Şimdi Ara

Packard Bell TJ75 JO 114TK İNCELEME Core i5 430M/4gb 1066 DDR3/ATI HD5650 1GB DDR3/320GB 5400rpm (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
53.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tezek

quote:

Orijinalden alıntı: burak08

Arkadaşlar ben windows kurmak istiyorum fakat açılırken F2 ye basınca bios'a giriyor. Arkadaşın LG de F5'e basınca Recovery olayı başlıyor. PB de yok mu boyle bir şey? Windowstan Packard Bell Recovery Management ile mi yapmamız gerekiyor bu işi?

Arkadaşım ilk sayfayı okumuş olsaydın sorunun cevabını çoktan bulurdun... Kaldı ki hadi windows çöktü ne yapcan

Hallettim canım sağol
  • Merhaba arkadaşlar tj75 114k kullanıcısıyım. pc'nin wireless çekim gücünü pek beğenmiyorum.Benim eski laptop'um çekim gücü daha iyiydi sanki.Şunu sormak istiyorum eski laptopumdaki(TOSHİBA P200-1JR) wifi; intel 4965agn modeli şimdiki ise Atheros AR5B93 modeli sizce hangisi daha iiyidir? Eğer intel'in ki daha iyiyse bunu tj75'e takabilirmiiyim? Bu konuda bilgisi olanlar varsa yardımcı olmalarına sevinirim.
  • bende uzun araştırmalar sonucu sonunda alabildim makinayı , daha öncede çok kez okumuştum ses sorununu , ilk açtığım anda hiç farketmedim , rahatsız etmedi beni daha doğrusu..sonra buradaki yorumları okuyunca tekrar sesi duymaya başladım :) bence bu olaya nasıl baktığınızla ilgili , çok rahatsız edici bir ses değil , duymak istemesseniz duymassınız :)
  • overdase arkadaşımızın söylediği gibi siyah elektrik bandıyla hoparlörlerin üstünü kapattığınızda ne yandan ne karşıdan ne gece ses namına birşey kalmıyor. görünütüden yana da sorun olmuyor. Ayrıca aşırı ısınma olayı altta hava aldığı kısım kapanınca oluyor, diz üstünde sol diz hava alma yerini kapattığı için ısınıyor ama düz zeminlerde hiçbir sıkıntı yok.
  • Arkadaşlar ben de kendimce çok uzun araştırmalardan sonra bu makinede karar kıldım ve aldım. Performansı için söylenebilecek hiç bir şey yok. Bu makine ile chrome browserda 3-4 ayrı pencere açmama rağmen FM 2010 oyunu çok rahat bir şekilde oynanıyor. Benim isteğim de zaten buydu. Ses problemi ve ısınma bence çok rahatsız edici değil. Diz üstünde kullanırken laptop soğutucularından birini kullandığınızda hiç problem oluşturmuyor. Wireless çok iyi. Evde çekmediği oda yok. Benim için tek problem pil ömrü. Benim ilk laptopum ve 2 saatte pilin sonu görünüyor. Bu yaz gecelerinde balkonda uzun keyif yapmakta zorlanıyorum. Zamanında balkona priz yaptırmadığıma çok pişman oldum doğrusu.

Bu arada bir şey sormak istiyorum. Elektriğe bağlı çalışırken pilini sökmem doğru bir şey mi yoksa yanlış mı yapıyorum?

Son söz : Fiyatına göre süper bir laptop. Tavsiye ederim.

