Şimdi Ara

Packard Bell TS11-HR-624TK Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Hepsiburada'da aşağıdaki linkteki Packard Bell ilgimi çekti ve bilgisayara ihtiyacım var ve fiyatı tam benim istediğim düzeyde. Fakat aklımı kurcalayan bir şey var bu bilgisayarın özellikleri oyun oynamama yetebilecek, ihtiyaçlarımı karşılayabilecek mi? Ultra kalitede değil belki ama en azından yüksek (high) kalitede oyun oynamak istiyorum. Yüksek kalitede en azından 50-60 fps civarı alırsam benim için gayet yeterli. Bu özelliklerle yüksek kalitede World of Warcraft'ta 50-60 fps civarı alabilir miyim ve Diablo 3'ü hangi kalitede ne şekilde oynayabilirim? Ekran kartı paylaşımlı mı değil mi ondan da pek anlamam ama sanırsam paylaşımsız. Bir de sonrasında ram ekleyebilir miyim ekleyebilirsem ne kadara kadar arttırabilirim? Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürler, daha farklı bir bilgisayar düşünmüyorum.

http://www.hepsiburada.com/liste/packard-bell-ts11-hr-624tk-intel-core-i5-2450m-25ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd761113&categoryId=98

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LinnutM -- 28 Haziran 2012; 16:04:20 >

• http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63761.0.html

Diablo 3'ü yüksek ayarlarda oynarsınız,yukarıda da fps değerleri verilmiş.
    Diğer güncel oyunları da yüksek ayarlarda oynatacaktır.
    16gb ram desteği vardır.

http://ark.intel.com/products/53452/Intel-Core-i5-2450M-Processor-%283M-Cache-up-to-3_10-GHz%29

• Çok teşekkür ederim yeterince aydınlatıcı oldu :)
  • özellikleri fiyatına göre fazla iyi. bi yanlışlık olabilir bi araştırın derim. gt630 gayet iyi bir akran kartı o fiyata vermezler bence.
  • bende de var bu bilgisayar hepsiburadadan aldım ama canımı sıkmaya başladı ilk aldıgımda ultrada oynadigim oyunları simdi mediumda yada low da bile donarak oynuyorum nedenini bi türlü bulamadim ayrıca yazın aldıgımda 5 6 saat kapanmadan oynardim simdi ise yarım saat oynasam kapaniyor bilgisayar , bide usb ye harddiske bişey kopyalamaya çalıstıgımda 4 5 gb lik birseyi bile en az 30 dk da kopyaliyor saçmasapan bi hal aldi bilgisayar
  • Hey fidelugur soyledigin hersey fanda bir sıkıntı oldugunu gosteriyor bende aldığımda fandan hiç ses çıkmıyordu fandan ses gelmeye başlayınca (10 ay sonra) performans dustu mediumda gayet iyi oynadıgm oyun lowda kasıyordu bende aldıgım yere goturup fan temizliği yaptırdım (ucretsiz yaptılar) sonra pc eski haline dondu ama ben tatmin olmadım cunku ufaktan ufaktan ses devam ediyordu ve ureticiye geri gonderilip parcaların degismesini talep ettim simdi bilgisayarımı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.