Selam arkadaşlar, 2 haftalık araştırmalardan sonra linkteki makinayı bütçeye (1500tl) uygun gördüm fakat benim en çok merak ettiğim P-Bell makinalarda ısınma sorunu olup olmadığı, mesela bi Asus serinliğinde çalışabiliyormu bu makina ? Özellikle bu makinayı kullanan arkadaşlar varsa yorumlarlarsa şimdiden teşekkürler.
Selam arkadaşlar, 2 haftalık araştırmalardan sonra linkteki makinayı bütçeye (1500tl) uygun gördüm fakat benim en çok merak ettiğim P-Bell makinalarda ısınma sorunu olup olmadığı, mesela bi Asus serinliğinde çalışabiliyormu bu makina ? Özellikle bu makinayı kullanan arkadaşlar varsa yorumlarlarsa şimdiden teşekkürler.
Merhaba..Aynı cihazı 3 ay önce MediaMarkt dan 1400 e aldım.her laptop gibi buda haliyle ısınıyor ancak rahatsız edici bi durum yok bence.oyun performansı ise beklentilerimi fazlasıyla karsıladı.şimdiye kadar test ettigim oyunlar,Anno 2070-PES 2012-COD MW3-Starcraft 2-Dirt3- PES 2013 Demo...Anno haric hepsini High detay seviyesinde akıcı bi sekilde oynadım.eksileri:Sesinin az cıkması ve bluetooth olmayısı(ben harici aldım).şimdiden hayırlı olsun
Not:link te ekran kartı GT630 olarak görünüyor bendeki GT 630m bunu bi arastır istersen.diger özellikler aynı.
Bütün özellikleri benim Packard Bell ile aynı. Model numarası farklı. Benimki TV44-HC diye geçiyor, rengide beyaz. Ben 35 gündür kullanıyorum, gördüğümkadarıyla 1-2 bir şey yazayım.
Alırken çok tereddüt ettim aynı senin gibi marka yüzünden. Ama param sınırlıydı, gönlümde Asus vardı. Ama alamadım. Mecbur bunu aldım 1469 TL'ye. Ama sonradan baktım ki bu marka da kötü görünmüyor. Tabi birAsus değil kesinlikle, bunu bekleyemezsin zaten. Ama Casper gibi markalardan da kesinlikle önde. Sıcaklığa gelirsek şu ana kadar sorun olmadı.Normal kullanımda yaz sıcaklarında işlemci 50 civarı ekran kartı da 50 civarı. Oyunda işlemci 75-80 civarı, ekran kartı 80 civarı. 90 görmedim hiç. Maşallah diyelim de nazar deymesin. Sırcaklık sorunu da yok gibi. Ama ben bir dahaki yaz aylarına doğru bir soğutucu almayı düşünüyorum. Belki o zamana kadar sıcaklık artar. Pişman olacağını pek sanmıyorum. Servisi ise çok kötü görünmüyor. Zaten Acer'e bağlı bir firma bilindiği üzere.