Şimdi Ara

PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
4
Favori
41.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rcelik21

değerli PB kullanıcı arkadaşlar, hizlialdan bir adet iphone 4 kazanmış bulunmaktayım, darısı sizin başınıza, hizlial kendini affettirdi bana

Hayırlı olsun dostum.İnşaallah ürünü sorun olmadan, tam gönlünüze göre kullanırsınız.Biraz problem yaşattılar ama bu olay gayet güzel ve yerinde olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre4232 -- 16 Aralık 2010; 23:26:38 >
  • tşk ederim emre, DH de bunla ilgili bir başlık var ama oraya yazmadım, sadece burdaki arkadaşlarla bunu paylaşmak geldi içimden, değerli arkadaşlar var burda, başımdan geçen iyi kötü elektronik dünyadaki yaşadığım şeyleri paylaşıyorum sizinle...
  • quote:

tşk ederim emre, DH de bunla ilgili bir başlık var ama oraya yazmadım, sadece burdaki arkadaşlarla bunu paylaşmak geldi içimden, değerli arkadaşlar var burda, başımdan geçen iyi kötü elektronik dünyadaki yaşadığım şeyleri paylaşıyorum sizinle...

İyi yada kötü önemli değil.Bizlerle paylaşımlarınız ve içinizden geçenleri dosdoğru şekilde yansıttığınızdan dolayı ben de şahsım adına teşekkür ederim.
  • PACKARD BELL TJ75-JO-282TK'yı pcdepo'dan aldım, beni de listeye eklerseniz sevinirim.Bios güncellemesi yapan var mı aramızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 17 Aralık 2010; 0:17:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

PACKARD BELL TJ75-JO-282TK'yı pcdepo'dan aldım, beni de listeye eklerseniz sevinirim.Bios güncellemesi yapan var mı aramızda?

Hayırlı olsun.Uzun yıllar güle güle kullanmanızı dilerim.Ben bios güncellemesi yapmadım.Yapan arkadaş olup , olmadığını da bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre4232

quote:

Orijinalden alıntı: bayramanil

Anladım.. Teşekkür ederim. Araştırdım LGyi. Hoşumada gitmedi değil haftasonu buradaki vatandan bizzat gidip göreceğim. Çok büyük sorunlarının olmadığı yazmışlar okuduklarıma göre.

Onun dışında, istanbulbilişimi neden önermiyorsun ?

İstanbul Bilişim bildiğim kadarıyla paralel ithalat yapıyor.Garanti olayında problem yaşayabilirsiniz.Ne olduğu belli olmayan servislerle uğraşmayın.Birçok üründe stoklarda yok.Forumda çok ağır sayabileceğim yorumlar var.Ağzı yanan üyeler de var.Forumu incelerseniz rahatlıkla ne demek istediğimi anlarsınız.

Evet haklıymışsın istanbulbilişim kötü. Ayrıca bir şey sormak istiyorum 425M nasıl bir ekran kartı ? Okuduğum kadarıyla 5650 yerini tutamıyor ama beni bir mühendis olarak bir süre götürebilir mi ?Çünkü Lg pcyi beğendim, vatandan gittim gördüm. Servis olanaklarını araştırıyorum şimdilerde. Fakat bu LG kampanyası sadece worldcard'a 12 ve 6 taksit imkanı sunuyor normal fiyatı bir alt modelinin bile 1600 küsür. Bende worldcard yokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramanil -- 17 Aralık 2010; 13:21:06 >

• ARkadaşım Vatan ın web siteisnden kampnyalı fiyatla diğer kredi kartlarıyla 6 taksitle alabiliyorsun. Birde bonusla mağzasından 8 taksit 1369 tl den alabliyorsun diye duydum. Bende bu laptoba bakıyordum fazla bir yorum yok ama olanlar arasında da kötü bir yoruma raastlamadım henüz. Kolay gelsin.
  • Pardon bu yazdıgım fiyat i5 460 m işlemcili olanın fiyatı ama şartlar diğeri içinde aynı. bir incele istersen.
  • quote:

değerli PB kullanıcı arkadaşlar, hizlialdan bir adet iphone 4 kazanmış bulunmaktayım, darısı sizin başınıza, hizlial kendini affettirdi bana

iyi olmuş ya bende gireyim biraz dolanayım bari sitede belki çıkar
  • @bayramanil Fikir verme açısından aşağıdaki linkleri inceleyiverin :
    http://forum.donanimhaber.com/m_44422206/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_42643230/mpage_34/key_/tm.htm (Özellikle son 3 sayfa )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgun01

ARkadaşım Vatan ın web siteisnden kampnyalı fiyatla diğer kredi kartlarıyla 6 taksitle alabiliyorsun. Birde bonusla mağzasından 8 taksit 1369 tl den alabliyorsun diye duydum. Bende bu laptoba bakıyordum fazla bir yorum yok ama olanlar arasında da kötü bir yoruma raastlamadım henüz. Kolay gelsin.

