Şimdi Ara

PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
4
Favori
42.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok yaa alacam ben bu laptopu taktım kafaya.

Bimeks en doğru seçenek gibi duruyor bide şimdi al 2011 de varmış.

Bu hafta pedere söyliyimde 12 ay taksitle alalım. :D
  • oyun sever biri olarak bu aleti bu fiyatlardan KESİNLİKLE tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yve

Yok yaa alacam ben bu laptopu taktım kafaya.

Bimeks en doğru seçenek gibi duruyor bide şimdi al 2011 de varmış.

Bu hafta pedere söyliyimde 12 ay taksitle alalım. :D

Bimeks'ten almayı düşünüyorsanız , kampanya sadece bugünle sınırlı diye biliyorum.Oyun oynama konusunda düşünmeyin.Ben strateji seviyorum ancak benim oğlum Call Of Duty Black Ops'u hiç takılma olmadan ve notebook aşırı ısınmadan çok rahat oynuyor.
  • öncelikle herkese merhaba
    bendede bu bilgisayarın i3 işlemcili olan versyonu var ve çook çoook büyük memnuniyetle kullanmaktayım... Allaha şükür yaklaşık 10 aydır kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir problem çıkmadı. özellikle performans. sessiz çalışması. ısınmaması,ekran kartı en çok beni memnun bırakan yerleri. geçenlerde gta 4 ü yükledim ama beklediğim performansı alamadım pek akıcı çalıştırmadı... prize takılımıydı değilmiydi hatırlamıyorum ama oyunu geri sildim. oyunun akıcı çalıştığını söyleyen arkadaşlarım sizce benim pc nin işlemcisinden dolayımı yoksa priz olayından dolayı mı kasmış olabilir?? daha sonra nfs shıft oyununu yükledim performans tek kelimeyle harika aynı şekilde diğer oyunlardada :)
    yardımcı olabilirmisiniz bu konuda??? şimdiden herkese teşekkürler

packard bell tj75 jn-109-tk

intel core i3 330m
    atı mobility rodeon hd 5650
    500 gb hdd
    4gb ram
    ...

• prize takmadığın için olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

öncelikle herkese merhaba
    bendede bu bilgisayarın i3 işlemcili olan versyonu var ve çook çoook büyük memnuniyetle kullanmaktayım... Allaha şükür yaklaşık 10 aydır kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir problem çıkmadı. özellikle performans. sessiz çalışması. ısınmaması,ekran kartı en çok beni memnun bırakan yerleri. geçenlerde gta 4 ü yükledim ama beklediğim performansı alamadım pek akıcı çalıştırmadı... prize takılımıydı değilmiydi hatırlamıyorum ama oyunu geri sildim. oyunun akıcı çalıştığını söyleyen arkadaşlarım sizce benim pc nin işlemcisinden dolayımı yoksa priz olayından dolayı mı kasmış olabilir?? daha sonra nfs shıft oyununu yükledim performans tek kelimeyle harika aynı şekilde diğer oyunlardada :)
    yardımcı olabilirmisiniz bu konuda??? şimdiden herkese teşekkürler

packard bell tj75 jn-109-tk

intel core i3 330m
    atı mobility rodeon hd 5650
    500 gb hdd
    4gb ram
    ...

GTA IV standart haliyle sorunlu bir oyun zaten, takılma sorunu patch yapılarak düzeliyor biraz araştrın cillop gibi oynayabilirsiniz.

• anlaşıldı teşekkür edrim
    işlemci olarak sorun yok yani
    birse işletim sistemim windows 7 home basic 64 bit özellikle oyunlarda şu nalet APPCRASH hatasını alıp duruyorum geçen dirt2 yükledim yne o hatayı verdi deliricem yaa bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • appcrash hatasını aşağıdaki linkten indirceğin fix ile çözebilirsin

http://www.appcrash.org/
  • Arkadaşlar bugün gidip i5 5650 li pb tj75 280tk yı media dan 1300 e aldım. Araştırmaktan sıkıldım.1300 kredim vardı Dell alacaktım i3 5650 si nerdeyse 1500 başka modellere baktım ekran kartından çalmış yarısından çoğu.tj75 le aynı özellikte casper vardı ondan da çok kötülediklerinden vazgeçtim.Eve geldim makineyi çalıştırdım hafiften cızırtı sesi başladı.Bizimkilerle le bir hasbihal edeyim sesten rahatsız olacaklarsa iade ederim.Bu cızırtıyı halleden arkadaş varmı merak ettim ve herkestede geçerli oluyormu sorunun çözümü.
  • @rcelik21

wayyy sanırım olduuuuu boşu boşuna haftalarca araştıra araştıra kafam patlamıştı bu kadar kolaymış demek...
    fakat bi sorun var sanırım hocam licance key istiyo bu?

PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ

PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızaslan -- 8 Aralık 2010; 18:28:19 >

• arkadaşlar xp mi daha performanslı yoksa win 7 mi? xp kuran varmı cihazına
  • quote:

Orijinalden alıntı: danişmend

arkadaşlar xp mi daha performanslı yoksa win 7 mi? xp kuran varmı cihazına

Kardeş , aşağıdaki linki inceleyin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36356514/tm.htm
  • Bende 282tk kullanıcısıyım bu çınlama sesi gündüz hiç rahatsız etmiyor ancak gece kulak tırmalıyor ve rahaatsız edici henüz bir çözüm bulunamadı sanırım.. acilen çözümlenmeli bu sorun acaba windows home premium ve ultimate kursak bu cızırtıya çözüm olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLue1xiR

Bende 282tk kullanıcısıyım bu çınlama sesi gündüz hiç rahatsız etmiyor ancak gece kulak tırmalıyor ve rahaatsız edici henüz bir çözüm bulunamadı sanırım.. acilen çözümlenmeli bu sorun acaba windows home premium ve ultimate kursak bu cızırtıya çözüm olur mu

@prodowns'un kısmen çözümü var.@07mg32 uyguladı ve memnun kaldı.Deneyin isterseniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_39882166/tm.htm
    Ayrıca @Webprogramming Win7 Home Premium (Orjinal ) yükleyerek problemi tamamen çözdüğünü belirtmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre4232 -- 9 Aralık 2010; 7:12:37 >

• arkadaşlar bimekse gittim fiyat 1410 falandı dedim neden düne özel dediler 1200 dü. mm ye ugradım hp g62 b29 et alıp geldım. 1199 lira özellikleri

i5 460m

3gb ddr3 ram

ati 5470 ekran kartı

320 gb hdd

5650 kadar olmasada sağlamlık ve marka olarak hp tercihimdir.

12 taksitle aldım.

teşekkürler herkesee.
  • @Yve Hayırlı olsun.İnşaallah sorunsuz bir şekilde uzun yıllar kullanırsınız.
  • Arkadaşlar Merhaba, Ben de bu ürünün P.BELL TJ75-JO-281TK almayı düşünüyorum. Daha karar vermedim ya SAMSUNG R540-JS09TR alacağım ya da bu ürünü alacağım. Yazılanlara bir göz attım.

Fazla Laptop kullanmayı seven biri değilim. Masaüstümde var ama şuan ihtiyaçtan dolayı bir laptop alacağım. O yüzden bunu rahatça önerebilrimisiniz?
  • @metesen

rahatça öneremem ben kendi adıma Packard Belli, ben hizlial.comdan aldım cihaz cızırtılı, boğurtulu çıktı geri gönderim bir haftadır ses yok, problem olduğunda muhattap alabilceğin bir yetkili merci yok, Packard Bellin daha bir Türkiye sitesi yok, samsungu bilmiyorum ama PB önermem, bence alcaksan HP al aşağıdaki bilgisayarı da sana önerebilirim ben eğer öteki bilgisayarım iade alınırsa HP ya da Asus alacam.

http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/hp-pavilion-dv6-3100et-intel-core-i5-460m-2-53ghz-4gb-500gb-15-6-xe075ea-notebook-1gb-hd5650_30.001.1347.0562.htm

• Cevabınız için teşekkür ederim.
    PackerBall in teknik servisi koyuncu elektronik değil mi?
  • Packard Bellin servisi Koyuncu Elektronik değil Koyuncu Elektronik sadece Distribütör, getirip satıyor, cihaz arızalanırsa bilgisayar Acer servisine gidiyor, PB Acere ait olduğu için.. Ben 0216 528 67 00 numarasını aradım acer servisini bana dediler ki hizlial.comdan aldığınız ürün tamir, değişim için bize geliyor, anadolu yakasında bir yerde acer servisi ama koyuncunun teknik servisi Ankarada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcelik21 -- 9 Aralık 2010; 15:30:14 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.