Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caparz0

Cihaza recovery ile format at sonra driver ları kurmadan durdur ilk başlangıçta.Sonra sitesinden indirdiğin güncel driver ları yükle düzelicektir.

Birde wireless açıkken driverlarını yükle mümkünse...

tamam bide öyle yaparım saolasın..
  • merhaba arkadaşlar.çok araştırdım makinayı bunda karar kıldım en sonunda bugün elime geçti makina.herşey çok güzel gidiyodu fakat bluetoothu çalıştıramadım bi türlü yardıcı olursanız çok sevinirim.servisemi gitmesi gerekecek:SS
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneras

merhaba arkadaşlar.çok araştırdım makinayı bunda karar kıldım en sonunda bugün elime geçti makina.herşey çok güzel gidiyodu fakat bluetoothu çalıştıramadım bi türlü yardıcı olursanız çok sevinirim.servisemi gitmesi gerekecek:SS

hocam öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan, listeyede ekledim. sorun için: FN'ye bas ve ardından F6 tuşuna bas ordan zaten otamatikmen bluetooth driverını yükleyecek ve başlat>progamlar>donatılar>bluetooth dizinine git ordan al-ver sayfası çıkacak veri transferi yapabilirsin. eğer bu olmazssa "şu linkde" x64 bluetooth driver'ı var onu indir kur.

• quote:

Orijinalden alıntı: almila1299

quote:

merhaba arkadaşlar.çok araştırdım makinayı bunda karar kıldım en sonunda bugün elime geçti makina.herşey çok güzel gidiyodu fakat bluetoothu çalıştıramadım bi türlü yardıcı olursanız çok sevinirim.servisemi gitmesi gerekecek:SS

hocam öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan, listeyede ekledim. sorun için: FN'ye bas ve ardından F6 tuşuna bas ordan zaten otamatikmen bluetooth driverını yükleyecek ve başlat>progamlar>donatılar>bluetooth dizinine git ordan al-ver sayfası çıkacak veri transferi yapabilirsin. eğer bu olmazssa "şu linkde" x64 bluetooth driver'ı var onu indir kur.

hocam çok sağol cafeden yazıtyorum eve gidince deniycem hemen.bide zahmet olmazsa en kolay yoldan harddiski nasıl bölebilirim.yardımcı olrsan çok sevinicem.şimdiden tşk:)

• Selam arkadaşlar ,

İnceleme için çok teşekkürler gerçekten güzel bir inceleme olmuş baştan sonuna kadar okudum.

Bende hayırlısıyla 118TK modelinden almayı düşünüyorum yakında siparişimi vereceğim

Son olarak bu modeli kullananlardan eğer varsa önerilerini / yorumlarını almak isterim.

Teşekkürler :)
  • hacam harddiski şurdaki anlatımla programa gerek kalmadan bolebilirsin: link

quote:

Orijinalden alıntı: TiGER001

Selam arkadaşlar ,

İnceleme için çok teşekkürler gerçekten güzel bir inceleme olmuş baştan sonuna kadar okudum.

Bende hayırlısıyla 118TK modelinden almayı düşünüyorum yakında siparişimi vereceğim

Son olarak bu modeli kullananlardan eğer varsa önerilerini / yorumlarını almak isterim.

Teşekkürler :)

tek yorumum hayırlı olsun :)

• Biosu 1.22 versiyonuna güncellemeye çalışırken hata veriyor bende. Şunu farkettim indirdiğim dosyada rom dosyası yok. Yani PV50122.rom gibi bir dosya olması lazım dos klasöründe... bu dosya biosunu 1.22 ye yükselten arkadaşlarda varsa bana gönderebilirmi?
  • quote:

quote:

quote:

hocam çok sağol cafeden yazıtyorum eve gidince deniycem hemen.bide zahmet olmazsa en kolay yoldan harddiski nasıl bölebilirim.yardımcı olrsan çok sevinicem.şimdiden tşk:)

