Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ealtun

Arkadaşlar 3-4 gündür bilgisayarımda windows log on olamıyorum. win7 de windows başlatılıyor yazıyor öylece saatlerdir bekliyor ne kadar beklersen bekle açılmıyor? 10 denemenin 3 unde felan anca açılıyor. power tuşundan resetleyip baştan başlatmak durumunda kalıyorum. güvenli mod da başlatabiliyordum artık o da olmuyor. hatta bu mesajı da başka pc den yazıyorum. sizde sorun ne olabilir? birde aygıt yöneticisinde 2 tane bilinmeyen aygıt çıktı. önceden böyle birşey yoktu? bunun bir alakası var mıdır? ne önerirsiniz arkadaşlar cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar benim sorunum hala deva ediyor?
  • arkadaşlar geçmiş sayfalarda wireless çekim gücünün düşük olduğunu söylemişler. ben buna katılmıyorum. 119tk var bende. devamlı full çekiyor. eski bilgisayarda ve kablolu modemimde 7.00 mbit çıkıyordu kablosuzda ise 7.03 gördüğüm bile oldu. bazen dikkat ediyorum 2 günde bir 4. kademeye düşüyor. yani bi alt kademeye iniyor sonra 3 saniye kadar sonra tekrar full çekmeye başlıyor. çekim problemi yok yani. evin en sonuna gittim öyle denedim baya bi düşmüştü ama onu da şöyle çözdüm kendi çapımda. benim modem pencereyle çalışma masasının arasında arkada duruyor. arka tarafa bilerek koydumki fazla yer kaplamasın, göz önünden kalksın diye. modemin antenini odanın içine doğru çevirdim. yani anten yan duruyor. ama baya işe yaradı çünkü evin en uç noktasına gittiğimde 3-4 arası çekiyor. genellikle 4 oluyor ama bazen 3 e düşüyor. ama 3 e düştüğü zaman bile test yapıyorumhttp://www.speedtest.net/ ten hiçbi kayıp olmuyor. 2 den aşağıda olduğu zaman kayıp olmuştu bikeresine. 3mbit e düşmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasantn -- 11 Temmuz 2010; 3:26:55 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar 3-4 gündür bilgisayarımda windows log on olamıyorum. win7 de windows başlatılıyor yazıyor öylece saatlerdir bekliyor ne kadar beklersen bekle açılmıyor? 10 denemenin 3 unde felan anca açılıyor. power tuşundan resetleyip baştan başlatmak durumunda kalıyorum. güvenli mod da başlatabiliyordum artık o da olmuyor. hatta bu mesajı da başka pc den yazıyorum. sizde sorun ne olabilir? birde aygıt yöneticisinde 2 tane bilinmeyen aygıt çıktı. önceden böyle birşey yoktu? bunun bir alakası var mıdır? ne önerirsiniz arkadaşlar cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

çok klişe olacak ama format at düzelir arkadaşım. şu makinaları geldiği gibi kullanmayın kendiniz güzel bir format atın. içinde onlarca gereksiz program vs. var. makinayı bozacak kadar zorluyorlar.

• merhaba arkadaşlar en geç bu cumartesi bu iki modelden birisini alıcam ama fiyatlar hakkında yardımcı olablirmsniz iki modelin de fiyatı ne kadar acaba
  • merhaba. bilgisayarı aldım. 2 hafta falan oluyor. ama format atmadım daha. atmayı düşünüyorum ama bilgisayarın içinde gelen photoshop elements programı çok güzel. amatör fotoğrafçıyım ve işime çok yarayacak. orjinal olması büyük avantaj. format attığımda bu program yüklenir mi? recovery dvd lerinden driverlara baktım yoktu.
  • quote:

quote:

Format atmayı denedinmi?

• dostlar selam olsun.. bu ürünün 500gblik versiyonunu hepsiburadada gördüm önce ve fiyat araştırması yaptım gayet uygun gerçekten..

ancak dikkatimi 640 lık versiyon çekti. vatanda satılan modelin resimlerine baktığımda cd sürücüsü tepsisiz ve express kart girişi mevcut. umarım yanlış görmüyorumdur ancak eğer öyleyle vatandakini almayı düşünüyorum.. reklam olmasın link belirttiğim için..

Cevaplara teşekkürler..

