Şimdi Ara

PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
4
Favori
41.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: volkan190

kardeş hdd olduğu kesin pc boştayken sessiz ortamda sürekli garç gurç sesleri geliyor garantiye versem işin uzamasından korkuyorum...

Dostum madem öyle ileride başın ağrıyacağına şimdiden ağrıt.Gönder servise.Problemini çözmeye bak.Tabiki 1 ayıda gözden çıkart.Karar tamamen sana ait.
  • Anladım kardeş çok sağol bu konuyu biraz düşüncem ama bozulana kadar vermeyi düşünmüyorum belki hata yapıyorum ama pc yeni aldık daha doyamadım bile :d taşınabilir hdd var yedeklemeyi ona yaptım herşeyim onda bozulursa bi gün veri kaybına uğramadan o zman vererim die düşünüyorum.pc nin hızı performansı tatminkar oyunlarda bile full ayarlarda soğutucusuz 60 derecenin üstüne çıktığını görmedim.ama o ses beni deli ediyo...
  • quote:

Anladım kardeş çok sağol bu konuyu biraz düşüncem ama bozulana kadar vermeyi düşünmüyorum belki hata yapıyorum ama pc yeni aldık daha doyamadım bile :d taşınabilir hdd var yedeklemeyi ona yaptım herşeyim onda bozulursa bi gün veri kaybına uğramadan o zman vererim die düşünüyorum.pc nin hızı performansı tatminkar oyunlarda bile full ayarlarda soğutucusuz 60 derecenin üstüne çıktığını görmedim.ama o ses beni deli ediyo...

Oyunlarda kesinlikle tatminkar.Benim oğlan Medal of Honor oynarken ben bile dayanamadım.Medal of Honor'u bitirdim.Şimdi Farcry2 oynuyorum.Madem notebooka iyice doy.Çatır çatır oyunlarını oyna.Baktın olmayacak servisi denersin.
  • aynen kardeş yorumların için çok sağol teşekkürler..
  • quote:

aynen kardeş yorumların için çok sağol teşekkürler..

Dostum rica ederim.Katılım ve paylaşımın için ben de teşekkür ederim.
  • ne demek kardeş bişiler paylaşabildiysek ne mutlu bize...
  • quote:

kardeş hdd olduğu kesin pc boştayken sessiz ortamda sürekli garç gurç sesleri geliyor garantiye versem işin uzamasından korkuyorum...

boşver kardeş çok onemlı bışey olmadıkça servise verme anasını ağlatıyorlar cihazın. sorun sadece hdd ise yarın oburgun takarsın 7200 pmlık bı hdd devam edersin yoluna
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

quote:

boşver kardeş çok onemlı bışey olmadıkça servise verme anasını ağlatıyorlar cihazın. sorun sadece hdd ise yarın oburgun takarsın 7200 pmlık bı hdd devam edersin yoluna

Arkadaş değişik bir açıdan olaya yaklaşmış.Foruma biraz göz gezdirince cihazların anasını ağlattıkları , eksik parça ile teslim ettikleri , garanti dışı kabul ettikleri parçalara ultra fahiş fiyat talep ettikleri , çizikler içinde ürünü teslim ettikleri...Bu noktalar göz önüne alınarak arkadaşa katılmamakta mümkün gözükmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre4232

quote:

Orijinalden alıntı: bayramanil

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. 2 haftadır fena kurcalıyor aklımı bu 2 bilgisayar. Maddi sınırım 1600 civarları fakat istediğim özellikte bir tek PB de buldum.

Bkz :http://www.pcdepo.com/asp/product/77931/PACKARD-BELL-TJ75-JO-282TK-Core-i5-460M-2-53GHZ-4GB-500GB-1GB-HD5650-15-6-Notebook-W7B

bunun dışında Dell i7 arasında kaldım. Çünkü Elektrik elektronik müh. okuyorum, bazende oyun oynamak geliyor içimden bu yüzden ısınma sorunu olmasın istiyorum. Diğeride ,

bkz :http://www.pcdepo.com/asp/product/77943/DELL-Inspiron-N5010-G74F45-CI7-740M-4G-500G-15-6-1-GB-VGA-FDOS

İşte bu 2si arasında kaldım. Dell den ısınma sorunu olacağından korkuyorum. Yoksa işlemcisi olsun ekran kartı olsun tam yerinde ve uygun işimi 2 senede göreceğine inanıyorum.