• Merhaba arkadaşlar tj75 114k kullanıcısıyım. BİLGİSAYARI İLK ALDIĞIMDA ISI SIRUNU HİÇ OLMADIĞI İÇİN ÇOK HOŞUMA GİTMİŞTİ. FAKAT FİFA 2008'İ OYNARKEN EVEREST'TE 95 DERECEYİ GÖRDÜM.ŞUNU ANLADIM BİLGİSAYAR İŞLEM YAPMAZSAN EMSALLERİNE GÖRE HİÇ ISNMIYOR DENEBİLİR, AMA BİRAZCIK YORULDUĞUNDA ÇOK FAZLA ISINIYOR.EMEKDAR ACER 5630 İLE AYNI İŞLERİ YAPMAMA RAĞMEN ONUN ISINMA ORANI BUNA GÖRE DAHA AZ. AYNI DURUMU SİZDE YAŞAYORSANIZ YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
  • ben şubatta almıştım, kulağımı hoparlöre dayadığımda az bir ses geliyor fakat senin kaydettiğin kadar ses gelmiyor. sanırım ben şanslıyım :) kesinlikle herhangi bi cızırtı dışardan duyulup kaydedilecek kadar yok. ısı soran arkadaşlar için, kesinlikle ısı sorunu yoktur (en azından 5 aydır bende olmadı) , mute tuşu ışığı geçen haftaya kadar yanıyordu ama artık yanmıyor. oyun soran arkadaşlar ise, her oyunu hiç tereddüt etmeden fulle alıyorum, hiçbir şekilde bir kasma ile karşılaşmadım, fps check yapmadım çünkü benim için akıcılığı yeterli örneğin cod6 online oynarken herşey full de oynuyorum ve kesinlikle bir kasma problemi yaşamadım, sanırım başka başlıklarda bir kaç kişi pil olayını sormuş fakat ben buradan yanıtlayacağım, ilk aldığımda normal kullanımla (msn, internet, word...) ve güç tasarrufunda 3 saat pili gidiyor kesinlikle pil ömrü azalmadı. benim için tek olumsuz yanı monitörü, monitörde sanki ledler görünüyor gibi. 5 aydır gözüm alışamadı sanki görüntü nokta nokta gibi gözüküyor gözüme. buna rağmen oyun oynayan arkadaşlara kesinlikte tavsiye ederim beni daha yarıyolda bırakmadı =)

• quote:

Orijinalden alıntı: hyenenler

Arkadaşlar ben de kendimce çok uzun araştırmalardan sonra bu makinede karar kıldım ve aldım. Performansı için söylenebilecek hiç bir şey yok. Bu makine ile chrome browserda 3-4 ayrı pencere açmama rağmen FM 2010 oyunu çok rahat bir şekilde oynanıyor. Benim isteğim de zaten buydu. Ses problemi ve ısınma bence çok rahatsız edici değil. Diz üstünde kullanırken laptop soğutucularından birini kullandığınızda hiç problem oluşturmuyor. Wireless çok iyi. Evde çekmediği oda yok. Benim için tek problem pil ömrü. Benim ilk laptopum ve 2 saatte pilin sonu görünüyor. Bu yaz gecelerinde balkonda uzun keyif yapmakta zorlanıyorum. Zamanında balkona priz yaptırmadığıma çok pişman oldum doğrusu.

Bu arada bir şey sormak istiyorum. Elektriğe bağlı çalışırken pilini sökmem doğru bir şey mi yoksa yanlış mı yapıyorum?

Son söz : Fiyatına göre süper bir laptop. Tavsiye ederim.

pilinizi sökmenizin pilin ömrünü uzatmadığını bundan önceki bilgisayarımda görmüştüm. fakat size tavsiyem kullanmadığınız zamanlar bilgisayarınız kapatın. 5 aydır çok nadir kapatarak kullanmama rağmen monitör ışığını biraz kıstığımda 3 saat normal kullanımımı yapabiliyorum. fakat fm2010 , guitarhero , cod6 gibi oyunlar oynadığımda 2 saat anca gidiyor. bence bu durum normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenderRodriguez -- 8 Haziran 2010; 3:03:07 >

• beyler bugün aldım bu bilgisayarı ancak görev çubuğundaki ses simgesi kapalı ve

açılmıyor ne yapabilirim?
  • Ses driverı yüklümü?
  • Arkadaşlar tek eğlencem olan Open Falcon düzgün calişmiyor. Aklınıza gelen herhangi bir şey var mı? Windows 7 ile ilgili bir sorun sanırım. Fakat Win7 li nvidia kullanan arkadaşlar da boyle bir sorun yokmuş. Canımı cok sıktı bu durum. Şimdi XP ye dönmek de istemiyorum. Offfff :(

Packard Bell TJ75 JO 114TK İNCELEME Core i5 430M/4gb 1066 DDR3/ATI HD5650 1GB DDR3/320GB 5400rpm

