Arkadaşlar gerçekten packard bell markası süper herşeyi güzel ama driverlarını bulmak tam bir işkence..
Özellikle windows 7 destekli laptoplarının xp driverlarını bulmak nerdeyse imkansızlaşıyor 1 haftadır arıyorum yok yok..
Bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim windows 7 alışamadım kullanamıyorum windows xp 32 bit geçmem lazım :(
Normal özellikleri bu
Packard Bell TM85-JO-113TK
Intel Core i5 460M 2.53GHZ 3GB DDR3 Nvidia GT 420M 1 GB 500GB 5400 RPM 15.6 HD LED LCD
Buda everest ile alınmış donanım raporu
Bilgisayar: Bilgisayar Türü ACPI x64-based PC (Mobile) İşletim Sistemi Microsoft Windows 7 Home Basic OS Servis Paketi [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 9.0.8112.16421 DirectX DirectX 11.0 Bilgisayar Adı GALATASARAY Kullanıcı Adı murat Oturum Etki Alanı [ TRIAL VERSION ] Tarih / Saat 2011-05-07 / 20:24
Anakart: CPU Türü DualCore , 2800 MHz (21 x 133) Anakart Adı Packard Bell EasyNote TM85 Anakart Çipseti Intel Auburndale IMC Sistem Belleği [ TRIAL VERSION ] BIOS Türü Insyde (09/13/10)
Görüntü Birimi: Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce GT 420M (1024 MB) Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce GT 420M (1024 MB) Monitör Genel PnP Monitör [NoDB]
Çokluortam: Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC272 @ High Definition Audio Denetleyicisi [10DE-0BEA] [NoDB] Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC272 @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller
Depolama : IDE denetleyici Intel(R) 5 Series 4 Port SATA AHCI Controller Disk Sürücüsü WDC WD5000BEVT-22A0RT0 (465 GB, IDE) Optik Sürücü HL-DT-ST DVDRAM GT32N SMART Sabit Disk Durumu OK
Bölümler: C: (NTFS) [ TRIAL VERSION ] Toplam Boyut [ TRIAL VERSION ]
Giriş: Klavye Standart PS/2 Klavye Fare HID uyumlu fare Fare Synaptics PS/2 Port TouchPad Oyun Kumandaları MS PC-oyun çubuğu sürücüsü
Ağ: Birincil IP Adresi [ TRIAL VERSION ] Birincil MAC Adresi 1C-75-08-AE-8C-A8 Ağ Bağdaştırıcısı Atheros AR5B97 Wireless Network Adapter Ağ Bağdaştırıcısı Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet (10.8 [ TRIAL VERSION ]) Ağ Bağdaştırıcısı Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter
Çevre Birimleri: Yazıcı Fax Yazıcı Microsoft XPS Document Writer USB2 denetleyici Intel Ibex Peak PCH - USB 2.0 EHCI Controller 1 USB2 denetleyici Intel Ibex Peak PCH - USB 2.0 EHCI Controller 2 USB-Aygıt 1.3M WebCam USB-Aygıt Generic USB Hub USB-Aygıt Generic USB Hub USB-Aygıt USB Bileşik Aygıt USB-Aygıt USB Giriş Aygıtı USB-Aygıt USB Giriş Aygıtı Akü Microsoft AC Bağdaştırıcısı Akü Microsoft ACPI Uyumlu Denetim Yöntemi Pili Akü Microsoft Bileşik Pil
DMI: DMI BIOS Sağlayıcısı Packard Bell DMI BIOS Sürümü V1.15 DMI Sistem Üreticisi Packard Bell DMI Sistem Ürün Adı EasyNote TM85 DMI Sistem Sürümü V1.15 DMI Sistem Seri Numarası [ TRIAL VERSION ] DMI Sistem UUID [ TRIAL VERSION ] DMI Anakart Üreticisi Packard Bell DMI Anakart Ürün Adı EasyNote TM85 DMI Anakart Sürümü V1.15 DMI Anakart Seri Numarası [ TRIAL VERSION ] DMI Kasa Üretiçisi Packard Bell DMI Kasa Sürümü V1.15 DMI Kasa Seri Numarası [ TRIAL VERSION ] DMI Kasa Fiyat Etiketi [ TRIAL VERSION ] DMI Kasa Türü Notebook DMI Toplam / Boş Bellek Yuvaları 2 / 0
The names of actual companies and products mentioned herein may be the trademarks of their respective owners.
ben de biproblemimi yazmak istedimfakat konu acamadım.packardbell tm85 var, win 7 home premium kurdum defalarca ama ağ denetleyicisini bulamadım.kendi sitesinden de kaç defa indirdim ama nafile.yardımcı olabilecek kimsevarsa sevinirim.