Şimdi Ara

Packard Bell TS 11HR Wifi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Direk sorunu söylemek istiyorum, şöyle ki Bilgisayarımı her şey normal bir durumda kullanırken tespit edemediğim bir nedenden ötürü internet gidiyor, kablosuz kullanıyorum (telefonlarda falanda kullanıyorum modemde sorun yok) bilgisayarda birden internet gidiyor sınırlı ağ diyor bekliyorum düzelmiyor, bilgisayarı kapatıp açıyorum bu sefer de kablosuz ağı komple kapatıyor. (kabloyu takıyorum internet geliyor) Bir kaç kere bilgisayarı kapatıp açıyorum düzelmiyor sonra kendiliğinden hiç bir şey olmamış gibi her şey normale dönüyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Ne yapmam gerek garantisi bitmedi sizce garantiye götürmeliyim?

• Servisle iletişime geçin.
  • En baştan işletim sistemi kurmayı deneyebilirsin. Sorunun düzelme ihtimali yüksek. Eğer hala devam ederse, servisle iletişime geçmeni öneririm.
  • ilginiz için teşekkür ederim. Bilgisayarımı aldığım yere sordum onlarda aynı şeyi söyledi.Donanımsal bir problem yokmuş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliCetinkaya216 -- 30 Mayıs 2013; 21:39:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Wireless Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.