Şimdi Ara

PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
4
Favori
41.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rcelik21

Packard Bellin servisi Koyuncu Elektronik değil Koyuncu Elektronik sadece Distribütör, getirip satıyor, cihaz arızalanırsa bilgisayar Acer servisine gidiyor, PB Acere ait olduğu için.. Ben 0216 528 67 00 numarasını aradım acer servisini bana dediler ki hizlial.comdan aldığınız ürün tamir, değişim için bize geliyor, anadolu yakasında bir yerde acer servisi ama koyuncunun teknik servisi Ankarada..

Alıntıları Göster
    Evet, sizin dediğiniz gibi...

Laptop konusunda kararsızım halen bu akşam eve gidince daha iyi bir çalışma yapacağım.

Ama kafam çok karışık şu an...

• quote:

Orijinalden alıntı: metesen

Evet, sizin dediğiniz gibi...

Laptop konusunda kararsızım halen bu akşam eve gidince daha iyi bir çalışma yapacağım.

Ama kafam çok karışık şu an...

Alıntıları Göster
    Kardeş , uygun fiyata en az İ3 370M işlemcili ve HD 5650 ve üstü ekran kartlı Dell al.Ancak şunu unutma sorun çıkartmayan marka ve model yok.(Dell'in kasasından dolayı problem yaşayan olmuş )Elektronik tamamen şans işi.Örneğin Monster servisini çok iyi diye bilirdim.Bugün bir kullanıcının olumsuz yorumlarını okudum ve şaşırdım.Hp dersen aşırı ısınma ile ilgili problemler yaşanıyor.Son modellerinde bu problemin belli bir noktaya kadar aşıldığından bahsediliyor.Asus'a bakıyorsun memnun kalanda var kalmayan da .Ben notebookumdan memnunum.(PB 282TK )Ancak servis (Arızalanırsa İstanbul'a göndereceksin.Başka yerde servis yok. ) ve muhatap bulma konusunda güçlükler yaşıyoruz.Casper dersen kronik ses probleminden tutunda başka problemlere uzanan şikayetler mevcut.Bu saydığım markalardan memnun olanların sayısıda az değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: SolomonT

quote:

Orijinalden alıntı: 07mg32

kendi laptop umdan Speccy diye bi programdan baktım küçük bi prog sende indir kur istersen
    http://www.piriform.com/speccy

Sağolasın dostum aynı zaten herşey aynı 282 ile sadece ona eklemişler ram + ram hızları 1333 MHZ vs..:)

Alıntıları Göster
    bu laptobun değerleri nedir?

bendeki hp'nin bunlar

PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ome r -- 9 Aralık 2010; 23:08:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ome r

bendeki hp'nin bunlar

Alıntıları Göster
    şu ses olayında bende bişi soyliyim.benim pc sizinkinden deil markası woon.normalde xp kullanıyoken seste sorun yoktu.win 7 yaptım pcsim tam arkadaşın bahsettigi gibi cızırtı yapıyordu.pc boşta iken az program çalıştımaya kalkınca mozilla yada safari gibi müzik çalıyorsa fena cızırtı yapıyordu.eger sizin ses kartınızda realtek high definition auido ise realteki tüm sürücülerini deneyin ben bu şekilde geldim cızırtının üstesinden su hiç sorun yok.(gerçi 1 ay ugraştım )

eger denemediyseniz bu anllatıgım yolu bi deneyin derim belki sorun çözülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yve

bendeki hp'nin bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 07mg32

quote:

bendeki hp'nin bunlar

Alıntıları Göster
    İşlemciler aynı neden az benim puan ?

• quote:

Ekran kartın düşük,Ram düşük hatta ram hızını bilmiyorum kaç oda düşük olabilir.Zaten notebookta önemli olan işlemci ve ekran kartının daima yüksek olması.Çünkü değiştirilemeyen parçalar onlar.Diğerlerini kendinde yükseltirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolomonT

quote:

Ekran kartın düşük,Ram düşük hatta ram hızını bilmiyorum kaç oda düşük olabilir.Zaten notebookta önemli olan işlemci ve ekran kartının daima yüksek olması.Çünkü değiştirilemeyen parçalar onlar.Diğerlerini kendinde yükseltirsin.