Packard Bell TJ75 JO 114TK İNCELEME Core i5 430M/4gb 1066 DDR3/ATI HD5650 1GB DDR3/320GB 5400rpm

• Merhaba arkadaşlar. İlk sayfada @tezek'in anlattıgı gibi hem win 7 hem de win xp şeklinde kullanıyorum bilgisayarı. XP de bütün driverleri tanıttım. Fakat ekran kartının Catalyst Control Center'ı cıkmadı. Ben XP yi sadece yukardaki Open Falcon ile uçabilmek için kurdum. Onda da Anti Aliasing gibi ayarları açmam gerek. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
  • Arkadaşlar bu bilgisayardan memnunmusunuz.Alalı kaç ay oldu ne kadar kullandınız soğutma ses vs nasıl
  • Peki kaç aydan beri sorunsuz kullanıyorsnuz.
  • Arkadaşlar ilk sayfada puanlamaya baktım işlemci 6.7 vermiş benim core i7 işlemci ile puanlar aynı nasıl oluyor acaba bu durum
  • Biosu 1.22 versiyonuna güncellemeye çalışırken hata veriyor bende. Şunu farkettim indirdiğim dosyada rom dosyası yok. Yani PV50122.rom gibi bir dosya olması lazım dos klasöründe... bu dosya biosunu 1.22 ye yükselten arkadaşlarda varsa bana gönderebilirmi?
  • BENDE 5 AYDIR TJ 75-114 TK KULLANICISIYIM YURTDIŞINDAYIM İZNE GELDİĞİMDE ESKİŞEHİR'DEN ALMIŞTIM,5 AYDIR GÜNLÜK ÇOK YOĞUN KULLANMAMA RAĞMEN HİÇBİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM HER LAPTOP GİBİ ÇOK YÜKLENİLDİĞİNDE ISINIYOR FAKAT NORMAL ŞARTLARDA GAYET İYİ,TASARIMINA GELİNCE BİLGİSAYARI HER ELİME ALDIĞIMDA DAHA ÇOK HOŞUMA GİDİYOR,CIZIRTI SORUNU FORUMU OKUYANA KADAR HİÇ DİKKATİMİ BİLE ÇEKMEDİ VE KESİNLİKLE RAHATSIZ EDİCİ DEĞİL,PB ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR İÇİN SÖYLÜYORUM HOPARLÖR CIZIRTISINI SORUN ETMEYİN BENCE,HP,TOSHIBA,ACER OLAN ARKADAŞLARIM VAR VE HEPSİ PB ELİNE ALDIKLARINDA HASTA OLUYORLAR BU FİYATA BU LAPTOP ALINIR,BENDE 5 AYLIK KULLANICISI OLARAK DÜŞÜNEN HERKESE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TAVSİYE EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlknmrcn -- 10 Temmuz 2010; 8:24:46 >
  • bu laptop'ta windows XP yükledikten sonra iAHCI sürücüleri nasıl yüklenebilir? Bilen birisi var mı? En azından etkinleştirebilmiş bir arkadaş aygıt yöneticisindeki "SCSI and RAID Controllers" içindeki sürücü başlığını buraya yazarsa bile büyük faydası dokunacak
  • bu üründen daha yeni hızlıal dan aldım.Sağ üstte kırmızı ve siyah renklerde belirginleşen ve beyazda ise farkedilmeyen yeşil bir nokta var.görmesi kolay değil .Sanırım ölü pixel diye buna diyolar.Garantiye girer mi?Giriyosa hızlıal.com la muhatap olayım yoksa direk teknik servisle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmpati

bu üründen daha yeni hızlıal dan aldım.Sağ üstte kırmızı ve siyah renklerde belirginleşen ve beyazda ise farkedilmeyen yeşil bir nokta var.görmesi kolay değil .Sanırım ölü pixel diye buna diyolar.Garantiye girer mi?Giriyosa hızlıal.com la muhatap olayım yoksa direk teknik servisle mi?

Sıkıştırılmış piksel bu.. hızlıal'dan almışsanız 7 günlük değişim veya iade hakkınız vardır..
    ölü piksel ve sıkıştırılmış pikseller kusur kabul edilmediği için servis tarafından bir işlem gerçekleşmez.. hızlıala değişim için geri gönderin..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.