Birde PBnin yolladığım bilgisayarında 3 gb ram , 4 gb ve 6 gb olarak 3 çeşidi var hdd dışında bütün özellikleride aynı. Acaba 4 gb iram ile 6 gb ram farkı büyük müdür ?

okuduğum kadarıyla da diğerlerine oranla PBde ısınma sorunu pek görünmüyor. yani günlük kullanımda.. Çünkü her gün oyun oynayacak değilim :)

Derdim birazda hani internette dolaşırken olsun bilgisayarda dolaşırken olsun bir çok işlemi bir arada yapıpta takılmasını istemiyorum, Bu daha çok neye bağlı acaba ?

Teşekkürler. İyi forumlar.

Merhaba arkadaş;
    i7 işlemciler 45 W ,i5 işlemciler genelde 35 W enerji tüketir.i7 işlemciler daha fazla ısınır.Forumda bazı kullanıcılar i7 işlemcili notebooklara fazla sıcak yaklaşmamışlar ancak iyi bir soğutucu alınarak problemin aşılacağını düşünüyorum.Madem öğrencisiniz servis olayını da göz önünde bulundurun.Bana göre yerinde servis ve kalite yaklaşımıyla DELL almanızı öneririm.İ5 işlemcili DELL marka notebooklarıda araştırın.
    Bellek olarak günümüz koşullarında 3-4 Gb yeterli.İleride baktınız (Kullamınıza göre ) yeterli değil ram arttırımı yoluna gidersiniz.

teşekkür ederim tavsiyen ve yorumun için. DELL in servisinin iyi olduğunu bende duymuştum, haklısın evet tabi. PB çünkü istanbula yolluyor diye biliyorum.

Peki DELL i5liler ısınma durumu nasıl ? Sonra olarakta Home basic kurulu olması çok sorun yaşatır mı bana yada bana yeter mi ?

Teşekkürler.

• @bayramanil Rica ederim.Dell'de aşırı ısınma problemi olacağını düşünmüyorum.Biraz daha bekleyip daha uygun fiyata ( Firmaların yılbaşı kampanyaları ) alabilir misiniz diye aklıma da gelmiyor değil.Aşağıdaki linkleri inceleyin.En azından fikir sahibi olursunuz.
    http://www.pcdepo.com/asp/product/77636/DELL-INSPIRON-5010-G46H45-i5-460-4GB-500GB-15-6-Gumus
    http://forum.donanimhaber.com/m_45141375/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_45124145/tm.htm
    Not :İşletim sistemini düşünmeyin.O işin kolay yönü.Önemli olan notebookun sorunsuz olması.Ayrıca ilaçlı Win 7 .... kurarsınız olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre4232 -- 14 Aralık 2010; 2:10:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre4232

@bayramanil Rica ederim.Dell'de aşırı ısınma problemi olacağını düşünmüyorum.Biraz daha bekleyip daha uygun fiyata ( Firmaların yılbaşı kampanyaları ) alabilir misiniz diye aklıma da gelmiyor değil.Aşağıdaki linkleri inceleyin.En azından fikir sahibi olursunuz.
    http://www.pcdepo.com/asp/product/77636/DELL-INSPIRON-5010-G46H45-i5-460-4GB-500GB-15-6-Gumus
    http://forum.donanimhaber.com/m_45141375/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_45124145/tm.htm
    Not :İşletim sistemini düşünmeyin.O işin kolay yönü.Önemli olan notebookun sorunsuz olması.Ayrıca ilaçlı Win 7 .... kurarsınız olur biter.

bunlar tam takip ettiklerimdi vallahi :) Görüntü olarakta çok hoş evet, resimdende anlaşılıyor. öyleyse Basic- premium ayırt etmeyelim sorun olmuyorsa. Birde wireless sorunlu diyenler var geriye baktımda. Ne düşünüyorsun bu konuda ? Çünkü günümüzde git gide yaygınlaşıyor ve ev dahil olmak üzere coğunlukla wireless kullanacağımı snaıyorum.

Yılbaşını da beklemekte yarar var evet.

