Şimdi Ara

»»PACKARD BELL V7413-DUO 1.66-ATI X1600>1179$ 12 TAKSİTLE BONUS|AXESS|WORLD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bscol

dostum vga 64 bit
    makinada yazmamasına rağmen bluetoot var ben vatandan aldım hdd 5400 olarak çıktı,çok kaliyeli bir makina tavsiye ederim

64 bit olması performansını çok etkilermi acaba.?..oyunlarda denedin mi hiç...?
  • dostum tam onu deneyemedim ama sanırım çok az etkileyebilir ama bilemiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: rodec

quote:

Orjinalden alıntı: bscol

dostum vga 64 bit
    makinada yazmamasına rağmen bluetoot var ben vatandan aldım hdd 5400 olarak çıktı,çok kaliyeli bir makina tavsiye ederim

64 bit olması performansını çok etkilermi acaba.?..oyunlarda denedin mi hiç...?
  • 64 bit nedemek yaa.. x1600 de 64 bit ekran kartımı olur... 512 bit ekran kartları çıktı.. kimse 128 bit lerin bile yüzüne bakmaz oldu
  • notebook bu dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: casual

64 bit nedemek yaa.. x1600 de 64 bit ekran kartımı olur... 512 bit ekran kartları çıktı.. kimse 128 bit lerin bile yüzüne bakmaz oldu
  • x1600 ler normalde kaç bitse buda öyledir-ki 128bit dir bu değer.

hdd nin 5400rpm olarak değiştirilmesi notebooku dört dörtlük yapıyo..
  • bnde acer5672 yi alırken , atinin sitesinden ve acer ın sitesinden X1XX serisinin 128bit olduğunu sanıyordum

malesef mobility x1xx serisi mesela x1400,x1300 64bit gözükmekte...

sadece bunun için ve speed-step in devamlı açık olması yüzünden aleti abd ye gidişimde bir güzel servise göndereceğim , mümkün olursa geri bile verebilirim...resmen yalan bilgiler...

speed-step hiçbir zaman disable olmuyor .... cpu çarpanı , pil de yada güç te fark etmiyor , hep 6x-10x değişiyor...oyunlarda bile bazen anlık düşmeler söz konusu...performansa etkisi hissedilmiyor , ama yinede insan kafasına takmıyor değil...
  • Ürünün wireless ı nasıl kullananlar söleyebilirmi?
  • Ekran kartının 64 bit olduğu doğruysa hiç hoş bişey olmaz bu alet.Bunu tam anlamıyla bilen var mı?? 64 bit mi gerçekten.??
  • quote:

Orjinalden alıntı: JSPci

Ürünün wireless ı nasıl kullananlar söleyebilirmi?

wireless tam anlamıyla rezalet. access point'in olduğu odanın dışında çekmiyo. kartın aux ucu boşmuş. HighVoltage'ın şurdaki mesajına bakabilirsin:
    http://forum.donanimhaber.com/m_7831063/mpage_1/key_//tm.htm#8031535
    çözüm içinse koyuncu'dan cevap bekleniyor. umarım başımızın çaresine bakmamızı söylemezler!!

quote:

Orjinalden alıntı: Veba_S

Ekran kartının 64 bit olduğu doğruysa hiç hoş bişey olmaz bu alet.Bunu tam anlamıyla bilen var mı?? 64 bit mi gerçekten.??

evet 64 bit, zaten önceden de söylenmiş. bunu bilerek aldım aleti çünkü bu fiyata bu aletten daha iyi grafik performansı sunan başka bir notebook yoktu piyasada(64 bit olmasına rağmen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necropsy -- 2 Ağustos 2006; 20:09:48 >

• Kardeş herleye rağmen bu fiyata bu makine alınır mı??Sen bana onu söle.
  • ekran kartı 128 bit

Brand ATI
    Model Radeon Mobility X1600
    Interface PCI Express x16
    GPU Features 157 million transistors on 90 nm fabrication process
    Twelve pixel shader processors
    Five vertex shader processors
    128-bit 4-channel DDR/DDR2/GDDR3/GDDR4 memory interface

Graphics standards DirectX® 9.0 with Pixel Shader 2.0 compliant
    Fully compliant support for OpenGL 1.5 for all Windows operating systems and Linux

beyler packarbell support tan laptopun sayfasına girdim orada herparçası hakında bilgi var
    bunuda oradan kopyaldım

herhangi bi sorunuz varsa yardı edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 3 Ağustos 2006; 13:28:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: catastrop

ekran kartı 128 bit

Brand ATI

Fully compliant support for OpenGL 1.5 for all Windows operating systems and Linux

beyler packarbell support tan laptopun sayfasına girdim orada herparçası hakında bilgi var
    bunuda oradan kopyaldım

Arkadaşım link verebilirmisin sana zahmet.
  • sipariş ettim bakalım nova bilgisayardan Allah pişman etmesin inşallah.
  • Beyler bunun wireless sorunu çok önemli ünide çekmesi gerekir beleş internet iyidir.Az yavaş ama olsun.Ne dersiniz sürücülerle falan bu sorun giderilir mi.??Yoksa harici wireless olayına mı girmek lazım ??
  • Wireless a acer haricinde gözle görülür bir teknoloji sunan firma yok pil tasarrufu için genelde sinyal gücü minimuma ayarlı olduğu için çoğu arkadaş bu ayarları kurcalamadan sinyal düşük zannedebiliyor. Ama bazen parça bozuk da olabiliyor bu tüm firmalarda rastlanabilir birşey.Netice itibariyle wireless üniteleri çoğu notebook da standardı sunmaktadır dolayısıyla packard bell de sunmaktadır üniversitede çeker tasalanma arkadaşım...
  • bu makinadaki dvd-rw markası nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: catastrop

ekran kartı 128 bit

Brand ATI

bunuda oradan kopyaldım

ewt bende baktım aynen doğru 128 bit yazıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak

bu makinadaki dvd-rw markası nedir?

Şu an novanın sattıklarında nec var, ama çoğu notebook da olduğu gibi her partide farklı ürün gelebiliyor.ama şu ankiler nec.
  • JSPci

şu adresten elindeki packard belin seri numarası (serial number) veya parça numarası (part number) nı
    girerek istediğin bilgiyi alabilirsin.

http://support.packardbell.com/global/
  • EASYNOTE V7413 ile ilgili ayrıntılı bilgi:

http://support.packardbell.com/global/item/index.php?pn=PB51M00529&g=1400

ATI Mobility Radeon X1600 ile ilgili:

http://support.packardbell.com/global/item/index.php?i=spec_videocard_mobradeonx1600&ppn=PB51M00529

Brand(Marka-Üretici): ATI
    Model: Radeon Mobility X1600
    Interface(Arayüz): PCI Express x16
    GPU Features(Grafik işlemcisi özelliği): 157 million transistors on 90 nm fabrication process
    Twelve(12) pixel shader processors
    Five(5) vertex shader processors

Graphics standards DirectX® 9.0 with Pixel Shader 2.0 compliant - Pixel Shader 2.0 ile DirectX® 9.0 uyumluluğu.
    Fully compliant support for OpenGL 1.5 for all Windows operating systems and Linux - Windows ve Linux işletim sistemleri ile ful OpenGL desteği.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.