Şimdi Ara

Packard Bell TS11HR-623TK oyun performansları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Intel Core i5 2450M 2.5GHz (turbo ile 3.1GHz) - Sandy Bridge
    NVIDIA GeForce GT630m 2GB ekran kartı
    Tümleşik Intel HD3000 grafik işlemcisi
    6GB RAM.

Denenen oyunlar ve kısaca performansları;

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Bütün ayarlar ve çözünürlük maksimumda (AA dahil); en ufak kasma emaresi yok (tahminim 50fps)

Need for Speed : The Run - Bütün ayarlar, çözünürlük, AA maksimumda; oyun tamamen 25-30fps'de çalışıyor. Not: Bunun nedeni oyunun 30fps'de çalışacak şekilde yapılması, yani elinizde GTX690 olsa dahi yine 30fps alırsınız.

Portal 2: Tüm ayarlar maksimumda; en ufak kasma emaresi yok.

Starcraft II: Ayarlar maksimumda olunca ve çok fazla ünite olunca 15-20 fps'ye kadar düşebiliyor.

Syndicate : Ayarlar ve çözünürlük maksimumda; kasma yok.

World of Warcraft: Maksimum; kasma yok.

Alan Wake: Ayarlar maksimumda olunca biraz sıkıntı olabiliyor, AA'i bir seviye düşürünce her şey gayet iyi.

Battlefield 3: Her şey maksimumda oynanabilir, ama biraz sıkılabilirsiniz. Bunun yerine bir kaç ayarı ultra'dan high'a düşürür ve AA'i bir seviye düşürürseniz oldukça iyi bir performans alırsınız.

Şimdilik bu kadar. Umarım bu ve buna benzer konfigürasyondaki oyun performansları hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.

• Bilgisayardan genel olarak bahsedebilir misiniz Darty'de şu an 1400 tl civarı fiyatı tavsiye ediyor musunuz?
  • Şahsen ben bilgisayarı hiç araştırmadan etmeden almıştım acil işim olduğundan dolayı, beklentilerimin oldukça üstünde çıktı. Markaya takılmayın, ilk packard bell bilgisayarımı 96 yılında almıştım ve uzun yıllar kahrımı çekmişti. Kaldı ki şimdi Acer ile aynı oldular, altında bile yazıyor. Performansından gayet memnunum, kalitesi fena değil, sorunsuz, tek problemi diyeceğim şey oyunlarda ısınması. Onu da dert etmiyorum zaten, normal kullanımda hiç bir sıkıntı yok, bir mac daha fazla ısınıyor. Bende darty'den almıştım bilgisayarı; kampanya ile 1200 civarına gelmişti. Kesinlikle tavsiye ederim tam bir F/P canavarı kendisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya aynı bilgisayardan ben de yrın almayı düşünüyorum da need for spped run için 3o fps ile çlışyo demişsimniz.FPS olayı nedir 30 düşük mü.bi de makina çok mu ısınıyor.Eğer yardımcı olursaanız çok sevinirim.az para değil 1400tl vrcem pişman olmak istemiytorum
  • mesajım bulunsun bu arada bf3 ü en yüksek ayarlarda kasmadıgına eminmisin
  • yardımcı olacak biri yok mu. fps olayı nedir ne değildir. need for speed run da performansı nasıl
  • FPS, saniyede geçen kare miktarıdır, performans 30 FPS'den düşükse eğer kasma dediğimiz durum gerçekleşir. 30 FPS eşik noktasıdır, bundan yukarı çıkıldığında çok bir şey farketmez fakat inildiğinde kasma dediğimiz olay gerçekleşir. Oyun konsollarına oyunlar bu mantıkla çıkarılır, hepsi 30 FPS'ye sabitlenmiştir, ne eksik ne fazla. Fakat bu olay bilgisayara uyarlandığında biraz sorun çıkartabiliyor. Maksimum 30FPS'de olduğu zaman en ufak bir performans düşüşünde hemen kasmaya başlıyor, olay bu. Battlefield konusuna gelince; AA biraz sıkıntı yaratabilir, AA kapalıyken ultra-high'da oldukça rahat oynayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.