Üzgünüm arkadaşım,

%10 İndirim
    WorldCard 6 Taksit, Axess 6 Taksit, CardFinans 6 Taksit, Bonus 5 Taksit, Maximum 6 Taksit, Advantage 6 Taksit, Havale, Kredi Kartı Tek Ödeme, AsyaCard 5 Taksit 1.016 $+KDV 1.852 TL

Aynen böyle yazıyor. i5 460 işlemci olan bilgisayar ise temiz fiyatı 1600 küsüre denk geliyor sanırım maddi açıdan vazgeçmek zorundayım LG den :) DELL e geri dönüyoruz sanırım.
  • sononda başka bir yerden bulduğum dırt2 yide üstüne yükledim ve pis APPCRASH hatasını vermedi kurtuldum artık oyunu rahatça oynayabiliyorum...
    şu ekran kartı meselesi ne gıcık işmiş yaa oyun başlarken menulerde falan grafik performansı harika diyedilirim.. ama gel gelelim oyuna başlayınca bu donmalar çok sinir bozucu bişey.. bilgisayarı fişe taktım bi faydası olmadı, sonra oyundan çıktım.. batarya doldu ışık mavi oldu oyuna tekrar girdim, ve hakikaten bu sefer hiiç donmayla karşılaşmadım... meğer ekran kartının tam performan çalışması için sadece fişe takmak yeterli değil birde kırmızı ışığın maviye donmesini beklemek gerekiyomuş öğrenmiş oldum... dur bakalım 10 aydır kullandığım bilgisayar hakkında daha ne bilmediklerim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızaslan -- 18 Aralık 2010; 13:35:46 >

• quote:

@bayramanil Rica ederim.Dell'de aşırı ısınma problemi olacağını düşünmüyorum.Biraz daha bekleyip daha uygun fiyata ( Firmaların yılbaşı kampanyaları ) alabilir misiniz diye aklıma da gelmiyor değil.Aşağıdaki linkleri inceleyin.En azından fikir sahibi olursunuz.
    http://www.pcdepo.com/asp/product/77636/DELL-INSPIRON-5010-G46H45-i5-460-4GB-500GB-15-6-Gumus
    http://forum.donanimhaber.com/m_45141375/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_45124145/tm.htm
    Not :İşletim sistemini düşünmeyin.O işin kolay yönü.Önemli olan notebookun sorunsuz olması.Ayrıca ilaçlı Win 7 .... kurarsınız olur biter.

Emre bu kadar konuştuk senden bir de son olarakhttp://www.bimeks.com.tr/urun/1002/114203/sony-vaio-vpceb3s1e-bq.aspx# yorumunu alabilir miyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bayramanil

quote:

@bayramanil Rica ederim.Dell'de aşırı ısınma problemi olacağını düşünmüyorum.Biraz daha bekleyip daha uygun fiyata ( Firmaların yılbaşı kampanyaları ) alabilir misiniz diye aklıma da gelmiyor değil.Aşağıdaki linkleri inceleyin.En azından fikir sahibi olursunuz.
    http://www.pcdepo.com/asp/product/77636/DELL-INSPIRON-5010-G46H45-i5-460-4GB-500GB-15-6-Gumus
    http://forum.donanimhaber.com/m_45141375/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_45124145/tm.htm
    Not :İşletim sistemini düşünmeyin.O işin kolay yönü.Önemli olan notebookun sorunsuz olması.Ayrıca ilaçlı Win 7 .... kurarsınız olur biter.

Emre bu kadar konuştuk senden bir de son olarakhttp://www.bimeks.com.tr/urun/1002/114203/sony-vaio-vpceb3s1e-bq.aspx# yorumunu alabilir miyim :)

Cevap için açtığın diğer başlığa göz atıver.

• Burası packard bell topiği hatırlatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebProgramming

Burası packard bell topiği hatırlatırım.

Uyarı için teşekkürler.Bundan sonra hiç bir üyeye bu başlık altında notebook tavsiyesi verilmeyecektir.Notebook tavsiyesi almak isteyen arkadaşlar ya ayrı bir başlık açsın yada ilgili topiklere başvursun.
  • Emre Bey'in anlayışı için teşekkürler zaten Emre bey'e kişisel bir yorum değildi söylediğim.Şu ana kadar akıcı oynanabildiğim oyunlar(Not: Diğer oyunlar Oynanmadığı için bu şekilde yazdım.Açmadığı veya oynatmadığı için değil)

COD:Black OPS.(High görüntü kalitesi)
    Dirty 2 (directx 11 high görüntü kalitesinde 30 FPS altına düşmeden akıcı bir şekilde oynadım)
    Football Manager 2011 (Tüm ligler açık hiç bir şekilde yavaşlama olmadı)
    The Sims 3 (High Çok akıcı)
    Sniper Ghost (High çok Akıcı)
    BF Bad Company 2 (High çok akıcı)
    Metro 2033 (High çok akıcı)
    Crysis (High Çok akıcı)
    Mafia 2 (High çok akıcı)
    Şuana kadar oynadığım Yüksek Sistem isteyen oyunlar bu şekilde. Ayrıca Çızıltı problemini bende WH7P ile çözmüş durumdayım.Şuana kadar bir problem yok

ISınma sorunu hiç yok

8 saat Mafia 2 oyununu Full çözünürliük ve High görüntü kalitesinde oynadım Hiçbir şekilde ısınmadı ve Oyunda kasma donma vb.gibi faaliyetler göstermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolomonT -- 20 Aralık 2010; 19:06:46 >

• quote:

...Ayrıca Çızıltı problemini bende WH7P ile çözmüş durumdayım...

WH7P ile nasıl çözdünüz bu cızırtıyı?
  • quote:

quote:

Yani yaptığım birşey yok sadece windows u yükselttim kesti çızıltıyı.
  • quote:

quote:

quote:

Yani yaptığım birşey yok sadece windows u yükselttim kesti çızıltıyı.

İlginç, sürücüleri nereden indirdiniz?Windows home premium 64 bit mi kurdunuz?

Arkadaşlar biosa girdikten sonra gizlenmiş menülere girmek için ne yapmamız gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 21 Aralık 2010; 4:51:54 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.