Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dogu7

Arkadaşlar ısınma sorunu bende artık iyice korkutmaya başladı.1-2 saatlik oyun süresinin sonunda 95-98 Derecelere kadar çıkabiliyor.Soğutucu önerilerinizi sorabilirmiyim?

Bütçem çok kısıtlı.En fazla 30-35 TL civarında.

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-npk-b006-gp-notepal-notebook-cooler/productdetails.aspx?I_ID=32354

Linkteki soğutucu hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu ana kadar bulduğum en ucuz ürün.

Ben de bundan aldım geçende, kullanıyorum şimdi. sıcaklıkları 50-60 derece civarı tutuyor normal durumda. film oyun program vs. açında 75-80 arasına çıkıyor. ev içi sıcaklık da 35 derece. :)

• arkadaşlar son bios upgradelerinizi yapın v1.22 bnde hiç ısınma yok 70i geçtiğini görmedim oda son çıkan oyunlarda full ayarlarda
  • Beyler hala anlamadım dvd sürücü çok yavaşmış gibi geliyor;

Bu hız normal mi? Ttec+ marka dvdR'a notebookta yazdım, yani aynı sürücü ile yazıldı.. Neredeyse yazdığından yavaş okuyor gibi. Acaba bu marka cdye mi alerjili
  • Çok fazla dosya varsa yavaş okuyor olabilir, ayrıca dvd'nin markasına da bağlı o

1 dvd yazma hızı 7-8 dakika sürüyor bende, bu normal mi ki?
  • http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/packard-bell-tj75-jo-114tk-core-i5-430m-2-26ghz-4gb-320gb-15-6-notebook-w7p_30.001.1234.0168.htm#tabs
    toshiba asus bakarken bunu gördüm 1365 tl nasıl sizce sanırım ramı ve harddiski düşük bana yeter zaten ama ekran kalitesi vs nasıldır servis sıkıntısı yaşanıyormu ?
  • Ben de 1 adet 119TK ile aranıza katıldım, iyi mi ettik kötü mü ettik zaman gösterecek Herhangi bir öneriniz var mı yeni alanlar için yüklenmesi/kaldırılması gereken program vs gibi?
  • Ben ilk başta "Fabrika varsayılan diski oluştur" yaptım ama "Sürücüler ve uygulamalar yedek diski oluştur" da yapmak gerekiyor mu, yoksa ilk yaptığımda zaten içinde var mı anlamadım?? Var mıdır bilen.. Ayrıca diski sonradan ikiye böldüm 10 dvdlik dosya yükledim, masaüstü bilgisayardan ama bu yaptığım cd ile bozulunca tekrar kurunca D gidicekse yandık demektir
  • Önce fabrika çıkışı gelen Win 7 nin yedeğini alıyorsunuz 3 DVD tutuyor.Ondan sonra Driver ların yedeğini alıyorsunuz oda 1 DVD tutuyor.

Yani diski birleştirme gibi bir durum sözkonusu değil rahatlıkla D 'ye yedek alabilirsiniz.Yalniz size tavsiyem sitesinden güncel driver ları kurmanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caparz0

Önce fabrika çıkışı gelen Win 7 nin yedeğini alıyorsunuz 3 DVD tutuyor.Ondan sonra Driver ların yedeğini alıyorsunuz oda 1 DVD tutuyor.

Yani diski birleştirme gibi bir durum sözkonusu değil rahatlıkla D 'ye yedek alabilirsiniz.Yalniz size tavsiyem sitesinden güncel driver ları kurmanız.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

arkadaşlar son bios upgradelerinizi yapın v1.22 bnde hiç ısınma yok 70i geçtiğini görmedim oda son çıkan oyunlarda full ayarlarda

Hocam,Bios upgradelerini nereden yaptığımızıda yazabilirmisin zahmet olmazsa?

Cidden bilmiyorum yanlış birşey yaparız sonra helak olur makine.
  • Arkadaşlar sayfalardır okuyorum,sıkıldım son sayfaya atlayayım dedim ne göreyim? 98 dereceye varan sıcaklık.

Nitekim,ben de samsung as02 yi ilk aldığım zamanlar ısı sorunu yoktu ama 3-4 ay sonra 100 dereceyi buluyordu. bıkmış durumdayım artık bundan,ilgili forum sitesinde herkesin laptopu 70 i geçmiyor,benimki 70den aşağı hiç inmiyor,oyunlarda da 95 de zor tutuyorum soğutucu ile.

tj65 e karar kılmışken,yine bir ısı sorunu yüzünden bir anda soğudum makineden.. almaktan vazgeçmeli miyim sizce?
  • arkadaşlar ben de bugun aldım 119TK 3 dvd olan yedeği aldım ama driver yedeğini almadım daha dogrusu karsıma cıkmadı. format attıktan sonra sitesinden güncel driver'ları indirip kursak olmaz mı?

bir de bunun kendi format atabiliyormuş açılırken fn+f10 veya fn+f9 a bas dedi bana adam orda seçenekler cıkıyo herseı oto tanıyo dedi bu konuda bilgisi olan var mı acaba
  • Laptopu alalı yaklaşık 4 ay oldu. Son 2 aydır ciddi ısınma sorunuyla karşı karşıyayım. Yanlızca msn çalışırken dahi 2 saatten sonra elimi bilg üzerine koyamayacak noktaya geliyor sıcaklık. Dünde tahminimce yine sıcaklıktan dolayı kendi kendini kapattı.

