Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar GTA IV'te donma olayının patchlerle fazla ilgisi yok. masaüstüne sağ tıklayıp Catalyst control center'a girin, grafikler sekmesinden 3D kısmına girin ve oradaki ayarı performans tarafına doğru kaydırın, o zaman takılmalar kaybolacak rahat rahat oynayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoktorTR

Arkadaşlar GTA IV'te donma olayının patchlerle fazla ilgisi yok. masaüstüne sağ tıklayıp Catalyst control center'a girin, grafikler sekmesinden 3D kısmına girin ve oradaki ayarı performans tarafına doğru kaydırın, o zaman takılmalar kaybolacak rahat rahat oynayacaksınız.

dostum dediğin belki doğrudur ama bende o dengeli kısmında ortada duruyor ben upload edeyimde arkadaş bi denesin yinede lazım olur dediğin seçenek ilerde problem yaşarsak
  • Tam olarak hangi ayarlarda oynuyorsunuz GTA'yı hepsini yazabilir misiniz? Ben de bugün kurdum ama bir türlü orta yolu bulamadım... İyi sonuç aldığınız ayarları yazarsanız iyi olur.
  • Arkadaşım buyur söz verdiğim patchler...aradaki "-" işaretini kaldırmayı unutma...

http://rapid-share.com/files/411483134/gta_IV_patch.rar

ben Benchmark dedim kendisi high ayarlara aldı böyle oynuyorum

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 7 Ağustos 2010; 3:31:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orcun93

quote:

Seni korkutmak istemem ama ben aldığımdada yoktu cızırtı, yada vardı ben farketmedim.. İşlemci çalışmasıyla ayrı ritimde bu cızırtı, sesi çok yüksek değil anca gece sessiz ortamda yalnız kalınca anlıyosun.

Şimdiye kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım inşallah bundan sonra da karşılaşmam. Bir de birşey sormak istiyorum 119TK aldığımda yanında bir de Zalman ZM-NC2000 model soğutucu aldım. Bayağı araştırmıştım zaten bunu herkes iyi olduğunu söyşüyordu alırken de aynı şeyi söylediler. Sormak istediğim sizin laptopların sıcaklığı kaç derece oluyor acaba en yüksek. Benim 1 kere 77 ye çıkmıştı onda da soğutucu takılı değildi. Bu sıcaklık normal mi sizce ?

Bence normal, 85 kadar cıktığına rastladım gta 4 de ama sorunla karşılaşmadım..

Edit: gta sorunun için: catalyst güncellemelerini yap, Bu konuyu karıştırırsan bi arkadaş ekran kartı driverini yükseltmek için catalyst güncellemesini anlatmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crix4lis -- 8 Ağustos 2010; 2:09:02 >

• Arkadaşlar cok saolun evde olmadığım için cevap yazamadım. Control Center'dan performansa getirip deniycem. Patchler için de çok saol bunları da denicem ama ben 7 ye kadar bütün patchleri tek tek kurarak denedim hepsinde şuankinden daha kötü sonuç aldım nedense oyunu defalarca kaldırıp kurudum ve şu anda sadece 4. patch yüklü genel olarak rahat bi şekilde oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

Arkadaşım buyur söz verdiğim patchler...aradaki "-" işaretini kaldırmayı unutma...

http://rapid-share.com/files/411483134/gta_IV_patch.rar

ben Benchmark dedim kendisi high ayarlara aldı böyle oynuyorum

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği

Ben de bu ayarlarda oynuyorum ama fps fazla yüksek değil sen kac fps alıyorsun acaba?

• http://www.resimupload.com/ds572629293_gta3.html
    ayarlar böyle ama full alıncada donma olmuyor ama slowlaşıyor.
  • Ben default ayarlarda oynuyorum fps 30'dan yukarı çıkmıyor yolda giderken hatta 30'a çok az yaklaşıyor. Ama bi apartmana veya kapalı bi mekana girince fps'de artış oluyor. Sizin fps'ler kaçlarda acaba??
  • Oyunlardan yüksek performans almak istiyorsanız. İlk önce işletim sistemin kurulu olduğu sürücü 100 gb'ı geçmesin ve oyunları işletim sisteminin olduğu sürücüye kurun. Makinanın en zayıf noktası HDD'si o yüzden stratejik kullanma lazım. Örneğin ben oyunları D'ye kurardım yani işletim sisteminin kurulu olmadığı sürücüye adam akıllı oyun oynayamadım. Sonra ampulum yandı da adam akıllı oyun oynamaya başladım.
  • Aslında bu hddyi satıp 7200rpmli bir disk almayı düşünüyorum. Ne dersiniz herhangi bir sorun olur mu acaba ısınma açısından falan? Bir de evde açıp değiştirebilir miyim, var midir acaba bu konuda bir kaynak? Dağıtmayalim pcyi durduk yere :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: almila1299

