Şimdi Ara

»»PACKARD BELL V7413-DUO 1.66-ATI X1600>1179$ 12 TAKSİTLE BONUS|AXESS|WORLD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu aletin pil sorunununda olduğu söleniyo.Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • nasıl bi sorunmuş bu ?
    benim başıma gelmedi
    bil 2.5 3 saat arası kullnmaya göre değişiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Veba_S

Arkadaşlar bu aletin pil sorunununda olduğu söleniyo.Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben de böle bir sorun hiç duymadım, bi açıklada herkes öğrensin.
  • Ekran kartının 128 bit oldugunu söylüyorlar ama bu alet 3D Mark05 den 2500 civarı alıyor
    Bu puan bence düşük

x1400 lü kartlar bile 2250 civarı alırken bunun ekran kartı x1600

Wireless olarak ; Ben daha önceden Acer 5502 kullanmıştım..Wireless i gercekten güzeldi..Daha sonra Asus a geçtim..Gerçekten Asus ile Wireless te bi düşüş gözledim..
    Diğer markaları bilmem ama Wireless derseniz Acer derim

• Yau bizde Cumartesi Vatandan abime almayı düşünüyorduk bunu ama burda da yazdığınız gibi HDD Vatanda 4200rpm olarak geçiyor..

Ayrıca bu model 667mhz ram destekliyormuş doğru mu ??
  • hdd 5400.ram ddr2 667 mhz doğrudur
    quote:

Orjinalden alıntı: RaMSeN

Yau bizde Cumartesi Vatandan abime almayı düşünüyorduk bunu ama burda da yazdığınız gibi HDD Vatanda 4200rpm olarak geçiyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: bscol

hdd 5400.ram ddr2 667 mhz doğrudur
    quote:

Orjinalden alıntı: RaMSeN

Yau bizde Cumartesi Vatandan abime almayı düşünüyorduk bunu ama burda da yazdığınız gibi HDD Vatanda 4200rpm olarak geçiyor..

Doğru duruyorum zaten

Teşekkürler...
  • evet arkadaşlar makinanın tek sornu wireless zayıf bi arkadaş koyuncuya maknayı yoladı bakalım sonuç ne olacak
  • Evet HDD kesinlikle 5400, 4200 diyen insanları kandırıp soru işaretleri oluşturmasın.

1 gb alacaklar rami 667 kingston olarak alın inanılmaz performanslı çalışıyor.
  • Peki şöyle bi sorun var.. Laptop 2x256 imiş.. Yani 1gb yapmak istersek ya 2x512 alacaz veya 256 nın birini çıkarıp tek bi 1gb takacaz.. 1,256 olacak

2x512 alırsak daha sonra 2 gb yapmak istersen 2 tane 1gb almak gerekecek.. O da baya masraf..

kasadaki 533mhz.. 1 tane 667mhz 1gb alırsak bu kez içerde kalacak olan 256 ile çakışır mı ??

Veya olmadı direk 2gb yapacan ram i .. Ama elinde kalacak olan 2x256 rami napacaz.. Satılması da zor olur.. Vatan geri de almaz..
  • rami alıcağınız firma ile anlaşın bizim arkadaş novadan aldı ramler onlarda kaldı sadece farkını verdi, tek 1 gb kingston aldı.sizde öle yapın bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.