Şimdi Ara

PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
4
Favori
41.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 282 TK'yı dün pcdepo'dan kapıda ödeme seçeneğiyle aldım arkadaşlar.Bu ilk dizüstü bilgisayarım olduğundan bazı konularda bilgisizim.Size sorum;

İlk şarjı nasıl yaptınız ve bataryanız oyun oynarken benimki gibi çabuk bitiyorsa şarjdayken mi kullanıyorsunuz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar cızırtı probleminden geri gönderdiğim bilgisayar bana geri gönderiliyor işte mesaj

Merhaba ramazan çelik

Ürününüz yetkili servisten işlemleri sonuçlandırılarak tarafımıza ulaşmıştır. Ürünün Hızlıal.com teknik servis departmanı tarafından son kontrolü yapılacaktır. Teknik servisimizdeki son kontrolden sonra ürün tarafınıza gönderilecektir. Gönderilme bilgisi e-posta yolu ile bildirilecektir.

Ürününüz hazırlanmıştır. Gün içinde kargo firmasına verilerek tarafınıza gönderimi sağlanacaktır. Ürününüzle ilgili olarak farklı bir şikayetiniz olursa, tekrar bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Saygılarımızla
    Teknik servis departmanı| Hızlıal.com

Bu problemden dolayı geri göndermek isteyen arkadaşlara duyurulur, aynı problemi tekrarlamaz umarım ama bence format atılmıştır en fazla biraz da hırpalamışlardır cihazı bakalım gelsin bir aynı problem devam ederse tekrar göndercem garantisi yollarda dolacak bu cihazın, en iyisi ben başka bir cihaz aliym bu da böyle yollarda gitsin gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: bugrasenkozalak

Ben de 282 TK'yı dün pcdepo'dan kapıda ödeme seçeneğiyle aldım arkadaşlar.Bu ilk dizüstü bilgisayarım olduğundan bazı konularda bilgisizim.Size sorum;

İlk şarjı nasıl yaptınız ve bataryanız oyun oynarken benimki gibi çabuk bitiyorsa şarjdayken mi kullanıyorsunuz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Öncelikle hayırlı olsun.İnşaallah sorunsuzca kullanırsınız.Batarya ile ilgili aşağıdaki linki inceleyin:
    http://non-pasaran.blogspot.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

• @rcelik21 Ben de sizinle aynı düşünceleri paylaşıyorum.Yinede aklıma acaba problem giderilmiş midir diye gelmiyorda değil.İncelediğinizi tahmin etmekle beraber aşağıdaki linki veriyorum:
    http://forum.donanimhaber.com/m_37988882/tm.htm
  • valla çocuk bayağı cebelleşmiş laptop için o da istanbulda yaşıyor ben elazığda her halde laptobun sağlam gelmesi için dua etmekten başka çarem yok...
  • hizlial.coma;

Ürünü bana geri göndereceğinizi belirtmişsiniz umarım cızırtı problemi giderilmiştir eğer problem devam ediyorsa bana göndermeyiniz, tüketici haklarımı kullanacağım. dedim

onlar da bana

Ürününüzün testleri sonucunda herhangi bir arızaya rastlanmadığı ortaya çıkmıştır.Belirtmiş olduğunuz arıza görülmemektedir. demişler

söyleyecek bişey bulamıyorum
  • Cevap olarak şöyle yazdım; Size ve Koyuncuya göre cihazda problem olmayabilir bana göre ise var, içinde bulunulan ihtilafı tüketici hakları mahkemesine intikal ettireceğim. Ürünü faturalarıyla birlikte gönderebilirsiniz. Teşekkürler.
  • @rcelik21 Hangi testleri yapıpta sağlamlığını iddia ediyorlar.Kulak ile çok rahat duyulabilen cızırtıyı duyamamışlar mı ?Desibel ( Ses seviye ölçümü ) testi falan mı yapmışlar ?Oldukça ilginç.Sonuna kadar gitmenizi tavsiye ederim.Bakalım bilir kişide aynı kanaate mi varacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre4232 -- 22 Aralık 2010; 18:18:06 >
  • valla bilmiyorum, hiç zamanım da yok işten güçten mahkeme mahkeme gezcek zamanım da yok her halde karşı taraf kazandı, bilgisayar gelsin artık bir şekilde azaltmaya çalışcam cızırtıyı o şekilde kullancam, belki ilerde yeni sürücüler çıkarsa yok olabilir, geçen benim ev arkadaşımın HP dv5 1240 et bilgisayarında da aynı cızırtıyı duydum, onda da Win 7 var, Xp yüklüyken yoktu belki de sürücü problemidir diye ummaktan başka çarem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

quote:

Orijinalden alıntı: WebProgramming

quote:

quote:

...Ayrıca Çızıltı problemini bende WH7P ile çözmüş durumdayım...

WH7P ile nasıl çözdünüz bu cızırtıyı?

Yani yaptığım birşey yok sadece windows u yükselttim kesti çızıltıyı.

İlginç, sürücüleri nereden indirdiniz?Windows home premium 64 bit mi kurdunuz?

