Şimdi Ara

Packard Bell ts11hr 609tk oyundaki grafik hataları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci Üreticisi: Intel®
    İşlemci Modeli: Core(TM) i5
    İşlemci Numarası: 2410M
    İşlemci Hızı: 2,3 GHz
    İşlemci Hızı-Hızlandırılmış: İşlemci hızı 2.30 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile maximum 2.90 GHz., 3MB Intel® Akıllı Bellek
    Bellek: 6 GB
    Disk Kapasitesi: 500 GB
    Disk Dönüş Hızı: 5400 rpm
    Ekran Boyutu: 15,6"
    Ekran Kartı Belleği: 2 GB
    Ekran Çözünürlüğü: 1366 x 768 px
    Ekran Kartı: GT540M
    İşletim Sistemi: Windows 7 professional
    Ağırlık: 2,50 kg
    Ön Bellek (L2 Cache): 3 MB
    Veri yolu Hızı: 1333 MHz

çift ekran kartı var biri intel HD3000 diğeri gt540m oyundaki geçişlerde problem yok gt540m e geçiyor.

laptop u yeni aldım şöyle rahat rahat oyun oynayabileyim diye ancak oyunlara girdiğimde oyunun grafiklerinde kırılma meydana geliyor ve bazı oyunlarda hata raporu verip oyunu kapatıyor. hala çözebilmiş değilim.

arada bi bluescreen hatası alıyom kaynak olarak nvlddmkm.sys gösteriyordu. bi format atiyim dedim ve attım şimdi karşıma o çıkmıyor. ancak oyundaki grafik kırılmaları devam ediyor.

nvdia nın eski sürümü yüklü 296.10 var zaten yeni sürümünü yüklesemde aynı şey devam ediyor yardımlarınızı bekliyorum.

• Bu baya önceki bir ürün 2011 senesinin başında üretilmiş ürünlerden bu ürünü nereden aldınız şöyle birşey yapın sürücüyle düzelmediyse ekran kartını tets etmek açısından farklı bir tv yada monitöre görüntüyü aktarın aynı sorunlar devam ederse ekrana sürücüyle düzelmiyorsa ekran kartından olabilir,basit bir problem olsa yazılımla düzelmenesi gerekir en son çıkan 310.90 sürücüyü yüklediniz mi birde farklı bir oyunda yapıyormu oyun grafiklerinde de sorun olabilir çeşitli sorunlar olabilir.Bu ürünü sıfır aldıysanız müşteriden geriye dönen sorunlu ürün veya teşhir ürünü olabilir bu sorunu buraya yazmadan önce model seçerken yardım isteseydiniz daha yerinde olurdu,sizin gibi sorun yaşadıktan sonra konu açan çok zaten yeni üyesiniz.Program seçeenklerden nvidia sürücülerini tamamiyle kaldırıp tekrara en son sürümü kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 7 Şubat 2013; 11:23:53 >

• daha önce 310.90 ı yüklemiştim değişiklik olmamıştı. şimdi yine yükledim ama değişiklik yok. başka bir monitöre aktardım hala aynı. şimdi ekran kartı ölü mü ??????

laptopu 2. el aldım garantisi vardı ancak garanti belgesi yok yollasam olur mu???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.