Şimdi Ara

Packard Bell TS11HR-702TK İle ilgili bir Soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum...
    Bende Packard bell TS11HR-702TK İntel Core i7 2630QM 8GB DDR3 RAM 750GB HDD Nvidia Geforce GT540M 2gb Ekran kartı özelliklerine sahib leptobum var..
    Lebtobda doğal olarak 64Bit işletim sistemi kurulu ben çok oyun oynayan biriyim inanılmaz derecede her türlü online ofline oyunlari oynuyorum 64 bit de bazi oynlari oynarken sorun yaşiyorum programlarda dahil bunun içinde bu bilgisayara 32bit işletim sistemi kursam herhangi bi problem yaşarmıyım yani bilgisayar desteklermi diye kafama takılda aslinda deneme yanılma yöntemi ile yapicaktim fakat daha önceden masaüstünde deneme yanılma yöntemi ile yapmiş oldugum işlemlerde çok pişman olmuştum o yüzden bilen birilerine sormayi tercih ettim bu sefer şimdiden okuyan yardım etmeye çalışan herkeze çok teşekkür ediyorum cevaplarınızı bekliyorum....

• Üzerinde 8GB ram olan bir makineye 32-bit işletim sistemi kurup yazık etmeyin derim. Hangi oyunlarda ve programlarda sorun yaşıyorsunuz?
  • işletim sistemiyle alakası yoık bu işin.bazı programlar bazı sitelerde 64 bit gibi gözükür ama öyle değil 64 bit indirdiğinizi sanırsınız 32 bittir oda kurulmayabilir hata verir.oyunlarda ise bazıları 64 bitte oynadım 32 bitte sıkıntı yaşadım diyor ben böyle birşeyle şahsen karşılaşmadım aynı oyunu benim 64 bite sahip bilgisayarada kuruyorum sorunsuz çalışıyor.arkadaşlarımın 32bit bilgisayarına da kuruyorum yine sorun yok.arkadaşın dediği gibi oyunları ve programları yazın icabında 64 bit indirme yapmanız için linkte verilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.