Arkadaşlar biosa girdikten sonra gizlenmiş menülere girmek için ne yapmamız gerekiyor?

Kendi sitesinden yükledim. 64 bit kurdum dostum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

...Ayrıca Çızıltı problemini bende WH7P ile çözmüş durumdayım...

WH7P ile nasıl çözdünüz bu cızırtıyı?

Yani yaptığım birşey yok sadece windows u yükselttim kesti çızıltıyı.

İlginç, sürücüleri nereden indirdiniz?Windows home premium 64 bit mi kurdunuz?

Arkadaşlar biosa girdikten sonra gizlenmiş menülere girmek için ne yapmamız gerekiyor?

Kendi sitesinden yükledim. 64 bit kurdum dostum.

Sağ olun cevap için.Bu arada birkaç fotoğraf çektim.Kalitesi çok iyi değil ama en azından fikir edinmek açısından ilk mesaja eklenirse bu ürünü almak isteyen arkadaşlara yardımcı olur.

PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ
     PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 23 Aralık 2010; 2:19:11 >

• @Black_Wolf14 Resimleri başlığa ekledim.İlginiz ve paylaşımınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcelik21

Cevap olarak şöyle yazdım; Size ve Koyuncuya göre cihazda problem olmayabilir bana göre ise var, içinde bulunulan ihtilafı tüketici hakları mahkemesine intikal ettireceğim. Ürünü faturalarıyla birlikte gönderebilirsiniz. Teşekkürler.

kardeş boşver uğraşma bak premium yapıp kökünden çözen arkadaşlar var ben gibi kısmii olarak çözen arkadaşlar var
    iphone 4 ünü de aldın oh ne güzel bi premium yaparsın olmazsa bide bizim yöntemi yaparsın on numara olur keyfini kaçırmasın boşver devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07mg32

quote:

Cevap olarak şöyle yazdım; Size ve Koyuncuya göre cihazda problem olmayabilir bana göre ise var, içinde bulunulan ihtilafı tüketici hakları mahkemesine intikal ettireceğim. Ürünü faturalarıyla birlikte gönderebilirsiniz. Teşekkürler.

kardeş boşver uğraşma bak premium yapıp kökünden çözen arkadaşlar var ben gibi kısmii olarak çözen arkadaşlar var
    iphone 4 ünü de aldın oh ne güzel bi premium yaparsın olmazsa bide bizim yöntemi yaparsın on numara olur keyfini kaçırmasın boşver devam et

sağol kardeş zaten iphone olmasa daha sinirlenirdim, lakin aldım sattım 1800 e iphone u bedavaya geldi bu laptop bu nedenle fazla takmıyorum, win 7 home pre yapiym kendi imkanlarımla çözmeye çalışcam problemi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 07mg32

quote:

sağol kardeş zaten iphone olmasa daha sinirlenirdim, lakin aldım sattım 1800 e iphone u bedavaya geldi bu laptop bu nedenle fazla takmıyorum, win 7 home pre yapiym kendi imkanlarımla çözmeye çalışcam problemi

Dostum ,zararınız bence fazlası ile karşılanmış.En azından güzel bir çözüm olmuş.Fazla takmaman gayet yerinde olur.Canın sağolsun.Gerisi bir şekilde hallolur , gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre4232

@Black_Wolf14 Resimleri başlığa ekledim.İlginiz ve paylaşımınız için teşekkür ederim.

Oyunlardan fps görüntüleri ve testlerle zenginleştirsek daha güzel olabilir aslında.

Ek: Bir program yüklenirken veya silerken anlık donmalar oluyor müzik dinlerken bu problemle karşılaşan var mı aramızda?Norton ve Office'i kaldırdım ama bu anlık donmalar devam ediyor şarkı dinlerken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 24 Aralık 2010; 16:09:09 >
  • @blackwolf

ben de takılma sorunu olmadı şimdiye kadar ben de sadece cızırtı var o da chrome yazılımını kullanmasam ve microfonu açmasam cızırtı azalıyor, demek ki ilerde bizi bekleyen problemler var bu cihazla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcelik21 -- 24 Aralık 2010; 18:34:21 >
  • quote:

@blackwolf

ben de takılma sorunu olmadı şimdiye kadar ben de sadece cızırtı var o da chrome yazılımını kullanmasam ve microfonu açmasam cızırtı azalıyor, demek ki ilerde bizi bekleyen problemler var bu cihazla ilgili

Program silerken veya yüklerken anlık takılmalar oluyor, müzik dinlerken çok net anlaşılıyor bu takılmalar.
  • quote:

quote:

@blackwolf

Program silerken veya yüklerken anlık takılmalar oluyor, müzik dinlerken çok net anlaşılıyor bu takılmalar.

Program silme veya yüklemede takılma yaşamadım.Tam virüs taraması yaptınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre4232

quote:

quote:

@blackwolf

Program silme veya yüklemede takılma yaşamadım.Tam virüs taraması yaptınız mı ?

Tam virüs taraması yaptırmadım fakat yanlış hatırlamıyorsam bilgisayar ilk geldiğinde de vardı bu takılmalar.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.