Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda gördüğüm değerler beni hayrete düşürdü.

Benim internet açıkken, ve yaklaşık firefoxdan 10 tane sekme açsam ve hepsi ağır siteler olsa maximuum değerler HWMonitor de 50. 50 üstü çıkan bir değer olmuyor.

Ancak herkesin belirttiği gibi altı soba gibi. El değmeyecek seviyede neredeyse. Bende buraya değerleri koyayarım. Ancak dediğim gibi en fazla 50 veya 60 oluyor çok kasarsam.
  • İyi günler.Arkadaşlar bu modeli uzun zamandır inceliyorum.Vatandan almayı düşünüyorum ama packard bell olması dezavantaj mı?Yani packard bell ile sorun yaşayabilir miyim?
  • şokdayım şu an

80 derece boşta laptop mu olur? pb naptın sen ya.. benim tj65 50'de çalışıyor opera msn açıkken çok diyordum, sustum pustum..
  • Durum muhtemelen benden kaynaklı... Toz yumağı masada kullana kullana bu hale geldi bilgisayar. Neyse şu sınavlar bi bitsin hele halledicez bir şekilde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerenipek

İyi günler.Arkadaşlar bu modeli uzun zamandır inceliyorum.Vatandan almayı düşünüyorum ama packard bell olması dezavantaj mı?Yani packard bell ile sorun yaşayabilir miyim?

daha öncede söyledim bu ürünün en büyük sorunu cızırtısı, packard bell inde diğer firmalar gibi garantisi var öneririm.
  • iki günüdür uğraşıyorum imageshack'e resim yükleyemiyorum, soğutuculu değerleri koyacaktım, neyse elimle yazayım artık. Zalman soğutucu ile aşağıdaki değerleri aldım.

Soğutuculu Oyun Öncesi, İnternette gezinme, msn, vs. ısı değerleri:
    İşlemci:56
    PCH:59
    GMCH:26
    GPU:55
    HDD:38

Soğutuculu Oyunda:
    İşlemci:93
    PCH:80
    GMCH:11(Bunu anlamadım bu neyin ısısı ya 11 derce şaka gibi)
    GPU:82
    HDD:51

Soğutuculu Oyundan Sonra:
    İşlemci:62
    PCH:65
    GMCH:22
    GPU:60
    HDD:47

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almila1299 -- 14 Haziran 2010; 16:16:41 >
  • Değerler gayet başarılı, ben de şu sınavlar geçince bütçeyi toparlarsam alıcam şu Zalman'dan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crix4lis

quote:

Orijinalden alıntı: heavy_guy

quote:

deniyorum bakalım inş. kalkkar ortadan..

sizin pb hangi model?

geçen gün mediamarkt gittim orada adama sordum packard bell ses cızırtısı sorunları ile karşılaşıyorz musunuz diye adamın haberi bile yok. ve daha önce de hiç ses cızırtısı sorunu ile geri iade edilen veya tamire gönderilen laptop olmadı dedi.
    oradaki model pb 114tk idi. ses cızırtısı problemi yok dedi. ayrıca fan sıkıntısı da soğutma sıkıntısı da yaratmaz dedi kesinlikle..

acaba bu ses sıkıntısı olan pb'ler size mi denk geldi yoksa hepsinde aynı sorun war mı ? çelişkide bıraktı adam beni.

Hocam benimki 118tk, size sole soyleyeyim ben asus un gamer laptoplarından birini amerikadan getirtmeyi düşünüyordum fakat turkiye seçeneklerine bakınca bu çıktı karşıma tam istediğim gibi 4 4 lük bir makina, cızırtıya gelince almadan biliyordum tabiki boyle bir sorunu olacagını, fakat bazı arkadaşlara raslamamış sorunlu olanı, inş. banada cızırtısız gelir derken benimkide o sorunu çıkardı, sorun yazılımsal, kesinlikle donanımsal olacagını sanmıyorum, arkadaşlarla birlikte mail attık packard bell e, bi arkadaş konuda yazmıştı microsoft ile görüştüm diye microsoftta bunu sorun olarak packard bell bize bildirirse sorunu çözmek için çalışırız demişler...

bile bile satın aldım fakat pişman değilim, aynı fiyata benden bir hafta önce core 2 duo laptop alan arkadaşlarım var benim makinayı duyunca bu fiyata şok oldular..

Büyük bir rahatsız ediciliği yok tabiki ama gece mahvediyor beyni, aygıtı devre dışı bırakıp öyle takılıyorum..

hocam ayrıca yanlış kişiye sormuşsunuz satan adam kazanacağı paraya bakar, ürünü en iyi kullanandan sorup soruşturabilirsiniz.

Zaten internetteki araştırmalarımda bazı cızırtı yaratan packard bell laptopların yazılım değiştirilerek cızırtının halledildiği yönündeydi. Sanırım dediğiniz olay gerçekleşirse hiçbir sorun kalmayacaktır. Açıkçası bende çok beğeniyorum bütün sorunları ile bile bile almayı düşünüyorum. Halledilmeyecek bir sorun değil gibi gözüküyor fakat hala anlamış değilim packard bell mühendisleri neden hala aynı sorunu çözmek adına adım atmıyorlar.Çok saçma bir sorun.Bu teknoloji çağında inanılmaz yani. Sanırım sorun packard bell'in yaptığı donanım ve yazılımları kullanıcılara sunmadan önce deneme-test etme eksikliğinden kaynaklanıyor olsa gerek..Bu da aslında biraz güvensizlik veriyor bana.