• @bayramanil Dell'deki wireless problemi hakkında sizi biraz hayal kırıklığına uğratacağım.Çünkü detaylı bilgim yok.Verdiğim linklerde kullanıcılarına sormanız daha mantıklı.Wireless önemli.Bu konuda size katılıyorum.
  • hizlial bana mesaj atmış; hep benzer mesajlar...

Değerli müşterimiz Ürününüz tarafımıza ulaşmış olup servisine gönderilmiştir işlemleri halen devam etmektedir sonuçlandığında tarafınıza hızlı bir şekilde gönderilecektir.Bilgi almak istediğinizde teknikdestek@hizlial.com a mail atabilirsiniz Ürününüz servisten döndüğünde size tekrar mail ile bilgi verilecektir. Saygılarımızla Hızlıal.com Teknik servis departmanı

24.11.2010 tarihinde sipariş verdiğim, kullanmadığım, bozuk çıkan bir bilgisayar için tam 20 gündür problem yaşıyorum. Ve hala bu problem uzayacaktır diye düşünüyorum, sonuçta bu sıfır ürün bunun bir önceliği olmalı ben bu cihazı 1 yıl kullansam sonra teknik servise gitse önemli değil..
  • Bu başlığı okuyup tavsiye bekleyen arkadaşlara kesinlikle P-BELL tavsiye etmiyorum. 282-TK da en azından bir kişi daha bu şekilde problem olduğunu yazmış. Belki farkında değilsiniz fakat haddiskler her nasıl oluyorsa arıza şekilde gelebilme ihtimali var. Yine ses sorununa değinmek bile istemiyorum, ekranda benim bilgisayarım da karıncalanmalar oluyordu. Evet tek artısı fiyat performans fakat harddiskte garip sesler gelirken bir sürü problem oluşurken insanin s.karım fiyat performansına diyesi geliyor açıkcası.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. 2 haftadır fena kurcalıyor aklımı bu 2 bilgisayar. Maddi sınırım 1600 civarları fakat istediğim özellikte bir tek PB de buldum.

Bkz :http://www.pcdepo.com/asp/product/77931/PACKARD-BELL-TJ75-JO-282TK-Core-i5-460M-2-53GHZ-4GB-500GB-1GB-HD5650-15-6-Notebook-W7B

bunun dışında Dell i7 arasında kaldım. Çünkü Elektrik elektronik müh. okuyorum, bazende oyun oynamak geliyor içimden bu yüzden ısınma sorunu olmasın istiyorum. Diğeride ,

bkz :http://www.pcdepo.com/asp/product/77943/DELL-Inspiron-N5010-G74F45-CI7-740M-4G-500G-15-6-1-GB-VGA-FDOS

İşte bu 2si arasında kaldım. Dell den ısınma sorunu olacağından korkuyorum. Yoksa işlemcisi olsun ekran kartı olsun tam yerinde ve uygun işimi 2 senede göreceğine inanıyorum.

Birde PBnin yolladığım bilgisayarında 3 gb ram , 4 gb ve 6 gb olarak 3 çeşidi var hdd dışında bütün özellikleride aynı. Acaba 4 gb iram ile 6 gb ram farkı büyük müdür ?

okuduğum kadarıyla da diğerlerine oranla PBde ısınma sorunu pek görünmüyor. yani günlük kullanımda.. Çünkü her gün oyun oynayacak değilim :)

Derdim birazda hani internette dolaşırken olsun bilgisayarda dolaşırken olsun bir çok işlemi bir arada yapıpta takılmasını istemiyorum, Bu daha çok neye bağlı acaba ?

Teşekkürler. İyi forumlar.

ben i5 460 işlemcili dell ile pb 282 arasında kaldım ben birazda ekonomik sebeplerden pb i seçtim ama para sorun değilse i7 li dell al derim
    benim aletten bahsedersem en başta bi cızırtı sesi vardı onu bi şekilde çözdük ekranı açık mavi gibi tonlarda alttan bakınca bi karıncalanma gibi bişey oluyo ekran iyi değil yani touch pad hiç hassas değil ve az fan sesi var bunlar kötü yanlarıydı iyi yanlarına gelirsek ısınma sorunu yok işlemcisi ekran kartı iyi oyun performansı iyi
    neticede ben memnunum iyiki almışım diyorum ama ekonomik olarak daha güçlü olsam daha iyi aletler alırdım kesinlikle asus gibi dell gibi
    yardımcı olduysam ne mutlu bana

• arkadaşlar bakınız !!!!!!!!!!

