Şimdi Ara

Packard Bell TJ75 JO 114TK İNCELEME Core i5 430M/4gb 1066 DDR3/ATI HD5650 1GB DDR3/320GB 5400rpm (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
267
Cevap
1
Favori
53.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Apache27

quote:

Orijinalden alıntı: Gallardo

quote:

Orijinalden alıntı: Apache27

Bir hafta önce bende bu bilgisayardan aldım acaba xp driveri arayan veya bulan oldu mu ?

Hah! tam da bugun xp driverlarini ariyordum, carsamba gunu aldim ben de, formatlayip xp yukledim ardindan win 7, xp de calistiracagim bazi programlar var onlar icin 32 bit xp yukledim ve simdi driverlarini arayip duruyorum, laptop hakkinda izlenimlerimi test ettikten sonra paylasacagim, simdilik hersey yolunda.

xp driverlari nerden bulacagimiz konusunda fikri olan varsa paylasabilir mi?

Xp'yi nasil hangi cd'den yukledin ben bir turlu beceremedim sata modu ide yapmadan yukleyemiyorum nlite surumlerden mi yukledin ? Bilgi verirsen bana bayagı bir yardımcı olursun birde ide mod alip yukledigimde xp ilk acıldıgında atheros driverini kurdum calısıyordu sonra dokunmatik tuslardan wirelessı kapattım sonra tekrar acmak icin bastım ama bir turlu acılmadı :) aygıt yöneticisinde de calısmadı. Böyle bir durumla karsılastınmı

Programlarda sorun Yaşayan arkadaşların yapmaası gereken adımlar şunlar

Yüklemek istediğiniz programımn Setup dosyası üzerinde sağ tıklayın özellik menüsünden resimlerdeki adımları uygulayınız

Daha sonra uyumluluktan xp seçeneği yada diğer seçeneklerden birini seçiniz ben Xp SP3 seçiyorum bazen hata verebilir eski programlarda sp yada sp2 seçin

ÖNEMLİ : UNUTMADAN SADECE UYUMLULUKTAN HATA VERMEZ YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRIDA ETKİN KILIN O EKRANDAN YÜKLEME YAPACAĞINIZ PROGRAMLARIN HEPSİNDE

----

Wireless Ve Bluetooth Pasif olupta etkinleştiremeyen arkadaşlar varsa. Yapması gerekenler şunlar

Wireless: Dokunmatik medya tuşundan pasif olabilir onu aktif ediniz !!!

Bluetooth : Bu soruna gelince ben 2-3 gün bulamamıştım hiç bir yerde sonradan klavyeden kısa yolu olduğunun farkına vardım bunun için yapmanz gereken ; Klavyeden Ctrl nin yanında bulunan kırmızı renkli "Fn" tuşu var ona basılı tutun ve üzerinde bluetooth işareti olan "F6" tuşuna aynı anda basınız. donanım bulma sesi gelecek ve yükleme otomatik başlayacaktır.

• tezek arkaşım anlatımın için çok teşekkür ederim.
  • Dün Vatan Bilgisayar'da 4 ramlisi ve 500 hddlisi 1419 liraydı

Bugün onu kaldırmışlar sanırım, 3 ramlisi, 320 hddlisi 1410 liraya var.

Gerci dünki de bugünkü de stoklarda yok ama, yine de 4 ram ve 500 hdd lisi olsa süper olurdu.
  • tezek arkadaşım ne olur xp sürücülerini verdiğin link kırık bi zahmet düzeltiver...
  • SAYIN TEZEK ARKADAŞIM mesajı görür görmez cevap verip yar,tekrar yüklediğin için çok ama çok teşekkür ederim...[simage][/simage]
  • quote:

Orijinalden alıntı: SliTaz

112 TK kullanıp da cızırtı almayan var mı? Ben teşhir ürününe baktım cızırtı geliyor ve rahatsız ediyor. Ayrıca bendeki Toshiba'nın tuşları ile bu aletin tuşları arasında inanılmaz bir kalite farkı var.

Diğer markaların i5 işlemcili modelleri gelmeye başladı. Acaba biraz daha bekleyip başka marka mı almak gerek?

Birde ürünü iade edenler ne sebeple iade ettiler?

Evet o benim. vatan'dan aldığım üründe hiç bir cızırtı yok. hatta bu laflar yüzünden paranoyak olacaktım nerdeyse cızırtı bulmak için. tuşların görünümü konusunda haklısınız bana da sanki emanetmiş gibi bir izlenmim veriyordu. Ama yaklaşık 2 haftadır word ağırlıklı çok kullandım. çok da kötü değiller. zamanla alışılıyor.