hardiski bölmek Win7'de çok kolay. Bilgisayar sağ klik>yönet>disk yönetimi>şimdi sayfada HDD'nin bölümleri var ordan bölmek istediğine sağ tıkla> birimi küçült> burdan da bölünecek boyutu MB cinsinden yaz örn: 400 gb 300'e bölmek için 300000 yaz. tamam de sonra bölünen kısmı biçimlendir. bu şekilde veri kaybı olmadan disk'ini böle bilirsin. ama benim tavsiyem eğer orjinal kullanma zorunluluğun yoksa taze bir Win7 Ultimate x64 kur. 65 gb C'ye ver ne kadar küçük o kadar hızlı. sonra geriniside kafana göre böl. ilk geldiği gibi kullanmak makinayı ölüm. ben 1 defa açtım ilk geldiği gibi ikinci açışımda içinde format cd'si vardı makinanın . şimdi mutluyum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hardiski bölmek Win7'de çok kolay. Bilgisayar sağ klik>yönet>disk yönetimi>şimdi sayfada HDD'nin bölümleri var ordan bölmek istediğine sağ tıkla> birimi küçült> burdan da bölünecek boyutu MB cinsinden yaz örn: 400 gb 300'e bölmek için 300000 yaz. tamam de sonra bölünen kısmı biçimlendir. bu şekilde veri kaybı olmadan disk'ini böle bilirsin. ama benim tavsiyem eğer orjinal kullanma zorunluluğun yoksa taze bir Win7 Ultimate x64 kur. 65 gb C'ye ver ne kadar küçük o kadar hızlı. sonra geriniside kafana göre böl. ilk geldiği gibi kullanmak makinayı ölüm. ben 1 defa açtım ilk geldiği gibi ikinci açışımda içinde format cd'si vardı makinanın . şimdi mutluyum.

hocam çok sağol walla hallettim herşeyi sayende.şimdilik çok memnunum makainadan böle devam eder inş.yardımların için sağol tekrardan:)

• merhaba arkadaşlar. bu tj 75 119tk modelini aldım geçtiğimiz hafta. ısı değerlerine sürekli baktım speedfan da. 20 nin altını gösterdiği oluyordu. ama bu aralar 25-30 civarı göstermeye başladı. bu sizce normal mi? ayrıca az evel bi test edeyim dedim bildiğim bikaç programı falan açtım. bilgisayarda oyun oynamadığım için oyun yüklemedim hiç. oyunla test edemedim ben de böyle test yapmaya kalktım. bu değerler sizce normal mi? firefoxta 5-6 sekme açıktı. tinypic biraz kasıyo onun için imageshack a da yükledim resmi. bi bakar mısınız sizce normal mi? çünkü iki çekirdeği ateş işareti oldu. yanmasın alet
    http://i46.tinypic.com/2zz6log.jpg
    http://img143.imageshack.us/img143/2677/sdeeri.jpg

• arkadaşlar kesin bilgi için soruyorum pil %95-100 arasında saj takınca pil dolmuyor diyor makine. yani pil dolduktan sonra da bilgisayarı prizde kullanmak pilin ömrünü kısaltır mı?netten arairıtdım her kafadan farklı bir ses çıkmış net bilgisi olanlardan cevap bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22101984

merhaba arkadaşlar. bu tj 75 119tk modelini aldım geçtiğimiz hafta. ısı değerlerine sürekli baktım speedfan da. 20 nin altını gösterdiği oluyordu. ama bu aralar 25-30 civarı göstermeye başladı. bu sizce normal mi? ayrıca az evel bi test edeyim dedim bildiğim bikaç programı falan açtım. bilgisayarda oyun oynamadığım için oyun yüklemedim hiç. oyunla test edemedim ben de böyle test yapmaya kalktım. bu değerler sizce normal mi? firefoxta 5-6 sekme açıktı. tinypic biraz kasıyo onun için imageshack a da yükledim resmi. bi bakar mısınız sizce normal mi? çünkü iki çekirdeği ateş işareti oldu. yanmasın alet
    http://i46.tinypic.com/2zz6log.jpg
    http://img143.imageshack.us/img143/2677/sdeeri.jpg

hocam sen bizim değerlere bakmaadın sanırım, ben makinayı açar açmaz 65'te başlıyorum. üstelik uzun süreli oyun seanslarında çok ısınmadan dolayı kapanmalarda yaşayacaksın. ben Modern Warfare 2 Multi kasıyorum 4 gündür 4-5 kere oyunun ortasında kapandı, her laptop gibi bu cihazında soğutucuya ihtiyacı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bakabi

arkadaşlar kesin bilgi için soruyorum pil %95-100 arasında saj takınca pil dolmuyor diyor makine. yani pil dolduktan sonra da bilgisayarı prizde kullanmak pilin ömrünü kısaltır mı?netten arairıtdım her kafadan farklı bir ses çıkmış net bilgisi olanlardan cevap bekliyorum...

