Şimdi Ara

PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
4
Favori
41.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bayramanil

@ Emre4232

Gidip baktım eskişehir media markta, dedim ki adama, ben internettende araştırdım buradanda baktım 280TK modelini görmedim. Nasıl oluyoruda burada bu model var diye sordum. Adamda media markt özel olarak alıyor bunu dedi.

Dediğin gibi hdd dısında 281 ile aynı, bunuda söyledim adama. Nedeninide sordum, stok sayısı 40 dedi biz toptan aldığımız için bu fiyatta olduğu söyledi.İşin aslı pek inandırıcı gelmedi bana. Sanki yurt dışında satılmayan ürünü türkiye pazarına sokmuşlar gibi geldi. O yüzden almadım bende.

Bence iyi yapmışsınız.Şüphe uyandıran üründen uzak durmanız yerinde bir karar olmuş.Ancak kutusunu görme şansınız olsaydı , üzerindeki yazılı içeriği güzelce inceleyerek daha net fikir sahibi olabilirdiniz.

• Onun yerine DELL'in hem yerinde servis avantajlarından yararlanmak için hemde daha güvenilir olduğuna inandığım için i5li modellerini araştırıyorum. En kötü ihtimal 281TK alırım gibi duruyor.

Bir de İstanbulbilişim nasıl acaba ? Orada Dell'i uygun fiyatta buldum da.
  • quote:

Onun yerine DELL'in hem yerinde servis avantajlarından yararlanmak için hemde daha güvenilir olduğuna inandığım için i5li modellerini araştırıyorum. En kötü ihtimal 281TK alırım gibi duruyor.

Bir de İstanbulbilişim nasıl acaba ? Orada Dell'i uygun fiyatta buldum da.

İstanbul Bilişim'e sakın bulaşma. Ayrıca Dell ile ilgili bazı olumsuz yorumlara da rastladım.Lg510 modelini de incele ondan sonra karar ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre4232 -- 15 Aralık 2010; 21:05:30 >
  • arkadaşlar ben packardbellin resmi destek sitesinden girip baktığımda onlarda da yerinde servis imkanının olduğunu gördüm işin özünü bide burdan öğreneyim
  • İstanbulbilişimdeki DELL ile mi olumsuz yorumlara rastladınız yoksa genel olarak mı anlamadım ? Lg510 modelinide bulamadım bu arada paylaşabilir misin.
  • quote:

İstanbulbilişimdeki DELL ile mi olumsuz yorumlara rastladınız yoksa genel olarak mı anlamadım ? Lg510 modelinide bulamadım bu arada paylaşabilir misin.

Hayır Dell 5010 ile ilgili olumsuz yorumlara rastladım.aşağıdaki linki inceleyin (LG A510);

http://forum.donanimhaber.com/m_44863046/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: qriminal19

arkadaşlar ben packardbellin resmi destek sitesinden girip baktığımda onlarda da yerinde servis imkanının olduğunu gördüm işin özünü bide burdan öğreneyim

Girdiğiniz site ile ilgili link alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre4232

quote:

İstanbulbilişimdeki DELL ile mi olumsuz yorumlara rastladınız yoksa genel olarak mı anlamadım ? Lg510 modelinide bulamadım bu arada paylaşabilir misin.

Hayır Dell 5010 ile ilgili olumsuz yorumlara rastladım.aşağıdaki linki inceleyin (LG A510);

Ama bi önceki sayfada DELL önermiştin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre4232

quote:

Ama bi önceki sayfada DELL önermiştin.

Doğru önerdim.Amacım kafanı bulandırmak değil.Ben bu notebooku almadan önce Dell almayı planladım ama alamadım.Size öneride bulunduktan sonra verdiğim linkleri iyice inceledim.Çınlama probleminden söz etmişler . Başka linktede üyelerden biri kasadan dolayı problem yaşamış.Bu sizin başınıza gelecek diye bir şart yok.Amacım doğru yönlendirmeye çalışmak.LG A510 tavsiye edilen notebooklardan o yüzden yazdım.Karar size ait.İyice araştırın öyle karar verin.Benim illa şu laptopu alın diye diretme hakkım yok.Gönlünüz neyi istiyorsa onu alın.

• Anladım.. Teşekkür ederim. Araştırdım LGyi. Hoşumada gitmedi değil haftasonu buradaki vatandan bizzat gidip göreceğim. Çok büyük sorunlarının olmadığı yazmışlar okuduklarıma göre.

Onun dışında, istanbulbilişimi neden önermiyorsun ?
  • quote:

Anladım.. Teşekkür ederim. Araştırdım LGyi. Hoşumada gitmedi değil haftasonu buradaki vatandan bizzat gidip göreceğim. Çok büyük sorunlarının olmadığı yazmışlar okuduklarıma göre.

Onun dışında, istanbulbilişimi neden önermiyorsun ?

