Şimdi Ara

PACKARD BELL TM81 (AMD PHENOM II X4 - HD5650) KULLANICILARI KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
5
Favori
77.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cimbomman

bu model için soğutucu arıyorum, herhangi bir ucuz soğutucu alsam kasasına uyar mı?

Ben soğutucu kullanıyorum, özellikle oyun oynarken. İhtiyaç yok aslında ama fena da olmuyor.

15,6 veya 16" lik herhangi bir soğutucuyu alabilirsin.
  • i5 işlemcili model bundan iyimidir ? Yoksa phenom fazlasiyla iş görürmü ?
  • Ben de almayı düşünüyorum ama işlemci hakkında kararsızım... Bir tarafım illaki I5 diyor. Biri haksız olduğumu söylesin
  • Haydi beyler bakın adamlar alıcak kararsızlar.Biriniz söyle güzel bir test yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeWe

Ben de almayı düşünüyorum ama işlemci hakkında kararsızım... Bir tarafım illaki I5 diyor. Biri haksız olduğumu söylesin

ben de öyle diyordum sonunda aldım bunu ve mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu08

quote:

Ben de almayı düşünüyorum ama işlemci hakkında kararsızım... Bir tarafım illaki I5 diyor. Biri haksız olduğumu söylesin

ben de öyle diyordum sonunda aldım bunu ve mutluyum

Bu iyi geldi. Yarın stok durumunu sorucam bi kaç yere.

http://www.teknolojix.com/pinfo.asp?pid=14027
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=113130
    http://www.hepsiburada.com/Liste/packard-bell-easynote-tm81-sb-003tk-amd-phenom-x4-n930-2ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760053&categoryId=98

• Arkadaşlar, hatırlarsınız, ben bu ürünü Haziran ayında almıştım. Şimdi PB sitesinde Temmuz ayına ait bir ekran kartı sürücüsü mevcut. Sürücü 8.713.3.0
    Sizin şu an hangi sürücü yüklü? Bi kontrol edebilirmisiniz?

Birde direk ATI den generic driver indirip yükleyen oldu mu?
  • Ben de aldım. Test ediyorum şu an.
  • quote:

Ben de aldım. Test ediyorum şu an.

Kulübe Hoşgeldin
    Hayırlı olsun.Umarım sorunsuz kullanırsın.

Not:Ayrıca ss'li birkaç oyun testi koyacaktım fakat bir türlü printscreen yapamadım.Paint'e yapıştırınca siyah bir ekran yapıştırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

quote:

Ben de aldım. Test ediyorum şu an.

Kulübe Hoşgeldin
    Hayırlı olsun.Umarım sorunsuz kullanırsın.

Not:Ayrıca ss'li birkaç oyun testi koyacaktım fakat bir türlü printscreen yapamadım.Paint'e yapıştırınca siyah bir ekran yapıştırıyor

Teşekkürler :) İşlemci performansı beklediğimden de iyi. Win7 Basic i silerek direk Enterprise kurdurm x64. Driverlar sorunsuz fakat LAN driveri direk tanınmadığından ilk önce kendi masaüstü bilgisayarımdan indirip aktarma yaptım. Sonra diğer tüm driverları dizüstü ile indirip kurdum. Kutuyu ilk ben açtım fakat power tuşunun kenarındaki jelatinimsi şeyler hep dökülmüş. Galiba üretim hatası.

Meşgul olduğumdan daha oyun kuramadım. İleride onlar da olur umarım :)

Ekleme: Oyunlardan printscreen almak için FRAPS kullanın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWe -- 21 Eylül 2010; 17:17:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Arkadaşlar, hatırlarsınız, ben bu ürünü Haziran ayında almıştım. Şimdi PB sitesinde Temmuz ayına ait bir ekran kartı sürücüsü mevcut. Sürücü 8.713.3.0
    Sizin şu an hangi sürücü yüklü? Bi kontrol edebilirmisiniz?