• evet haklısınız hocam adamlara sesimizi duyurmakta zorlanıyoruz zira halen türkçe destek veren bir resmi site bile yok ortada, inş. halledeceğiz şu sorunu bir şekilde..
  • Ati CCC 10.6 Çıktı bilginize....

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx

indirebilirsiniz....
  • arkadaşlar dün aldım 118tk modelini herşey çok güzel fakat wirelessla bağlanamıyorum bi türlü çözemedim neden kaynaklanabilir cevaplarsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekomania

arkadaşlar dün aldım 118tk modelini herşey çok güzel fakat wirelessla bağlanamıyorum bi türlü çözemedim neden kaynaklanabilir cevaplarsanız sevinirim...

aramıza hoş geldin Bekomania. listeye ekledim. güle güle kullan makinanı.
  • teşekkür ederim...fakat sorunuma yardımcı olursanız sevinirim..wireless bağlantı ayarlarında problem var..kablo ile rahatlıkla bağlanıyorum fakat iş kablosuz olunca biraz zorluyo önceden hiç bağlanmıyodu dün ayarlarıyla oynadım bağlanmaya başladı fakat arada gene hata veriyor sorun giderici bişeyde bulamıyor anlamadım gitti...bi ayar problemi var ama çözemedim
  • Sıtesınden wireless driverını yenıden yuklemeyi denedin mi?
  • Arkadaşlar 3-4 gündür bilgisayarımda windows log on olamıyorum. win7 de windows başlatılıyor yazıyor öylece saatlerdir bekliyor ne kadar beklersen bekle açılmıyor? 10 denemenin 3 unde felan anca açılıyor. power tuşundan resetleyip baştan başlatmak durumunda kalıyorum. güvenli mod da başlatabiliyordum artık o da olmuyor. hatta bu mesajı da başka pc den yazıyorum. sizde sorun ne olabilir? birde aygıt yöneticisinde 2 tane bilinmeyen aygıt çıktı. önceden böyle birşey yoktu? bunun bir alakası var mıdır? ne önerirsiniz arkadaşlar cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ealtun

Arkadaşlar 3-4 gündür bilgisayarımda windows log on olamıyorum. win7 de windows başlatılıyor yazıyor öylece saatlerdir bekliyor ne kadar beklersen bekle açılmıyor? 10 denemenin 3 unde felan anca açılıyor. power tuşundan resetleyip baştan başlatmak durumunda kalıyorum. güvenli mod da başlatabiliyordum artık o da olmuyor. hatta bu mesajı da başka pc den yazıyorum. sizde sorun ne olabilir? birde aygıt yöneticisinde 2 tane bilinmeyen aygıt çıktı. önceden böyle birşey yoktu? bunun bir alakası var mıdır? ne önerirsiniz arkadaşlar cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Hocam böyle hata vermeyen önceki bir tarihe windowsu geri yükleyin, buda sorunu çözmez ise tavsiyem önemli dosyalarınızı kopyalayıp format atmanız.

• quote:

quote:

Arkadaşlar 3-4 gündür bilgisayarımda windows log on olamıyorum. win7 de windows başlatılıyor yazıyor öylece saatlerdir bekliyor ne kadar beklersen bekle açılmıyor? 10 denemenin 3 unde felan anca açılıyor. power tuşundan resetleyip baştan başlatmak durumunda kalıyorum. güvenli mod da başlatabiliyordum artık o da olmuyor. hatta bu mesajı da başka pc den yazıyorum. sizde sorun ne olabilir? birde aygıt yöneticisinde 2 tane bilinmeyen aygıt çıktı. önceden böyle birşey yoktu? bunun bir alakası var mıdır? ne önerirsiniz arkadaşlar cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Hocam böyle hata vermeyen önceki bir tarihe windowsu geri yükleyin, buda sorunu çözmez ise tavsiyem önemli dosyalarınızı kopyalayıp format atmanız.

Sistem geri yüklemeyi kapatmama rağmen dun gece pc yi açık bırakmıştım kendi kendine pc sistem geri yükleme yapmış. Çok ilginç bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: caparz0

Sıtesınden wireless driverını yenıden yuklemeyi denedin mi?

evet indirdim yükledim bişey değişmedi :S
  • Cihaza recovery ile format at sonra driver ları kurmadan durdur ilk başlangıçta.Sonra sitesinden indirdiğin güncel driver ları yükle düzelicektir.

Birde wireless açıkken driverlarını yükle mümkünse...
  • quote:

quote:

quote:

Sistem geri yüklemeyi kapatmama rağmen dun gece pc yi açık bırakmıştım kendi kendine pc sistem geri yükleme yapmış. Çok ilginç bir durum

:) umarım sorunun çözülmüştür..

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.