bende aynı ürünü aldım ilk şarjı 12 boyunca yapın dediler sizce yapmalımıyım?
12 saat değil dolana kadar yapıcaksınız ki fazla sürmüyor zaten
Cod u en yüksek ayarlarda en yüksek çözünürlükte oynayabiliyorsunuz arkadaşlar sorunsuz
PACKARD BELL TM85-JN-003TK
INTEL CORE I3-330M 3MB L3 CACHE 2.13GHZ. 3GB DDR3 NVIDIA GEFORCE GT320M 1 GB 320GB 6 cell Primary Battery 15.6'' LED (1366 x 768) 381 mmx253mmx34,14mm WINDOWS 7 Basic Webcam : 1,3 MP Bluetooth : VAR
ELECTRO WORLD FİYATI 1099 TL
görüşleriniz nelerdir fiyatı iyi gibi özelliklerde öyle fakat çokta fazla anlayan biri değilim bu işten görüş belirten olursa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: peacelife
PACKARD BELL TM85-JN-003TK
INTEL CORE I3-330M 3MB L3 CACHE 2.13GHZ. 3GB DDR3 NVIDIA GEFORCE GT320M 1 GB 320GB 6 cell Primary Battery 15.6'' LED (1366 x 768) 381 mmx253mmx34,14mm WINDOWS 7 Basic Webcam : 1,3 MP Bluetooth : VAR
ELECTRO WORLD FİYATI 1099 TL
görüşleriniz nelerdir fiyatı iyi gibi özelliklerde öyle fakat çokta fazla anlayan biri değilim bu işten görüş belirten olursa sevinirim.
Ekran kartı ve işlemcisi bu konudakine göre çok zayıf, 200 lira daha ver 2 yıl daha fazla kullan.
Şu an için f/p olarak en alınabilir laptop gibi gözüküyor.Hayırlısı olsun alanlar,kullananlar için.
quote:
Orijinalden alıntı: Learning_To_Live
Şu an için f/p olarak en alınabilir laptop gibi gözüküyor.Hayırlısı olsun alanlar,kullananlar için.
f/p konusunda dediğin gibi en uygun fiyatlı makine bu.vatanbilgisayarda 1295 tl 6 taksit ve çanta hediyeli arkadaşlar.almak isteyenler fırsatı değerlendirebilirler.
[/font>şimdi arkadaşlar size şunu soruyorum oyun oynamak için bu cihaz alınırmı ?? format çekip ultimate kuranlarda oyunlarda takılma vs. sorunları warmı ??
quote:
Orijinalden alıntı: berkaydj
[/font>şimdi arkadaşlar size şunu soruyorum oyun oynamak için bu cihaz alınırmı ?? format çekip ultimate kuranlarda oyunlarda takılma vs. sorunları warmı ??
ben formatladım pcyi ve şu an çok verimli çalışıyor notebook check sitesinde yapılan hd5650 incelemesindeki fps lerin 4-5 fps üstünde bi performans alıyorum işlemcinin katkısı galiba
Sürekli Starcraft II oynamaktan foruma girmeye pek fırsat bulamıyorum.
Starcraft II de bütün detaylar full (High değil, ultra full de), çözünürlük full ayarlı, vs.
Saatlerce oynuyorum, maşaallah tık yok, ne takılma, ne de 1-2 sn kasılma, hiçbirşey yok.
Elbette Starcraft çok yüklenmiyor, ama neticede 1,5 aylık bir oyun, hiç sorunsuz oynuyor.
FPS kontrolü felan yapmadım, gerek görmedim, zira hiçbir rahatsızlık hissetmedim.
mafia 2 oynuyorum en ufak takılma yok tek kelimeyle mükemmel
arkadaşlar hdd tek part geliyor.bunu formatlamadan bölümlemenin bir yolu var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: hekimoglu08
arkadaşlar hdd tek part geliyor.bunu formatlamadan bölümlemenin bir yolu var mı?
Bölme programıyla yapabiliyorsunuz ama tecrübeli değilseniz tavsiye etmem
quote:
Orijinalden alıntı: kill1033
quote:
Bölme programıyla yapabiliyorsunuz ama tecrübeli değilseniz tavsiye etmem
+1.Harddisk bölümünde böyle bir konu vardı bir araştır istersen
quote:
partition magic tam senin istediğin program ingilizcen çok kötü değilse başına bişey geliceğini sanmam, istediğin gibi böler parçalsr birleştirirsin.
bu model için soğutucu arıyorum, herhangi bir ucuz soğutucu alsam kasasına uyar mı?
quote: