Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

rica ederim evet oradaki seçenekleri kurcalamıştım ama kafama göre yaptım ben dengeli modunu kullanıyorum
    şuna bi bak

orada işlemci gücü var,
    pilde %0
    prize takılı %0

altında soğutma ilkesi
    ikisinide etkin yap

yüksek işlemci durumunu
    ikisinide %100 yap

en alttaki ati grafik güç seçeneğide
    ikiside maksimum performansta

bendeki ayarlar böyle pilde de elektriktede hiçbir takılma yok ısınma yok
    ayrıcıa ayarlar bu şekildeyken pil biraz daha çabuk biter ama bu şekilde bile net kullanımı download müzik dinleme falanda 3 saat gösteriyo tam dolu pile buda yeterli bence ayarları kıssam heralde bi 3.5-4 saat arası gider bu arada kablosuz ayarıda maksimum permformansta uzaktan başkasından bağlanıyorumda (eski toshibam çok zor bağlanıyordu sürekli bağlantı kopuyordu bunda akşamları 350 ile download yapıyorum inanılmaz güzel wireless çekimi var)

fazla gitmesi için güç tasarrufunu seçip seçenekleri istediğin gibi ayarlarsın pile geçince o moda alırsın uzun gitmesini ister oyun falan oynamazsan öyle kullanırsın

Burda bahsettiğin işlemci gücü falan nerde acaba? Nerden ayarlayacağız onu?

• arkadaşlar gayet iyi gidiyodu makina ama şimdi son ses açıkken sol hopörlörde cızırtı problemi yaşıyorum.herhangi bir yazılım yükleyerek bu problemi yokedebilirmiyim?yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcun93

quote:

rica ederim evet oradaki seçenekleri kurcalamıştım ama kafama göre yaptım ben dengeli modunu kullanıyorum
    şuna bi bak

orada işlemci gücü var,
    pilde %0
    prize takılı %0

altında soğutma ilkesi
    ikisinide etkin yap

yüksek işlemci durumunu
    ikisinide %100 yap

en alttaki ati grafik güç seçeneğide
    ikiside maksimum performansta

bendeki ayarlar böyle pilde de elektriktede hiçbir takılma yok ısınma yok
    ayrıcıa ayarlar bu şekildeyken pil biraz daha çabuk biter ama bu şekilde bile net kullanımı download müzik dinleme falanda 3 saat gösteriyo tam dolu pile buda yeterli bence ayarları kıssam heralde bi 3.5-4 saat arası gider bu arada kablosuz ayarıda maksimum permformansta uzaktan başkasından bağlanıyorumda (eski toshibam çok zor bağlanıyordu sürekli bağlantı kopuyordu bunda akşamları 350 ile download yapıyorum inanılmaz güzel wireless çekimi var)

fazla gitmesi için güç tasarrufunu seçip seçenekleri istediğin gibi ayarlarsın pile geçince o moda alırsın uzun gitmesini ister oyun falan oynamazsan öyle kullanırsın

Burda bahsettiğin işlemci gücü falan nerde acaba? Nerden ayarlayacağız onu?

saatin yanındaki pil sekmesine ters tıklayıp güç seçeneklerini seçiyoruz oradan plan değiştir oradan da gelişmiş güç seçeneklerini değiştir diyoruz oradan ayarlayabilirsiniz biraz kurcalayın makina arkadaşlar :D

• Arkadaşlar makina bugün elime geçti şimdi yüklemeleri falan bitrdim kurcalamaya başladım. Ama bir sorunum var, bu Packard Bell Updator bende hiçbir güncelleme bulmuyor, aramayı tamamlayınca boş bir ekran geliyor. Normalde az da olsa bulması gerekmez mi, sonuçta PC çok önceden hazırlanmış driverları kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_anil

Arkadaşlar makina bugün elime geçti şimdi yüklemeleri falan bitrdim kurcalamaya başladım. Ama bir sorunum var, bu Packard Bell Updator bende hiçbir güncelleme bulmuyor, aramayı tamamlayınca boş bir ekran geliyor. Normalde az da olsa bulması gerekmez mi, sonuçta PC çok önceden hazırlanmış driverları kullanıyor.

valla bende baktım aldığımdan beri güncelleme yok (1 haftadır) ama baktım directx11 yüklü biosta v.1.22 yüklü bunlar zaten güncel diye ellemedim belkide son parti gelenlerden aldık bunlarda günceldir
  • yeni satın alan arkadaşlarhttp://forum.donanimhaber.com/m_39882166/tm.htm adresinde cızırtı sorunuyla ilgili mail atıyoruz. El atarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crix4lis

yeni satın alan arkadaşlarhttp://forum.donanimhaber.com/m_39882166/tm.htm adresinde cızırtı sorunuyla ilgili mail atıyoruz. El atarsanız sevinirim.

Ben de 5 gün önce aldım ama cızırtı yok çok şükür. Acaba ne zamanlarda cızırtı oluyor soylerseniz ben de test ederim. Normal oyun seslerinde veya müzik dinlerken bir sorun yok bende.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crix4lis

yeni satın alan arkadaşlarhttp://forum.donanimhaber.com/m_39882166/tm.htm adresinde cızırtı sorunuyla ilgili mail atıyoruz. El atarsanız sevinirim.

Ben de 5 gün önce aldım ama cızırtı yok çok şükür. Acaba ne zamanlarda cızırtı oluyor soylerseniz ben de test ederim. Normal oyun seslerinde veya müzik dinlerken bir sorun yok bende.

Seni korkutmak istemem ama ben aldığımdada yoktu cızırtı, yada vardı ben farketmedim.. İşlemci çalışmasıyla ayrı ritimde bu cızırtı, sesi çok yüksek değil anca gece sessiz ortamda yalnız kalınca anlıyosun.

