Coolermaster Notepal kullanıyorum ısınmadan eser yok.
Notepal ı öneririm...
birader hangi modeli kullaniyorsun acaba ? fiyatlari nasıldır bunların
eski sayfalarda ve incelemede ısındıgını söylemişler.şu sıralar hava sıcaklıkları 25-30 derece bu günlerde cihazı sorunsuz olupta gta 4 oynayan arkadaşlar kaç fps alıyor desteklenen en yüksek çozünürlükde high de ve mediumda çok merak ediyorum.ayrıca ısınma sorunu var mı?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
slm arkadaslar bende 119tk var,call of juarezi oynarken makine kasım kasım kasılıyor,sizlerde de aynı sorun oluyor mu?,bide bi arkadastan rica etsem, ekran kartı ve directx in son sürümünün linkini yazabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: asimor
slm arkadaslar bende 119tk var,call of juarezi oynarken makine kasım kasım kasılıyor,sizlerde de aynı sorun oluyor mu?,bide bi arkadastan rica etsem, ekran kartı ve directx in son sürümünün linkini yazabilir mi?
önceki sayfaları incelerseniz bulabilirisniz ...
arkadaşlar bataryayı kullanım açısından nelere dikkat etmeliyiz ? İlk defa bir notebook kullanıyor olmamdan hiçbir bilgiye sahip değilim... Evde kullanıyorken sürekli bataryayi elektriğe bağlayip pili çıkartmam mı gerekiyor ? yoksa sürekli pili takılı tutup bittiği zaman sarj etmek daha sonra elektiriği kesip kullanmak mı gerekir ? Uzun süredir notebook kullanan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var ....
arkadaşlar makinayı ilk aldığım gibi kullanmak istemiyorum çok kasmaya başladı .format atarsam windows 7 driverlerı otomotik olarAK tanırmı?yada ilk aldığımda oluşturduğum recovery cdleriyle format atabilirmiyim??
quote:
Orijinalden alıntı: caneras
arkadaşlar makinayı ilk aldığım gibi kullanmak istemiyorum çok kasmaya başladı .format atarsam windows 7 driverlerı otomotik olarAK tanırmı?yada ilk aldığımda oluşturduğum recovery cdleriyle format atabilirmiyim??
birader makina kasıyorsa nortonu office i kaldır derim ben aynısını yaptım gayet hılzı ve seri
Arkadaşlar buradaki yorumları okuyarak bir dostum için "118tk" aldım cihaz genel olarak kaliteli iyi yanlız optik sürücü çok basit geldi bana özellikle kızak mekanizması biraz fazla sallanıyor.. Marka olarak lg aslında iyi olmalı ama sadece bende mi böyle...?
Bu bahsettiğiniz ses cızırtı sorunu TJ65lerde de var mı? Birde tek bir tip sorun mu yoksa sistemin kendi çalışma sesi veya müzik dinlerken olan bir cızırtı olarak ayrı mı? Tek tipse hangisi bahsedilen? Eğer müzik dinlerken yada ses çıkartan bir uygulamada cızırtı yapıyorsa büyük bir sorun ama sessizlikte sistemin sesi cızırtı şeklinde kolonlardan (dip gürültüsü) geliyorsa sorun değil.
Herkes bir kamyon soru sormuş kimse yorum bile yapmamış.
Neyse, ilk olarak ses sorunu benim makinanın sol hoporlörü acayip cızırdıyor müzik film açamaz oldum, o derece ilk başlarda sorun yoktu, şimdi son ses açıp kullanamıyoum zaten seside az çıkıyor. Isınma olayı, evet makina yaz aylarından dolayı çok ısınıp kendini kapatıyor ki iyi bişe kapatmayıp ekran kartını eritene kadar çalışmasından iyidir ama yinede kapanasından rahatsızım. Ben MoH Beta ve MW2 online oynuyorum gün boyu bazı günler hiç kapanmıyor bazende 2-3 defa kapanıyor günde. Soğutucu şart, ben Zalman ve Coolmaster'ı öneririm bu iki marka dışındakileri pek bilmiyorum, ama Coolmaster'ında modeline dikkat edin hepsi iyi değil. Zalman hepsi iyidir, sorun çıkmaz. Ben sanırım Zalam alacağım, para bulunca.
quote:
Orijinalden alıntı: bulut_kunter
quote:
Orijinalden alıntı: almila1299
quote:
Orijinalden alıntı: bulut_kunter
dostlar selam olsun.. bu ürünün 500gblik versiyonunu hepsiburadada gördüm önce ve fiyat araştırması yaptım gayet uygun gerçekten..
ancak dikkatimi 640 lık versiyon çekti. vatanda satılan modelin resimlerine baktığımda cd sürücüsü tepsisiz ve express kart girişi mevcut. umarım yanlış görmüyorumdur ancak eğer öyleyle vatandakini almayı düşünüyorum.. reklam olmasın link belirttiğim için..
