyük bir fark yokmuş araştırdım burası bilgi paylaşım yeri kırıcı sözler söyleme kimseye

Packard Bell TJ75 JO 114TK İNCELEME Core i5 430M/4gb 1066 DDR3/ATI HD5650 1GB DDR3/320GB 5400rpm

• 1. sırada 5650 var işte yine..
  • Arkadaşlar linux yüklüsünüalıp (daha ucuz ) sonra,Windows cd sini satın almak daha iyi olurmu..
    Kutudan beraberinde windows cd çıkmıyomuş o yüzden soruyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tingir2@gmail.com -- 2 Mayıs 2010; 18:21:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tingir2@gmail.com

Arkadaşlar linux yüklüsünüalıp (daha ucuz ) sonra,Windows cd sini satın almak daha iyi olurmu..
    Kutudan beraberinde windows cd çıkmıyomuş o yüzden soruyorum..

lisanslı windows 7 fiyatlarından haberın yok sanırım. ayrıca win 7 drıverlarında sorun yaşabılırsın arayıp bulmak fln.
  • Arkadaşlar merhaba. Hdd yi bölmek istiyorum. Partition Magic gibi programlar kullanmadan normal windows kurarken böldüğümüz gibi bölmek istiyorum. F2 ile windows kurulumu başlatsam karşıma bölümleme ekranı gelicek mi? Eğer gelmiyorsa herhangi bir Win7 DVD si ile boot edip bölümleme yapsam 11.72 gb olan Recovery Partition alanı gider mi?
  • arkadaşlar 1 saatlik normal kullanım( net- müzik-youtube 1080p olabilir) sıcaklıklarını paylaşırmısınız?

HWMonitor 1.15 32-bit .zip
    HWMonitor 1.15 64-bit .zip

Bu arada tj75 için tek bir genel başlık olmalı bence. Ayrı ayrı fazlaca konu açılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 11 Mayıs 2010; 1:23:05 >

• Arkadaşlar ben windows kurmak istiyorum fakat açılırken F2 ye basınca bios'a giriyor. Arkadaşın LG de F5'e basınca Recovery olayı başlıyor. PB de yok mu boyle bir şey? Windowstan Packard Bell Recovery Management ile mi yapmamız gerekiyor bu işi?
  • Merhaba arkadaşlar TJ 75 114k kullanıcısıyım. Benim bir sorunum var paylaşim dedim : Bilgisayar açıkken hiç bir işlem yapmamama rağmen fan sürekli çalışıyor. Örneğin ufak bir winamp programını açtığımda dahi fan başlıyo çalışmaya. Acaba bu bir sorun mu, aynı durum sizde de oluyor mu?
  • HP alacaktım onu araştırmaya başlamışken bu ürünü gördüm. Fiyatı filan çok iyi. Görünüş olarakta iyi, ekran kartıda iyi...
    Ama bütün yorumlarda ses sorunu olduğunu gördüm.
    Ses tamamen kapalı bile olsa yine ses geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkank7534

Merhaba arkadaşlar TJ 75 114k kullanıcısıyım. Benim bir sorunum var paylaşim dedim : Bilgisayar açıkken hiç bir işlem yapmamama rağmen fan sürekli çalışıyor. Örneğin ufak bir winamp programını açtığımda dahi fan başlıyo çalışmaya. Acaba bu bir sorun mu, aynı durum sizde de oluyor mu?

Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Güç seçeneklerinden güç tasarrufu modunu seçtiğiniz takdirde fan, oyun veya yüksek işlemci performansı gerektiren bir iş yapmadığınız sürece sessiz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

HP alacaktım onu araştırmaya başlamışken bu ürünü gördüm. Fiyatı filan çok iyi. Görünüş olarakta iyi, ekran kartıda iyi...
    Ama bütün yorumlarda ses sorunu olduğunu gördüm.
    Ses tamamen kapalı bile olsa yine ses geliyor mu?

Ses gelme ihtimali var tabi ki fakat sorunsuz kullanan çok insan tanıyorum. Bunlardan biri de benim, bu fiyata kesinlikle bu seriden daha iyisini bulamazsınız.
  • teşekkürler
  • fan sorunu bendede aynı sürekli çalışıyor susmak nedir bilmiyor sistem boşta fan devrede fan ayarları ile oynayacağım bir proğram yokmu ? speed fan denendi olmadı
  • Arkadaşlar merhaba. Ekran kartı driveri olarak hangisini kullanıyorsunuz? Ben ATI Catalyst™ 10.4 Suite for Windows 7 (64 bit) olanı ati nin sitesinden indirip kurdum ama Catalyst Control Center kayboldu. Eski driverını mı yükleyeyim yoksa önereceğiniz bir driver var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak08

Arkadaşlar ben windows kurmak istiyorum fakat açılırken F2 ye basınca bios'a giriyor. Arkadaşın LG de F5'e basınca Recovery olayı başlıyor. PB de yok mu boyle bir şey? Windowstan Packard Bell Recovery Management ile mi yapmamız gerekiyor bu işi?

Arkadaşım ilk sayfayı okumuş olsaydın sorunun cevabını çoktan bulurdun... Kaldı ki hadi windows çöktü ne yapcan
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.