• valla demin bestbuy'dan aradıları beni 112tk modeli gelmiş 1.499TL istiyorlar..fakat orada özelliklerde ramler 3gb ve 800mhz yazıyordu..3gb olmasını sorun ediyordum hadi dedim bu sorunu aştım şimdi 800mhz olması çok canımı sıktı açıkçası..bari 1066mhz olaymış yaw..ztn bide şu cızırtı olayı sinir ediyor varmı yokmu diye..sizin 112tk'ler 800mhzmi ramleri yoksa 1066mhzmi cpu-z'dan fln bakarmısınız rica etsem? ha birde bimekste acer 5740g i5li 500gb ramli 4gb 1066mhzli ve 1gb ati 5650li olanda kampanyada 1500tlye satılıyor..acaba acerımı yoksa pb 112tkyımı alsam off off.tip olarak pb'yi daha beğeniyorum.eğer ramleri 3gb 1066mhz ise alıcam
  • selamlar,

bir sorum olacak. 112TK notebook aldık 64bit enterprise kurduk. sitesinden driverları indirdim kurdum fakat "PCI simple communication" diye bir şeyin driverini bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  • Broadcom Ethernet controller drivers
    Atheros WLAN Adapter Drivers
    ikisinide yükledinizmi?
  • Arkadaşlar, hepsiburada stoklarına 118TK girdi, arkadaşla beraber 2 tane almayı düşünüyoruz, çoğunlukla oyun için kullanacağız fakat cızırtı, cızırtı diye vazgeçireceksiniz valla. Bu arada kabul edilebilir bir fiyattan sunuyorlar: 1.757.39 TL (146.45 x 12)

http://www.hepsiburada.com/packard-bell-easynote-tj75-jo-118tk-intel-core-i5-430m-2.26ghz-6gb-500gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750867

Acaba 118TK kullanan varsa cızırtı var mı, yok mu söyleyebilir mi?

• Arkadaşlar bende samsung r522 kullanıyorum fs03tr modeli ati 4650 1gb ddr3 ekran kartım var sizinkilerde 5650 1gb ddr3 var ama ne hikmetse benim gpu-z saat hızını 600mhz göstrirken 5650 ninki 550mhz nasıl oluyor bu? 4650 dahamı iyi bende ilk başta tj75 114 tk alacaktım bulamayınca bunu aldım heralde daha iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: cink

Arkadaşlar bende samsung r522 kullanıyorum fs03tr modeli ati 4650 1gb ddr3 ekran kartım var sizinkilerde 5650 1gb ddr3 var ama ne hikmetse benim gpu-z saat hızını 600mhz göstrirken 5650 ninki 550mhz nasıl oluyor bu? 4650 dahamı iyi bende ilk başta tj75 114 tk alacaktım bulamayınca bunu aldım heralde daha iyi olmuş

listede göründüğü gibi

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

5650 daha performanslı bir karttır ayrıca directx 11 desteklidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaydj -- 25 Nisan 2010; 2:57:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

quote:

Arkadaşlar bende samsung r522 kullanıyorum fs03tr modeli ati 4650 1gb ddr3 ekran kartım var sizinkilerde 5650 1gb ddr3 var ama ne hikmetse benim gpu-z saat hızını 600mhz göstrirken 5650 ninki 550mhz nasıl oluyor bu? 4650 dahamı iyi bende ilk başta tj75 114 tk alacaktım bulamayınca bunu aldım heralde daha iyi olmuş

listede göründüğü gibi

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

5650 daha performanslı bir karttır ayrıca directx 11 desteklidir

İyi bak bakiyim

• pardon ya ben sadece 01 bencmarka bakmışım ama ordaki 4650 550mhz bendeki 600mhz fark etmezmiki bilmiyorum neeyse yaa aldık artık
  • bu arada berkaydj yukarıdaopsiyonlar var sadece bu iki ekran kartını tik leyip yukardan da crysis'i seç değerlere bak bi 4650 orda da 4650 daha iyi çıkıyo???
  • quote:

bu arada berkaydj yukarıdaopsiyonlar var sadece bu iki ekran kartını tik leyip yukardan da crysis'i seç değerlere bak bi 4650 orda da 4650 daha iyi çıkıyo???

gözüne gözlük tak birdaha bak
  • quote:

quote:

bu arada berkaydj yukarıdaopsiyonlar var sadece bu iki ekran kartını tik leyip yukardan da crysis'i seç değerlere bak bi 4650 orda da 4650 daha iyi çıkıyo???

Taktırtma bana gözlüklerimi canını yakarım artistlik yapma

• quote:

quote:

quote:

Taktırtma bana gözlüklerimi canını yakarım artistlik yapma

5650 her yonden daha ıyı neden boş konuşuyosun ki

• hoparlöre giden elektriği kesmenin bir yolu yokmu

ubuntuda kod ile çözmüşler benzer bi olayı

http://ubuntu-virginia.ubuntuforums.org/showthread.php?s=d5a3327141378b258dd506c9252a32af&t=1314834
  • bu cızırtı nasıl bişey kımısı war diyo kımıs yok kimisi donanımsal kımısı yazılımsal diyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.