• quote:

Seni korkutmak istemem ama ben aldığımdada yoktu cızırtı, yada vardı ben farketmedim.. İşlemci çalışmasıyla ayrı ritimde bu cızırtı, sesi çok yüksek değil anca gece sessiz ortamda yalnız kalınca anlıyosun.

Şimdiye kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım inşallah bundan sonra da karşılaşmam. Bir de birşey sormak istiyorum 119TK aldığımda yanında bir de Zalman ZM-NC2000 model soğutucu aldım. Bayağı araştırmıştım zaten bunu herkes iyi olduğunu söyşüyordu alırken de aynı şeyi söylediler. Sormak istediğim sizin laptopların sıcaklığı kaç derece oluyor acaba en yüksek. Benim 1 kere 77 ye çıkmıştı onda da soğutucu takılı değildi. Bu sıcaklık normal mi sizce ?
  • Gayet normal.Oyun içi çalışmalarda 80 dereceleri bulması bile normal sayılır.Lakin 95 gibi bir derece inanılmaz bi rakam.Bende 119Tk modeli var Vatandan aldım ilk başta teşhir ürününü gönderdiler çakallar onda devasa bir cızırtı vardı.Kutusu kutu değil içindekiler öylesine içine atılmıştı.Kaptığım gibi götürdün en yakın Vatan a orda sıfırı ,açılmamış kutusuyla aldım.Onda tık yok birde Cooler Master Notepal ım vardı onun üzerine yerleştirince saatlerce Bad Company 2 yi en yüksek ayarlarda oynadım 1 kere bile takılmadı.Saboteur oyununda tık etmedi.

Bios güncellemesini yapmadım daha çünkü en ufak bir sıkıntım yok.

Soğutucusuz olarak 1.5 saat kadar Modern Warfare 2 oynadım pek bi yavaşlama olmadı ama loading süresi uzadı sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caparz0 -- 6 Ağustos 2010; 12:10:59 >
  • Ben GTA 4 oynadım 2 kadar saat soğutucu olmadan fps düşüşleri başlıyor belli bir süre sonra ama soğutucu takılıyken böyle bir sorunla karşılaşmadım.
  • Fps düşüşünü GTA 4 ile ölçmeni tavsiye etmem zira oyunun orjinal değilse kopyaları bu sorunları en iyi bilgisayarlarda bile sergileyebiliyor...
  • quote:

Ben GTA 4 oynadım 2 kadar saat soğutucu olmadan fps düşüşleri başlıyor belli bir süre sonra ama soğutucu takılıyken böyle bir sorunla karşılaşmadım.

bende saatlerce oynadım fps düşü falan olmadı oyunca high ayarlarda ve takılma olmadı (patch leri yükledikten sonra)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc
    bende saatlerce oynadım fps düşü falan olmadı oyunca high ayarlarda ve takılma olmadı (patch leri yükledikten sonra)

1366x768 çözünürlükte oynadım ben fps düştü bende. Sen hangi patchi yükledin son olarak. Ben manuel olarak setup'la kurmuştum 1.0.4.0 patch'i.
  • quote:

quote:

1366x768 çözünürlükte oynadım ben fps düştü bende. Sen hangi patchi yükledin son olarak. Ben manuel olarak setup'la kurmuştum 1.0.4.0 patch'i.

bende aynı çözünürlükte oynuyuyorum 1-2-3-4 diye sırayla bütün patchleri yükledim hepsini tek tek sırayla yüklemek gerekiyormuş bilgin olsun
  • quote:

bende aynı çözünürlükte oynuyuyorum 1-2-3-4 diye sırayla bütün patchleri yükledim hepsini tek tek sırayla yüklemek gerekiyormuş bilgin olsun

Bilmiyordum çok sağol hemen araştırıyorum.
  • quote:

quote:

Bilmiyordum çok sağol hemen araştırıyorum.

rica ederim fullde bile takılmaması lazım bütün patchleri yükleyim tek tek
  • quote:

En son 1.0.7.0 patch çıkmış ancak ben biraz önce ilk patch'den başladım yüklemeye ve 7 ye kadar yükledim oyunda fps artışı oldu ama takılıyordu. Yani 2 sn düzgün oynatıyor 1 sn yavaş ilerliyor adam donma olmuyor ama yavaş ilerliyor ve sık sık olduğu için gerçekten sinir bozucu bir durum nasıl düzelticem bilmiyorum. Şimdi kaldırdım ve tekrar kuruyorum direk 7. patch'i kurucam eğer yine aynısı olursa senin gibi 1 den 4 e kadar kurup deniycem o da olmadı eskisi gibi direk 4 ü kurucam :)
  • quote:

quote:

En son 1.0.7.0 patch çıkmış ancak ben biraz önce ilk patch'den başladım yüklemeye ve 7 ye kadar yükledim oyunda fps artışı oldu ama takılıyordu. Yani 2 sn düzgün oynatıyor 1 sn yavaş ilerliyor adam donma olmuyor ama yavaş ilerliyor ve sık sık olduğu için gerçekten sinir bozucu bir durum nasıl düzelticem bilmiyorum. Şimdi kaldırdım ve tekrar kuruyorum direk 7. patch'i kurucam eğer yine aynısı olursa senin gibi 1 den 4 e kadar kurup deniycem o da olmadı eskisi gibi direk 4 ü kurucam :)

bende patchleri upload edip vereyim istersen sana kardeş 4 patch var 7 faln yüklemedim ben

• quote:

bende patchleri upload edip vereyim istersen sana kardeş 4 patch var 7 faln yüklemedim ben

Kardeş süper olur gerçekten çok saol yardımların için :)
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.