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj75-jo-119tk-tj75-core-i5-430m-2.26-ghz-6144mb-640gb-dvdrw-15,6-1024mb-hd5650-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=42475#divDigerResimler

• quote:

Orijinalden alıntı: 22101984

merhaba. bilgisayarı aldım. 2 hafta falan oluyor. ama format atmadım daha. atmayı düşünüyorum ama bilgisayarın içinde gelen photoshop elements programı çok güzel. amatör fotoğrafçıyım ve işime oçok yarayacak. orjinal olması büyük avantaj. format attığımda bu program yüklenir mi? recovery dvd lerinden driverlara baktım yoktu.

istediğin programı yüklersin hocam, crack felan ile orjinlinden bile daha iyi olur . onu bunu bırakda adam akıllı bir format at driver felanda hepsi internet sitesinde var. makinayı aldığınız gibi kullanıp haşet etmeyin, valla kasım kasım kasılıyor makina.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut_kunter

dostlar selam olsun.. bu ürünün 500gblik versiyonunu hepsiburadada gördüm önce ve fiyat araştırması yaptım gayet uygun gerçekten..

ancak dikkatimi 640 lık versiyon çekti. vatanda satılan modelin resimlerine baktığımda cd sürücüsü tepsisiz ve express kart girişi mevcut. umarım yanlış görmüyorumdur ancak eğer öyleyle vatandakini almayı düşünüyorum.. reklam olmasın link belirttiğim için..

Cevaplara teşekkürler..

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj75-jo-119tk-tj75-core-i5-430m-2.26-ghz-6144mb-640gb-dvdrw-15,6-1024mb-hd5650-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=42475#divDigerResimler

şahsen dediklerin hakkında bilgim yok ben 118TK kullanıcısıyım ama büyük ihtimal onlar yok çünki TJ75 kasa modeli olduğundan hepsi aynıdır diye düşünüyorum tabi 119TK kullanan arkadaşlar daha iyi bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: orcun93

merhaba arkadaşlar en geç bu cumartesi bu iki modelden birisini alıcam ama fiyatlar hakkında yardımcı olablirmsniz iki modelin de fiyatı ne kadar acaba

fiyarlar hakkında vatan bilgisayar, hepsiburada.com, sanalmarketim vb. sitelerinden bilgi alabilirisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: almila1299

quote:

Orijinalden alıntı: bulut_kunter

dostlar selam olsun.. bu ürünün 500gblik versiyonunu hepsiburadada gördüm önce ve fiyat araştırması yaptım gayet uygun gerçekten..

Cevaplara teşekkürler..

şahsen dediklerin hakkında bilgim yok ben 118TK kullanıcısıyım ama büyük ihtimal onlar yok çünki TJ75 kasa modeli olduğundan hepsi aynıdır diye düşünüyorum tabi 119TK kullanan arkadaşlar daha iyi bilir.

teşekkür ettim cevabın için.. sanırım vatanbilgisayarın bi hatası o resimlere daha dikkatli baktım şimdi ve touchpad bolümünün aynı olmadığını fark ettim ayrıca o dediğim express card yuvalı olan resmlerdeki kasann numerik klavyesi dahi yok

ama bence genel olarak cihaz mutheşem bir iki eksik bence ekran çözünürlüğü ve bahsettiğim e sata eksikliği.. eğer bunu almazsam ilerde hd5730 ekran kartlı modellere bakmayı düşünüyorum.. kısmet bakalım :)

• evet arkadaşlar sordum öğrendim packard bell e. format attığımızda photoshop elements 7 tekrar yükleniyomuş. dedimki driver dvdsinin içinde yoktu. yok dedi bayan diğer 3 dvd nin içinde var dedi.
  • Merhaba Arkadaşlar ürünün ses ve ısınma sorunu nasıl acaba ? fanı ses çıkarıyor mu? birde en önemlisi hoparlörde ki cızırtı sorunu geçtimi? vatan bilgisayar da konuştuğum kişi bir program yüklüyoruz ve geçiyor demişti...
  • Arkadaşlar bugün oyun oynarken bilgisayar kendiliğinden kapandı. Çok ısındığı için mi kapandı acaba? hiç sıcaklık kontrolü yapmadım şimdiye kadar. soğutucu filan da kullanmıyorum.

Uygun fiyatlı soğutucu önerileriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 17 Temmuz 2010; 22:03:30 >
  • makine maalesef ısınıyor denemek isteyenler soğutucusuz nba 2k10 oynasınlar 1 dk dan sonra oyun ağırlaşıyor ve 50 fps veren oyun aniden 15 fpslere iniyor bunu net gözlemledim ama diğer oyunlarda fps düşmesi bu kadar göze batmıyor yaz aylarında soğutucu kesinlikle şart bence benim zalman var 100 modeli ama ters tarafta fanları
  • Herkese merhaba dün itibariyle bende bir adet TJ75 118TK siparişi verdim .. Forum gerçekten çok faydalı bir sıkıntı olursa burdan yardım alacagım ...

Isınma sorununa gelince bu sorun daha önceden varmıydı ? Yoksa yaz ayına girdikten sonrami basladi ?
  • T75ler için uygun soğutucu önerilerinizi bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoktorTR

T75ler için uygun soğutucu önerilerinizi bekliyorum...

Zalman marka soğutucular iyidir sanırsam ... Pek kullanma fırsatım olmadı ama.Yaz ayları notebookların düşmanı...
  • Zalman olabilir fakat biraz pahalı oluyor genelde.
  • Coolermaster Notepal kullanıyorum ısınmadan eser yok.

Notepal ı öneririm...
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.