Vatan bilg dan internetten almıştım. Servise yollamayı düşünüyorum ancak faturayı bulamıyorum. Faturasız kabul ediyorlar mı? Vatan bilg kendi kayıtlarında var mıdır? Bilgisi olan birisi cevaplarsa sevinirim.
  • bu sıcaklık problemi bir kez başgösterdi mi yaz-kış devam eder. servise yollamakta fayda var.
    faturasız kabul ederler mi bilmem,vatanla iletişime geçip bi sorun isterseniz,illaki başka bi yolu vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axellius

Laptopu alalı yaklaşık 4 ay oldu. Son 2 aydır ciddi ısınma sorunuyla karşı karşıyayım. Yanlızca msn çalışırken dahi 2 saatten sonra elimi bilg üzerine koyamayacak noktaya geliyor sıcaklık. Dünde tahminimce yine sıcaklıktan dolayı kendi kendini kapattı.

Vatan bilg dan internetten almıştım. Servise yollamayı düşünüyorum ancak faturayı bulamıyorum. Faturasız kabul ediyorlar mı? Vatan bilg kendi kayıtlarında var mıdır? Bilgisi olan birisi cevaplarsa sevinirim.

Ben de vatandan aldım fatura kestirmiştim bende. Faturanın üstünde garanti olarak kabul edilmez yazıyor zaten faturaya gerek yok. Garanti belgesi elinde mi yoksa o da mı kayıp? Bir de internetten almışsın garantiyi onaylamışlar mı varsa ona da bak
  • quote:

arkadaşlar son bios upgradelerinizi yapın v1.22 bnde hiç ısınma yok 70i geçtiğini görmedim oda son çıkan oyunlarda full ayarlarda

sende hala ısı sorunu yok mu? eğer sende yoksa sorun bios upgrade edilmediğinden olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgsbykrsln

quote:

sende hala ısı sorunu yok mu? eğer sende yoksa sorun bios upgrade edilmediğinden olabilir.

3 gündür dirt2 assians creed 2 falan oynuyorum (bütün ayarlar en fullde) saatlerce arka planda mozilla açık torrent açık dosyalardan bazılar açık duruyor birde sıcaklığa bakmak için hwmonitör açık en yüksek sıcaklık olarak 82 yazıyor (max min kaydediyor bu program) normalde 70-80 arası bunlar açıkken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 2 Ağustos 2010; 1:44:17 >
  • quote:

quote:

quote:

3 gündür dirt2 assians creed 2 falan oynuyorum (bütün ayarlar en fullde) saatlerce arka planda mozilla açık torrent açık dosyalardan bazılar açık duruyor birde sıcaklığa bakmak için hwmonitör açık en yüksek sıcaklık olarak 82 yazıyor (max min kaydediyor bu program) normalde 70-80 arası bunlar açıkken

Çok saol cewabın için sormak istediğim başka bir şey daha var. Bu yeni hp dv6 serisinde olduğu gibi acaba packard bellde de güç planı önemli bi etmen oluşturuyor mu? Daha doğrusu bilgisayarını hangi güç ayarında kullanıyorsun? Hp ler de böle bi durum söz konusu kullandığım güç ayarına göre (dengeli,yüksek performans) bilgisayarın ısısı değişkenlik gösteriyor. Belki packard bellde de böle bir durum vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgsbykrsln -- 2 Ağustos 2010; 3:40:19 >

• denizza arkadaşım bende de şu anda as02 var ve 118tk da kullanoyorum ikiside aynı ısı değerlerinde çalışıyor şuanda pb de oyunlarda 95 derecede samsung da öyle ama samsung uniyi tarafı fanıın çalışması daha sessiz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok saol cewabın için sormak istediğim başka bir şey daha var. Bu yeni hp dv6 serisinde olduğu gibi acaba packard bellde de güç planı önemli bi etmen oluşturuyor mu? Daha doğrusu bilgisayarını hangi güç ayarında kullanıyorsun? Hp ler de böle bi durum söz konusu kullandığım güç ayarına göre (dengeli,yüksek performans) bilgisayarın ısısı değişkenlik gösteriyor. Belki packard bellde de böle bir durum vardır.

rica ederim evet oradaki seçenekleri kurcalamıştım ama kafama göre yaptım ben dengeli modunu kullanıyorum
    şuna bi bak

orada işlemci gücü var,
    pilde %0
    prize takılı %0

altında soğutma ilkesi
    ikisinide etkin yap

yüksek işlemci durumunu
    ikisinide %100 yap

en alttaki ati grafik güç seçeneğide
    ikiside maksimum performansta

bendeki ayarlar böyle pilde de elektriktede hiçbir takılma yok ısınma yok
    ayrıcıa ayarlar bu şekildeyken pil biraz daha çabuk biter ama bu şekilde bile net kullanımı download müzik dinleme falanda 3 saat gösteriyo tam dolu pile buda yeterli bence ayarları kıssam heralde bi 3.5-4 saat arası gider bu arada kablosuz ayarıda maksimum permformansta uzaktan başkasından bağlanıyorumda (eski toshibam çok zor bağlanıyordu sürekli bağlantı kopuyordu bunda akşamları 350 ile download yapıyorum inanılmaz güzel wireless çekimi var)

fazla gitmesi için güç tasarrufunu seçip seçenekleri istediğin gibi ayarlarsın pile geçince o moda alırsın uzun gitmesini ister oyun falan oynamazsan öyle kullanırsın

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.