Şimdi Ara

PACKARD BELL TK85 F4085 JN-001TK düşünüyorum kararsızım yardım ltfn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese slmlar siteye yeni oldum fakat birkaç aydır takip ediyorum ve çok faydalandım. Bilgilerini paylaşan herkese teşekkürlerimi sunarım. birkaç hafta önce eskiyen ve iyice teklemeye başlayan masaüstü bilgisayarımdan sıkıldığım için bir dizüstü bilgisayar almaya karar verdim ve PACKARD BELL TK85 F4085 JN-001TK modelini düşünüyorum aşağıda urlyi verdim bir bakabilirmisiniz.

http://www.pcdepo.com/asp/product/78018/PACKARD-BELL-TK85-F4085-JN-001TK-i3-380-3GB-500GB-15-6

kanaatimce uygun fiyata bulduğumu düşünüyorum ama ilk defa dizüstü alacağım içinde kararsızım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ve birkaç sorum olacak cevaplara ve yorumlara şimdiden teşekkürler

1) pes 2011, grid,call of duty 5 oyunlarını kasmadan orta seviyede oynamak için idealmidir? mesela haftada birkezde olsa oyun oynamak amaçlı kullanmayı düşünüyorum

2)Optimus desteği varmı ? oyun oynarken farklı ekran kartı mı devreye giriyor araştırmama rağmen tam olarak bilgi edinemedim.

3)PB lerin eski modellerinde ısınma ve cızırtı problemi olduğunu bu sitede okudum sizce bu modelinde de aynı şey varmıdır? laptoplarla çok ilgim olmadığından hangi modellerin daha eski oldugunu bilemediğimden bu modelinde sorunun giderilip giderilmediğini bilemiyorum özellikle bu modeli kullananlar cevaplarlarsa çok sevinirim.

4) Freedos işletim sistemi varmış cihazda sanırım bu sebebden fiyatı da daha düşük işlemcisi olan diğer modelinden daha uygun herneyse bu freedos işletim sistemini formatlayıp win 7 kursam yada xp kursam cihaz sağlıklı çalışırmı? driver yüklemelerinde problem yaşarmıyım? sanırım cihazla birlikte driver cdleri gönderilmiyor ve freedos olduğu için bu beni çokça düşündürüyor.

5) ekran kartı hd5650 den çok dahamı düşüktür yoksa seviye olarak yakınmıdırlar birbirlerine

biliyorum sorularım çok uzun oldu ama ilk defa dizüstü alacağımdan ve daha fazlada beklemekte istemediğimden bunları sizlerle paylaşmak istedim. herkese teşekkürler.

• arkadaşlar yokmu birşeyler söyleyecek olan bu cihaz hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerled

arkadaşlar yokmu birşeyler söyleyecek olan bu cihaz hakkında.

Pes 2011 çok rahat oynarsın söylediğin oyunlar için hepsini sorunsuz oynarsın.
  • Pes 2011 çok rahat oynarsın söylediğin oyunlar için hepsini sorunsuz oynarsın.

peki 3. ve 4. sorum için görüşler nelerdir. teşekkürler hocam bilgilendirdiğin için oyun konusunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.