Oyunlardan yüksek performans almak istiyorsanız. İlk önce işletim sistemin kurulu olduğu sürücü 100 gb'ı geçmesin ve oyunları işletim sisteminin olduğu sürücüye kurun. Makinanın en zayıf noktası HDD'si o yüzden stratejik kullanma lazım. Örneğin ben oyunları D'ye kurardım yani işletim sisteminin kurulu olmadığı sürücüye adam akıllı oyun oynayamadım. Sonra ampulum yandı da adam akıllı oyun oynamaya başladım.

Ben de oyunları işletim sisteminin kurulu olduğu diske kuruyorum her zaman ama hdd 332gb. Aldığımda tek sürücüydü programla ayırdım 2 parçaya. Senin dediğin gibi 100gb olsa bu sefer oyun kuramayız zaten artık 1 oyun 8-10 gb civarında diğer programlar falan 100g hayatta yetmez bana başka bir yolu yok mu acaba fps yükseltmenin

• 100GB boş alanı işletim sistemi ne yapsın?Rahat rahat çalışabilmesi için en fazla 10gb boş yer yeter...(O bile fazla)

7200 RPM bir HDD özellikle HITACHİ olursa süper olur ve ısı bakımından sıkıntı yaratmaz.

Fps arttırmanın yolu laptoplarda arkaplanda çalışan programcıkları durduran ve yalnız kullanıcının seçtiği programlara öncelik veren yazılımlar var.isimini araştırıp buraya yazarım şuanda aklıma gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: caparz0

100GB boş alanı işletim sistemi ne yapsın?Rahat rahat çalışabilmesi için en fazla 10gb boş yer yeter...(O bile fazla)

7200 RPM bir HDD özellikle HITACHİ olursa süper olur ve ısı bakımından sıkıntı yaratmaz.

Fps arttırmanın yolu laptoplarda arkaplanda çalışan programcıkları durduran ve yalnız kullanıcının seçtiği programlara öncelik veren yazılımlar var.isimini araştırıp buraya yazarım şuanda aklıma gelmedi

Saol bekliyorum
  • Magic Speed mesela denenebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caparz0

100GB boş alanı işletim sistemi ne yapsın?Rahat rahat çalışabilmesi için en fazla 10gb boş yer yeter...(O bile fazla)

eğer 10 gb alan bırakırsan oyunları başka sürücüye kurmak zorunda kalırsın ki bu high ayarlarda değil medium ayarlarda oynamana sebep olur. yani ben kurdum mu 10-15 oyun birden kurarım diyenler için 100 ideal. bir oyun kuracaksan da en az 25 gb bırakmak zorundasın çünkü kullanacağın programlar ile beraber işletim sisteminin kapladığı yer 13 gb tutar en az. en az bırakan 35 gb bıraksın. o arkada çalışan programlar işine gelince bende Jdownloader, utorrent, idm, firefox 4-5 sekme hepsi açık iken oyuna giriyorum GTA olsun CoD olsun performansda bir kayıp yok. ama D sürücüsüne kurulu iken oynadığımda medium da bile kasıyordu.

• Arkadaşlar konu sapmaya başladı PB 118/119TK dan cok oyunla ilgili şeyler konusmaya basladık gerçi bu modellerle ilgili ama olsun oyunları bırakıp normale dönelim bence :)
  • Yahu ne konuşulacak başka, nasıl daha performanslı kullanırız onu düşünüyoruz :)
  • O da doğru ama gta4 konusuna döndü bi ara ondan söyledim :)
  • arkadaşlar bilgisayardan çok memnunum ama şu kopyalama işlemleri canımı sıkıyor şöyle 6-10gb bişler kopyalama başlasam bilgisayar çok ağırlaşıyor sizde de öylemi? hdd 5400rmp olduğundan dolayı böyle galiba
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.