evet pil dolduğu zaman artık pile karışmıyor makina, fişten çekince veya elektrik gidince devreye giriyor. güç kaynağı gibi düşüne bilirsin pili.
  • Arkadaşlar kafam karıştı 118 tk almayı düşünüyorum pess 2010 ve nfs gibi oyunlar oynuyan biriyim kimileri ısınma sorunu var demiş hatta duraklamalar yaptığını söylemişler kimileri de yok diyorlar bu modelde gerçekten ısınma sorunu var mı yardımcı olursanız sevinirim..
  • ekran kartı en fazla 80 gördüm soğutucusuz gears of war ve nba 2k10 denedim 1 saat kadar oynadım ikisini de
  • beyler bende 114 tk modelinin kullanıyorum ve dün bilgisayar kendiliginden kapandi ve 10 15 sn kadar acamadım büyük ihtimalle macunu yaktım :S veya bi kısmı gg oldu tm sogutmuyor yani ama ben uzun süredir gta 4 oynuyordum ve hiç böle yapmamışdı şu son zamanlardda gta eflc ye baslamısdım ve en son dün gece makine cortu cekti :S ve dunden bugune aynı seyi abartısız 5-6 kere yaptı ve şimdi sıcaklık degerlerine bakıyorum makine yük altında en fazla 96 dereceyi gördü saka deil :S normal yükde ise eskiden 50 derecelerde iken şimdi 60 65 lerde calisiyor şimdi soru su eger macununu yenilersem eski derecelerine düşürebilirmiyim acaba ? not: aynı seyi masaüstünde denemiştim tm performans alamamışdım :S
  • merhaba arkadaşlar. 119tk var bende. bu core i5 ler kaç çekirdek acaba? ben 2 çekirdek diye biliyorum. cpu-z de iki çekirdek gösteriyo. ama speedfan ı açıyorum 4 tane core gözüküyo. bunun anlamı nedir acaba..
    http://i28.tinypic.com/8w9l6d.jpg
    http://i31.tinypic.com/2m5xds0.jpg

ayrıca resimde görüldüğü gibi threads 4 diyor. bu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasantn -- 8 Temmuz 2010; 9:53:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 22101984

merhaba arkadaşlar. 119tk var bende. bu core i5 ler kaç çekirdek acaba? ben 2 çekirdek diye biliyorum. cpu-z de iki çekirdek gösteriyo. ama speedfan ı açıyorum 4 tane core gözüküyo. bunun anlamı nedir acaba..
    http://i28.tinypic.com/8w9l6d.jpg
    http://i31.tinypic.com/2m5xds0.jpg

ayrıca resimde görüldüğü gibi threads 4 diyor. bu nedir?

2 fiziksel 2 sanal olmak üzere 4 çekirdek. aslında tam olarak şöyle 32bit'lik 4 tane çekirdeği var bu 4 çekirek 64bit'lik 2 çekirdek oluşturuyor. yani 4 çekirdekli bir işlemci.

• quote:

Orijinalden alıntı: hopdee34

beyler bende 114 tk modelinin kullanıyorum ve dün bilgisayar kendiliginden kapandi ve 10 15 sn kadar acamadım büyük ihtimalle macunu yaktım :S veya bi kısmı gg oldu tm sogutmuyor yani ama ben uzun süredir gta 4 oynuyordum ve hiç böle yapmamışdı şu son zamanlardda gta eflc ye baslamısdım ve en son dün gece makine cortu cekti :S ve dunden bugune aynı seyi abartısız 5-6 kere yaptı ve şimdi sıcaklık degerlerine bakıyorum makine yük altında en fazla 96 dereceyi gördü saka deil :S normal yükde ise eskiden 50 derecelerde iken şimdi 60 65 lerde calisiyor şimdi soru su eger macununu yenilersem eski derecelerine düşürebilirmiyim acaba ? not: aynı seyi masaüstünde denemiştim tm performans alamamışdım :S

hocam aynısı bende de oluyor havalar çok sıcak ve nemli. bu yüzden hangi makinayı açsan 65 derecede başlıyacak. bende CoD MW2 multi kasıyorum, arasıra kapanıyor, çok ısınmasından kaynaklanıyor bu. Zalman soğutucu alırsan sorun kalmaz ben almayı düşünüyorum, para bulursam tabi.

• verdiğin cvp için teşekkürler almila1299.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.