Bugün apartmana mediamarkt gazetesi geldi ve sayıyorum özelliklerini, i5 460M 2.53 ghz , 5650 1 gb ekran kartı, home basic, 3 gb ram, 320 gb harddisk, Bunları hepiniz biliyorsunuzdur zaten bu modeli

Media markta BUGÜN FİYATI 1199 TL oldu. Ben PB den vazgeçip DEll almaya karar vermiştim bu özelliklerdeki fakat 1199 TL cok uygun diye PBye geri döndüm sanırım.

Sizin yorumunuz nedir ? Birazdan almaya dahi gidebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramanil -- 15 Aralık 2010; 16:45:49 >
  • Arkadaşlar bende dün aldım pcdepodan 282tk modeli. 1 Günde kargoladılar önceki alışverişim gibi çok memnun kaldım. Yanında çanta ve piranha soğutucu göndermişler hediye

Kargo gelir gelmez açtım ilk baktığım şey cızırtı oldu, win home basic ile kullanıyorum değiştirmeye gerek duymadım şimdilik, cızırtı klavyeye yüzümü yaklaştırdığım zaman ancak duyabiliyorum, ki müzisyenim kulağım hassastır. Sizden bu problemi duymasam hiç farketmeyecektim bile belki. Harddiskten çook nadir tık tık sesler geliyor ama hiç bir sorun yok.

Not : Masaüstü bilgisayarımdan notebook'a geçtiğim için inanılmaz bir ses düşüşü oldu odada, artık elektrik süpürgesiyle uyumuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

Arkadaşlar bende dün aldım pcdepodan 282tk modeli. 1 Günde kargoladılar önceki alışverişim gibi çok memnun kaldım. Yanında çanta ve piranha soğutucu göndermişler hediye

Kargo gelir gelmez açtım ilk baktığım şey cızırtı oldu, win home basic ile kullanıyorum değiştirmeye gerek duymadım şimdilik, cızırtı klavyeye yüzümü yaklaştırdığım zaman ancak duyabiliyorum, ki müzisyenim kulağım hassastır. Sizden bu problemi duymasam hiç farketmeyecektim bile belki. Harddiskten çook nadir tık tık sesler geliyor ama hiç bir sorun yok.

Not : Masaüstü bilgisayarımdan notebook'a geçtiğim için inanılmaz bir ses düşüşü oldu odada, artık elektrik süpürgesiyle uyumuyorum

Kardeş , hayırlı olsun.Sorunsuz şekilde yıllarca kullanmanızı dilerim.Katılımınız ve paylaşımınız için teşekkür ederiz.

• quote:

arkadaşlar bakınız !!!!!!!!!!

Bugün apartmana mediamarkt gazetesi geldi ve sayıyorum özelliklerini, i5 460M 2.53 ghz , 5650 1 gb ekran kartı, home basic, 3 gb ram, 320 gb harddisk, Bunları hepiniz biliyorsunuzdur zaten bu modeli

Media markta BUGÜN FİYATI 1199 TL oldu. Ben PB den vazgeçip DEll almaya karar vermiştim bu özelliklerdeki fakat 1199 TL cok uygun diye PBye geri döndüm sanırım.

Sizin yorumunuz nedir ? Birazdan almaya dahi gidebilirim :)

Kardeş 320 gb HDD haricinde 281 TK fakat açtığınız diğer başlıkta 280 TK diye bahsetmişsiniz.Ben daha yeni duydum bu modeli.Eğer aldıysanız izlenimlerinizi paylaşır mısınız ?
  • @ Emre4232

Gidip baktım eskişehir media markta, dedim ki adama, ben internettende araştırdım buradanda baktım 280TK modelini görmedim. Nasıl oluyoruda burada bu model var diye sordum. Adamda media markt özel olarak alıyor bunu dedi.

Dediğin gibi hdd dısında 281 ile aynı, bunuda söyledim adama. Nedeninide sordum, stok sayısı 40 dedi biz toptan aldığımız için bu fiyatta olduğu söyledi.İşin aslı pek inandırıcı gelmedi bana. Sanki yurt dışında satılmayan ürünü türkiye pazarına sokmuşlar gibi geldi. O yüzden almadım bende.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.