İstanbul Bilişim bildiğim kadarıyla paralel ithalat yapıyor.Garanti olayında problem yaşayabilirsiniz.Ne olduğu belli olmayan servislerle uğraşmayın.Birçok üründe stoklarda yok.Forumda çok ağır sayabileceğim yorumlar var.Ağzı yanan üyeler de var.Forumu incelerseniz rahatlıkla ne demek istediğimi anlarsınız.

• Merhaba herkese,

geçen hafta 281TK modelinden aldım.

Ürün hakkında şunları söylemek istiyorum:

-HARD DISK : Böyle bir makineye 5400 rpm'lik disk koymaları hiç iyi olmamış, disk bazen takılıyor, tak tuk sesler çıkarıyor, bazı oyunlarda takılmalar yaşadım (call of duty2, gta 4, metro 2033).

- SES : Cihazdan insanı sinir eden tiz bir çınlama sesi geliyor, bu kesinlikle hd sesi değil, özellikle akşam masanın başına oturun sessiz bir ortamda bu makineyle çalışılmaz. Lütfen almak isteyenler nette bu problemi araştırsınlar, bios ve driverlar güncel ve bu sorundan yaşayan çok insan var. Koyuncuyu aradım yok göndercekmişimde bi bakcaklarmış da, yahu kardeşim madem ürün arızalı neden satıyorsunuz bunu memlekette.

-FAN SES : Toshiba da kullanmış biri olarak , packard bell'in fan sesi toshiba'dan daha gürültülü değil, bilgisayarı kasmıyorsanız fan sesi duymuyorsunuz, özetle fan sesi rahatsız etmiyor insanı. ( ama tiz ses dayanılmaz )

- EKRAN : Çok dar açılı bir görüntü sunuyor, kafanızı az sağa sola yada yukarı aşağı kaydırın görüntü bozuluyor, ama işyerinde hp dm4-1165dx kullanan var onunda ekranı aynı, hatta packard bell daha güzel görüntü kalitesi olarak, sanırım bi sony almıyorsanız (X Black LCD Full HD =süper görüntü) hepsi hemen hemen aynı.

ürünü 1200 TL'ya almıştım kampanyalı olarak, tiz ses sorunu olmasaydı özellik ve fiyat olarak tavsiye edecektim herkese ancak ürünü iade ettim. Zira kimsenin çöpe atılacak parası yok. Alınca ucuz etin yahnisi olayını iyi anlıyorsunuz. 2006 senesinde vaio fe-11m aldım ve şu ana kadar kullandım, lcd ekranını kırınca lcd panele 200 tl bayılmaktansa yeni bilgisayar almaya karar verdim. Kulağınız hassas ve sorun yaşamak istemiyorsanız bu üründen uzak durun lütfen.
    Sonuç : Bir daha acer, packard bell yada casper almayacağım.

Forever SONY

• Aselsus aynen katılıyorum sana, ben de iadeye gönderdim ama 13 gün oldu ses yok.
  • PACKARD BELL TJ75-JO-282TK almayı düşünüyorum.. kullananlar memnun mu laptopta? oyunlarda işimi görürmü ? birde fiyatı ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: qriminal19

arkadaşlar bende packard bell düşünüyorum fakat casper da kafamı kurcalıyor sizce hangisini almalıyım???

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti460c-core-i5-460m--2.53ghz-4-gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50730

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-lm98-jo-100tk-lm98-core-i5-460m-2.53ghz-4-gb-ddr3-500gb-17.3-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50657

Arkadaş , bu konu hakkında gerekli yardımı kullanıcıları daha net bir şekilde yapabilirler.İsterseniz onlara sorun.Bizim bu iki ürün arasında görüş beyan etmemiz uygun olmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak kahraman

PACKARD BELL TJ75-JO-282TK almayı düşünüyorum.. kullananlar memnun mu laptopta? oyunlarda işimi görürmü ? birde fiyatı ne kadar

Bence bu başlığı iyice inceleyin.Artı ve eksilerini değerlendirin ona göre karar verin.Ben laptopumdan memnunum.Şu aşamaya kadar bir problemim olmadı.Her türlü oyunu rahatlıkla oynuyorum.İnternette ve diğer işlemlerde problem yaşamadım.
  • Bende media marktdaki hp xx512 modelinden almıştım.Memnunum ısınma sorunuda yok, 1200 e aldım.Tek değişik yanı ekran kartı 512 mb 5470 onada bazı oyunlarda medium açarak oynuyorum.
  • media markttaki diğer kampanya @Yve arkadaşımızın aldığı bilgisayar ikiside 1199 TL. Ama packard bell e pek güvenemedim açıkcası :)
  • değerli PB kullanıcı arkadaşlar, hizlialdan bir adet iphone 4 kazanmış bulunmaktayım, darısı sizin başınıza, hizlial kendini affettirdi bana
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.