Birde direk ATI den generic driver indirip yükleyen oldu mu?

pb sitesindeki eski.amd nin sitesinden 10.8 yükledim.yüklemeden önce mafia 2 kasıyordu şimdi mükemmel
  • Beyler, oturmaya mı geldik? Şenlenin biraz :) Makine olmuş 1285 TL. Harika bir fiyat. Exper NR81B'den sonraki en hesaplı model kesinlikle. Genelde Exper bulunmadığı için bunu ve birkaç modeli öneriyorum. Alıp da pişman olan da yok gördüğüm kadarıyla.

Güle güle kullansın herkes
  • Arkadaşlar oyunlardan falan birkaç ss atın.Yarın almaya gidicem ama hala kararsızım
  • Arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum yalnız tuş takımı touch pad falan kullanışsız deniyor birde oyunlarda takılmalar var deneniyor kullanan arkadaşlar ne dersiniz almalımıyım ?

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tm81-sb-003tk-tm81-amd-phenom-ii-x4-n930-2.0ghz-4gb-320gb-dvdrw-15,6-1-gb--hd5650-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=46269
  • @A.E.C
    ss koymayı düşündüm fakat fps'li ss koyamıyorum.SAdece fraps ile ss alabiliyorum onda da kaç fps aldığım görünmüyor.Yani printscreen çalışmıyor nedense painte siyah ekran yapıştırıyor.

@pannekamp
    Touchpad kullanmayı sevmiyorum yani bu ürüne özgü değil bendeki touchpad beğenmemezliği.Tuş takımı tasarımı nedeniyle narin duruyor biraz fakat kullanma konusunda sıkıntı yok.Gayet rahat yazılıyor.Takılma konusu ise hdd'nin 5400rpm olmasından kaynaklandığı sonucuna vardık.Çünkü bir kullanıcımızın eski Asus n61ja-114v'sinde de aynı sorun yaşanıyormuş.Oyunlarda ara sıra(Bende bazen hiç olmadığı da oluyor) 1sn'lik takılmalar yaşanıyor.Bunu nedeni büyük ihtimalle hdd.Geçenlerde HDtune ile test yaptığımda test boyunca 2-3 kere dibe vurdu grafik.Bununla alakalı olabilir.Bir diğer sorun ise win7basic gelmesi.Ult veya pre kullananlar cihazın hızlandığını söylüyor.Yani bu ürünü alınca tam verimli kullanmak için 7200rpm bir hdd almak ve win 7 ultimate yüklemek gerekiyor sanırım.

• Bende takılma falan yok arkadaşlar, Windows7 Ultimate kullanıyorum.
    Bu arada Crysis'i en yüksek ayarlarda DX10 modunda oynayabiliyorum.
  • Bu modeldeki işlemcinin ön belleği yetersiz değil mi? (2mb)

Yani i3 ve i5lere göre ne durumda bu işlemci? Örneğin i3 330dan iyi mi?Tabii oyun için soruyorum.....

Ayrıca intelin tümleşik grafik sistemine benzer bir sistem bu amdlerde de var mı?

Son olarak max belleği nedir?
  • i3-330 dan hatta i5-430'dan bile daha iyidir.Fakat 4 çekirdek bir işlemci ile 2 çekirdek işlemcileri karşılaştırmak çok da doğru değil.
    Tümleşik grafik bulunmamaktadır.
    Max. bellek 8gb olması lazım.
  • Arkadaşlar ben de dün siparişini verdim.Birkaç saatte karar verdim almaya, bakalım nasıl olacak..Geldiği zaman önce sistemi yedekleyip Wın7 enterprıse i kurmayı düşünüyorum.Monster hızıma 3,5 sene dayandı bakalım bu ne kadar dayanacak Test sonuçlarını paylaşmaya çalışırım.Sabırsızlıkla bekliyorum...
  • Bugün sipariş verdim.Yarın gelir büyük ihtimalle.Benide yaz bakalım :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.