Alıntıları Göster
    5.6 da benimkini gösteriyor... sanırım 0.2 puanı işlemciden kırmış olmalı... öylede yapmış zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızaslan -- 10 Aralık 2010; 18:03:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

5.6 da benimkini gösteriyor... sanırım 0.2 puanı işlemciden kırmış olmalı... öylede yapmış zaten...

Alıntıları Göster
    Evet bu ses sorunu bendede var arkadaslar, sesten geçtim şuanda harddiskten zannettiğim (90%) bir çıtırtıı sesi duyuyorum arada, pazartesi günü geri iade edeceğim.
    Gördüğüm kadarıyla diğer bir sorunda örneğin chrome sekme tabıonda dikkatli bakıldığında karıncalanma oluşuyor yine bazı renkler içinde geçerli bu durum. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: olmez

Evet bu ses sorunu bendede var arkadaslar, sesten geçtim şuanda harddiskten zannettiğim (90%) bir çıtırtıı sesi duyuyorum arada, pazartesi günü geri iade edeceğim.
    Gördüğüm kadarıyla diğer bir sorunda örneğin chrome sekme tabıonda dikkatli bakıldığında karıncalanma oluşuyor yine bazı renkler içinde geçerli bu durum. :(

Arkadaş size de geçmiş olsun.Umarım probleminizi kısa sürede çözersiniz.Bizler bu ürünün Türkiyedeki ilk kullanıcıları olmanın dezavantajını yaşıyoruz.Laptop almadan önce bazı üyelerin ürün piyasaya çıksın ,denensin,yorum yapılsın, sonra ben de alırım demesinin nedenini şimdi daha iyi anlıyorum.
    Cızırtı problemi yaşamayan üye kalmadı gibi.Geçen gece tiz bir ses duydum.Eyvah bende de başladı diye korktum.Meğerse buzdolabından kaynaklanıyormuş.(Arada tiz bir sesle çalışır )Açıkçası bende de başlayacak diye endişeleniyorum.Başladığı gün burada sizlerle de paylaşırım.
    Nihayetinde PB babamızın oğlu değil.Bizlerin ortak paydası bu ürünü almış olmamız.
    Eğer cızırtı başlarsa @07mg32'nin yaptığı gibi yapar sorunu belli bir noktaya kadar hallederim diye düşünüyorum.
    Forumda ürünü tavsiye ettiklerim var ancak cızırtı sorununa dikkat çekiyorum.Bu fiyata F/P ürünü pek yok.Ben de göğsümü gere gere tavsiye etmek isterdim ama olmuyor işte.
    Yine de aramızda paylaşım açısından arkadaşlık bağlarının oluştuğuna inanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre4232

quote:

Orijinalden alıntı: olmez

Arkadaş size de geçmiş olsun.Umarım probleminizi kısa sürede çözersiniz.Bizler bu ürünün Türkiyedeki ilk kullanıcıları olmanın dezavantajını yaşıyoruz.Laptop almadan önce bazı üyelerin ürün piyasaya çıksın ,denensin,yorum yapılsın, sonra ben de alırım demesinin nedenini şimdi daha iyi anlıyorum.
    Cızırtı problemi yaşamayan üye kalmadı gibi.Geçen gece tiz bir ses duydum.Eyvah bende de başladı diye korktum.Meğerse buzdolabından kaynaklanıyormuş.(Arada tiz bir sesle çalışır )Açıkçası bende de başlayacak diye endişeleniyorum.Başladığı gün burada sizlerle de paylaşırım.
    Nihayetinde PB babamızın oğlu değil.Bizlerin ortak paydası bu ürünü almış olmamız.
    Eğer cızırtı başlarsa @07mg32'nin yaptığı gibi yapar sorunu belli bir noktaya kadar hallederim diye düşünüyorum.
    Forumda ürünü tavsiye ettiklerim var ancak cızırtı sorununa dikkat çekiyorum.Bu fiyata F/P ürünü pek yok.Ben de göğsümü gere gere tavsiye etmek isterdim ama olmuyor işte.
    Yine de aramızda paylaşım açısından arkadaşlık bağlarının oluştuğuna inanıyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşın söylediği realtek 2.54 yöntemini denedim ancak benim 282TK da işe yaramadı..

• quote:

Orijinalden alıntı: BLue1xiR

Arkadaşın söylediği realtek 2.54 yöntemini denedim ancak benim 282TK da işe yaramadı..

Hocam, birşey atlamış olmayasınız.@07mg32'de birkaç denemeden sonra başarıya ulaştığını belirtmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebProgramming

quote:

64 bit geldi benim laptop o zaman 6.8 alıyordu. Ve dxdiagda 64 bitken 1755 mb yazıyordu ekran kartında şimdi 1044 mb yazıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ome r

quote:

Orijinalden alıntı: WebProgramming

quote:

64 bit geldi benim laptop o zaman 6.8 alıyordu. Ve dxdiagda 64 bitken 1755 mb yazıyordu ekran kartında şimdi 1044 mb yazıyo.

Alıntıları Göster
    cızırtı için endişelenecek birşey yok benim için artık problem kalmadı
    ya yanlış driver ları yüklüyosunuzdur ya driver ı silip yeniden başlatınca tekrar bi driver yüklüyo otomatik olarak o yükleme başladığı anda hatta windows yeniden başladığı anda o driver ları yükledim arkadaşın dediklerini yaptım sonra ses yok falan dedim mic i kapattım geçti

• quote:

quote:

Hocam, birşey atlamış olmayasınız.@07mg32'de birkaç denemeden sonra başarıya ulaştığını belirtmiş.

ben 2.54 ü kurmayı denediğimde sürücünün ugun olmadığı hatasını aldım ve yükleme devam etmedi 2.55 i denedim onu yükledi ancak mic. i kapatınca yine değişme olmadı..
  • quote:

quote:

quote:

ben 2.54 ü kurmayı denediğimde sürücünün ugun olmadığı hatasını aldım ve yükleme devam etmedi 2.55 i denedim onu yükledi ancak mic. i kapatınca yine değişme olmadı..

Alıntıları Göster
    Tamam arkadaşlar bende çözdüm problemi, ancak realtek 2.55 kurdum kendi sitesinden indirdim ve arkadaşın dediği yöntemi yaptım. mic devre dışı olunca ses gidiyor etkinleştirince tekrar geliyor ve ses kartının kullanıldığı durumlarda ses geliyor onuda diğer seslerden anlamak güç zaten..

• quote:

Tamam arkadaşlar bende çözdüm problemi, ancak realtek 2.55 kurdum kendi sitesinden indirdim ve arkadaşın dediği yöntemi yaptım. mic devre dışı olunca ses gidiyor etkinleştirince tekrar geliyor ve ses kartının kullanıldığı durumlarda ses geliyor onuda diğer seslerden anlamak güç zaten..

Alıntıları Göster
    282TK'nin Enter tuşu nasıl arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Biraz daha açık sorabilir misiniz?Tam olarak ne kastettiğinizi anlayamadım.
  • quote:

quote:

Yani Enter tuşu büyük mü yoksa küçük mü?Bi' yatay şekilde oluyor bir de daha büyük oluyor.

Şu şekilde mi;

http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.thgtr.com/consumer/20021009/images/enter.jpg&imgrefurl=http://tukel.thgtr.com/tuketici-elektronigi/genius-comfy-kb-21e-scroll-klavye-sik-masaustleri-icin-ideal-tasarim/genel&usg=__VfPJW2SxVrccq1gSA0SKQxPO2VU=&h=300&w=400&sz=52&hl=tr&start=2&zoom=1&tbnid=7m-2TsI7eBTjDM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Denter%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26biw%3D1366%26bih%3D573%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1

• quote:

quote:

quote:

Yani Enter tuşu büyük mü yoksa küçük mü?Bi' yatay şekilde oluyor bir de daha büyük oluyor.

Şu şekilde mi;

http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.thgtr.com/consumer/20021009/images/enter.jpg&imgrefurl=http://tukel.thgtr.com/tuketici-elektronigi/genius-comfy-kb-21e-scroll-klavye-sik-masaustleri-icin-ideal-tasarim/genel&usg=__VfPJW2SxVrccq1gSA0SKQxPO2VU=&h=300&w=400&sz=52&hl=tr&start=2&zoom=1&tbnid=7m-2TsI7eBTjDM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Denter%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26biw%3D1366%26bih%3D573%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1

Alıntıları Göster
    Hayır yatay değil.Büyük şekilde.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.