şahsen dediklerin hakkında bilgim yok ben 118TK kullanıcısıyım ama büyük ihtimal onlar yok çünki TJ75 kasa modeli olduğundan hepsi aynıdır diye düşünüyorum tabi 119TK kullanan arkadaşlar daha iyi bilir.
teşekkür ettim cevabın için.. sanırım vatanbilgisayarın bi hatası o resimlere daha dikkatli baktım şimdi ve touchpad bolümünün aynı olmadığını fark ettim ayrıca o dediğim express card yuvalı olan resmlerdeki kasann numerik klavyesi dahi yok
ama bence genel olarak cihaz mutheşem bir iki eksik bence ekran çözünürlüğü ve bahsettiğim e sata eksikliği.. eğer bunu almazsam ilerde hd5730 ekran kartlı modellere bakmayı düşünüyorum.. kısmet bakalım :)
Asus'un var HD5730 modeli, benim aldığım sırada olsaydı kesin ondan alırdım. ASUS N61JA 240DV fiyatıda uygun çok güzel makina.
quote:
Orijinalden alıntı: Jaimine_RAJA
eski sayfalarda ve incelemede ısındıgını söylemişler.şu sıralar hava sıcaklıkları 25-30 derece bu günlerde cihazı sorunsuz olupta gta 4 oynayan arkadaşlar kaç fps alıyor desteklenen en yüksek çozünürlükde high de ve mediumda çok merak ediyorum.ayrıca ısınma sorunu var mı?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
ben performans kaybı almadım ama ısınmadan dolayı kapandı, aslında makinanın bir özelliği belli bir ısıya gelince makina kendini kapatıyor yani, kasım kasım kasılıp oyunu oynatmaya çalışmıyor. Isınıyor ve direk kapanıyor. Kışın hiç kapanma sorunu yaşamadım ama yaz geleli ara sıra kapanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB
Bu bahsettiğiniz ses cızırtı sorunu TJ65lerde de var mı? Birde tek bir tip sorun mu yoksa sistemin kendi çalışma sesi veya müzik dinlerken olan bir cızırtı olarak ayrı mı? Tek tipse hangisi bahsedilen? Eğer müzik dinlerken yada ses çıkartan bir uygulamada cızırtı yapıyorsa büyük bir sorun ama sessizlikte sistemin sesi cızırtı şeklinde kolonlardan (dip gürültüsü) geliyorsa sorun değil.
Kendi mesajıma alıntı yaptım çünkü cevapları buldum, alıcak arkadaşlara yardımcı olmak açısından paylaşıyorum;
TJ65-CU-015TK modelini bugün aldım. Alırken ve biraz önce gece sessizlikte hem ses sonuna kadar açıkken hem kısıkken test ettim, dip gürültüsü, cızırtı vs. yok. Müzik dinlerkende yüksek seste bir sorun yok. Sonuna kadar açmadım, ama son ses hoparlör kullanmıycam, genellikle kulaklık kullanıyorum, ama yarın onuda denerim.
Selamlar.tj75-jo-119 tk mı yoksa tj86 jp 100tk mı.İkisinden birini almayı düşünüyorum.Fiyat önemli değil.yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: annuaki
Selamlar.tj75-jo-119 tk mı yoksa tj86 jp 100tk mı.İkisinden birini almayı düşünüyorum.Fiyat önemli değil.yardımcı olursanız sevinirim.
evet beyler hiç aklıma packerd bell yokken vatanda kafam karma karışık bi ona bi buna bakarken 640gblık 119tk modelini ısrarla vatandaki görevli göstermek istedi ben yok desemde bak bizde 3 tane açtık buradaki işlerde 24 saat açık kullanıyoruz bu özelliklerde bu fiyata bulamazsın diye çok zorladı ve 5 taksitli 1783tl ye aldım şuan için kasa görünütüsü sesi ve dokunmatik kısmı harika bakalım incelemeye alacağım makinayı...ilk kullanım için önerileri olan varmı dvd ye recovery alacağım birde sabaha kadar sarjda kalacak
yuh o fiyata i7 720m'li 5730'lu Asus alırsın aga. paran varsa durma buralarda seni asus konusuna alalım. aha buradan fiyatına bak
quote:
Orijinalden alıntı: ercan_wrc
evet beyler hiç aklıma packerd bell yokken vatanda kafam karma karışık bi ona bi buna bakarken 640gblık 119tk modelini ısrarla vatandaki görevli göstermek istedi ben yok desemde bak bizde 3 tane açtık buradaki işlerde 24 saat açık kullanıyoruz bu özelliklerde bu fiyata bulamazsın diye çok zorladı ve 5 taksitli 1783tl ye aldım şuan için kasa görünütüsü sesi ve dokunmatik kısmı harika bakalım incelemeye alacağım makinayı...ilk kullanım için önerileri olan varmı dvd ye recovery alacağım birde sabaha kadar sarjda kalacak
sanada aha burdakini önerirdim eğer sorsaydın. bende sanki Asus fanı gibi her kese Asus öneriyorum konuyu ben açmasam derlerdi de konuyu başlattığımdan yırtıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: almila1299
quote:
Orijinalden alıntı: ercan_wrc
sanada aha burdakini önerirdim eğer sorsaydın. bende sanki Asus fanı gibi her kese Asus öneriyorum konuyu ben açmasam derlerdi de konuyu başlattığımdan yırtıyorum.
neden asus öneriyorsun dostum kötü mü ettik şimdi almakla asusta i3 i5 işelmci hangisi olursa olsun harddiskte problem var sn lik takılma yaşıyor hepsi ayrıca hoparlör cızırıtısıda var bilmem baktınmı onlara yoksa bugün çok baktım o asusa ama takılma bana göre değil