Şimdi Ara

Packard Bell W3141 Notebook Ram Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün dizüstü bilgisayarıma yeni bir ram aldım. Rami taktığımda iki ramle çalışmadı ve aşağıda anlattığım sorunlar oluştu. Ram;

OCZ 1024MB 333MHz DDR Sodimm – Dizüstü Bilgisayar Belleği

OCZ ayrıcalığını ve yüksek performansını dizüstü bilgisayarında yaşamak isteyenlerin seçimi ; OCZ Sodimm bellek.
    Bu modüller, son derece uygun bir fiyatla piyasaya sürülmelerine rağmen, elektriksel sesi azaltarak daha hızlı ve sabit belleklere sahip olmanızı sağlayan ULN2 PCB teknolojisi gibi son teknoloji ürünü özellikleri de içinde barındırmaktadır.
    OCZ Sodimm, dizüstü bellekler, ömür boyu süren endüstri lideri bir garantiye sahiptir.
    OCZ dizüstü bellekler, Window Vista’da maksimum performans sunmak üzerine tasarlanmış ve test edilmiştir.
    CL 2.5 düşük gecikme süresine sahip OCZ Sodimm bellek dizüstü bilgisayarınızda programları çalışıtırırken daha hızlı sonuç almanızı sağlayacaktır.
    333MHz-PC2700 bellek kullanan dizüstü bilgisayarların bellek kapasitesini OCZ ile kolayca arttırabilirsiniz.
    Tüm OCZ bellekler özel kapalı ambalaj içerisinde satılmaktadır.

Bellek terfi işleminde maksimum uyumluluk için doğru tercih OCZ…

Teknik Özellikler

1024MB
    333 MHz DDR
    CL 2.5-4-4-8
    Unbuffered
    200 Pin DIMM
    Ömür Boyu Garanti
    Ürün Kodu : OCZ3331024VSO

özelliklerindedir.

Dizüstü bilgisayarımın özellikleri ise;

İşlemci : AMD Sempron 3100+(128 Kb Cache, 1.80 Ghz)
    Bellek (Mb) : 512 MB DDR 333 Mhz (Max: 2GB)
    Ekran Kartı : ATI Radeon Xpress 200M 128 MB
    Ses Kartı : Realtek ALC880 Audio System
    Faks Modem : 56 K V92 Fax-Modem
    Ağ Kartı : 10/100
    Ethernet KartPcmcia : (1 Adet Type 2)
    Sabit Disk (Gb) : 80 GB (4200 Rpm)
    Sabit DiskOptik Src : DVD+-RW +R9 Dual Layer (9.5 Gb'a Kadar Veri Yazabilme)
    Pil Tipi/mr : 6 Cell Li-on Pil - 2-3,5 Saat
    Ekran Boyu (Inch) : 17'' WXGA+ (1440 x 900) TFT LCD
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP home letim Sistemi
    Boyutlar : -Geliştirilmiş Portlar : USB 2.0 / Firewire(IEEE 1394): / TV Out(S-Video) + VGA Out /
    Wireless : Var
    Kızıltesi : Yok
    Bluetooth : Yok
    Aksesuarlar : -Dier zellikler : Chipset: ATI Radeon XPress 200M Chipset FSB: Hyper Transport (800 Mhz) Ekran zellii: ''Diamond View'' Glare Ultra Parlak Ekran Uzaktan Kumanda AlcsKart Okuyucu: 4/1 Kart Okuyucu (SD, MS, MS Pro, MMC) Ağırlık : 3.5 KgGaranti : 24 AyKısalt

Yeni ram'i taktıktan sonra göremediğim bir mavi ekran hatası verdi ve açılıp kapandı. İki ramle birlikte açılmadı bilgisayar. İçerisinde bulunan 512 mb ram'i çıkarttım ve 1 gb ramle açmayı denedim. Kayıt defteri hatası vererek bilgisayar açıldı ama hangi programı açmaya kalksam hata verdi. 512 takıp açtığımda ise kaytı defteri hatasını vermeye devam etti ve aynı hataları vermeye devam etti.

Şu anda bilgisayarın ilk açılışındaki boot ekranı geliyor ve orada kalıyor. Format atsam acaba ramleri düzgün olarak tanır mı ? Ya da başka bir çözüm önerisi olan var mıdır ?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomic -- 12 Ağustos 2008; 9:08:02 >

• Yok mu dizüstü bilgisayarlarla ilgilenen arkadaşlar ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomic

Yok mu dizüstü bilgisayarlarla ilgilenen arkadaşlar ???

Notebook ramini güncelleyipte sorun yaşayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.