Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_38593839/tm.htm

Birde gta 4 ve yeni çıkan oyunları oynayabilir miyim?

quote:

Orijinalden alıntı: orcun93

Kilit işaretini gördüm ama yanında anahtar gibi birşey vermedikleri için acaba eksik mi diye düşündüğüm için sordum saol :) Cok da gerekli değil benim için ama fiyatı hakkında bilgin var mı küçüklerden koruma amaçlı kullanırım belki :)

Aman hacım sakın yapma,küçük çocuklar açılmıyor diye pc yi parçalarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dualwarior -- 17 Ağustos 2010; 21:52:25 >

• Orijinalden alıntı: orcun93

Orijinalden alıntı: Loveboy89

aslında benim problemim tam olrak şu ,
    hdd yi böldüm ve 231 ile 222 gb yer verdi ...
    231 olan sistemin kurulu oldugu yer bu işlemi pc yi ilk aldığımda yaptım fakat daha fazla yer vermedi bu yüzden format atıp sistemden bağımsız olan parçanın kapasitesini arttırmak istiyorum bu söylediğin şekilde bunu yapabilirmiyim ?

Eğer 118TK modeli varsa o kadar olması normal zaten hdd 500gb ve bunun tamamını kullanamadığın için 453gb olarak görüyor. Bende 119TK var ben de böldüm 332 ve 252 olarak ayırdım. Tamamını kullanamıyorsun yani 500gb ham olan kısmı o yüzden az görüyorsun ve hiçbir şekilde arttıramazsın.

iki bölüm yapıp sistemi 90 gb digerini en azından 363 gb bişey yapmaya çalışıyorum.Bundan kaynaklanıyor sorun aslında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dualwarior

Samsung r850 den iyi mi?
    http://forum.donanimhaber.com/m_38593839/tm.htm

quote:

Kilit işaretini gördüm ama yanında anahtar gibi birşey vermedikleri için acaba eksik mi diye düşündüğüm için sordum saol :) Cok da gerekli değil benim için ama fiyatı hakkında bilgin var mı küçüklerden koruma amaçlı kullanırım belki :)

r850 ile kıyaslamasını bilmem ama ben 118tk kullanıyorum açmadığı oyun yok gta 4 ü de bizzat denedim çok seri bir şekilde oynayabilirsin...

• quote:

O da doğru :))
  • quote:

Samsung r850 den iyi mi?

Ben r850'den iyi olsuğunu düşünüyorum. r850'nin sadece işlemcisi bunun bir üst modeli geri kalan özellikler[RAM,HDD(r850 kaç rpm bilmiyorum),Ekran Kartı] açısından 118TK/119TK daha iyi.

quote:

Rahatlıkla oynayabilirsin. GTA4'ü bu pc de bitirdim ben ve kaldırmadığı oyunu görmedim. Örneğin Just Cause 2, Splinter Cell, Split Second, NBA 2K10, Wheelman, Metro 2033(max ayarlarda diğerlerine gore daha düşük fps), COD4, COD6, Dirt 2, Blur, Rig'n Roll gibi oyunların hepsini max. ayarlarda oynadım.

• Samsung u inceledimde neden daha mı iyi diye sordunuz anlamadım açıkcası.Tek artısı işlemcisi onun dışında ram olsun ekran kartı olsun performans olarak daha düşük.

Ayrıca belirtmediği sürece 7200 Rpm HDD kullanmıyorlar genellikle laptoplarda.

GTA 4 biraz eskimiş bir oyun ben Bad Company 2 de zorluyorum altında soğutucu varken en ufak takılma yok full ayarlarda(AA 8x bu arada)

Kalite budur işte....

Tamamen oyunculara yönelik bir laptop(Tabiki bir AlienWare değil)
  • quote:

quote:

Samsung r850 den iyi mi?

Ben r850'den iyi olsuğunu düşünüyorum. r850'nin sadece işlemcisi bunun bir üst modeli geri kalan özellikler[RAM,HDD(r850 kaç rpm bilmiyorum),Ekran Kartı] açısından 118TK/119TK daha iyi.

quote:

Rahatlıkla oynayabilirsin. GTA4'ü bu pc de bitirdim ben ve kaldırmadığı oyunu görmedim. Örneğin Just Cause 2, Splinter Cell, Split Second, NBA 2K10, Wheelman, Metro 2033(max ayarlarda diğerlerine gore daha düşük fps), COD4, COD6, Dirt 2, Blur, Rig'n Roll gibi oyunların hepsini max. ayarlarda oynadım.

119tk modelini aldım. DDR3 1333 Mhz ram takılı. Ramler samsung.

•  Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği
     Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği

Arkadaşlar cpu-z den baktığımdan ramlerden 1 tanesi 533MHz diğeri 667MHz olarak gözükyor. Farkı MHz olan ramler aynı anda çalışmaz ama bu nasıl oluyor. Bir de entrepreneur 1333MHz demiş acaba sorun bende mi?

• Önceki sayfalara bakarsanız Ram lerle ilgili bilgi edinebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caparz0

Önceki sayfalara bakarsanız Ram lerle ilgili bilgi edinebilirsiniz...

Saol baktım bayagı bi eski sayfalara ve herkes ram'ler için herkes 1066MHz yazmış ama benimki neden böyle benim gibi cpu-z görüntüsünü koyabilecek bir arkadaş yok mu acaba?
  • quote:

quote:

Saol baktım bayagı bi eski sayfalara ve herkes ram'ler için herkes 1066MHz yazmış ama benimki neden böyle benim gibi cpu-z görüntüsünü koyabilecek bir arkadaş yok mu acaba?

Baktım programla aynı benim de seninkiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_anil

quote:

quote:

Baktım programla aynı benim de seninkiyle.

Çok sağol kardeş içime bir kurt düşmüştü durmadan bakıyordum konuya cevap var mı diye rahatladım şimdi :)

• Programsal bir sıkıntı olabilir.Farklı MHz lerdeki ramler çakılabilir yada çok yüksek performans kayıpları yaşanabilir.Akşam eve gidince bakarım bende nedir ne değildir diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caparz0 -- 21 Ağustos 2010; 10:48:07 >
  • quote:

Programsal bir sıkıntı olabilir.Farklı MHz lerdeki ramler çakılabilir yada çok yüksek performans kayıpları yaşanabilir.Akşam eve gidince bakarım bende nedir ne değildir diye...

Farklı MHz deki ramler aynı anda çalışmaz ama nasıl boyle gösteriyor anlamadım. CPU-Z'yi duymayan yoktur herhalde onların da boyle bir hata yapacağını düşünmüyorum ama sen de bakınca net sonuç çıkacak.
  • hocam bende baktım seninkiyle aynı değerler görünüyor fakat everst home ile bakıncada ortaya bambaşka bişey çıkıyor bakın resimle göstereyim

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği

buradaki birinci ramda 1033 diye yazıyo ama parantez içinde de 533mhz diyor
    ikinci slotta 1333 diyor parantez içinde 609 demiş
    bende pek anlamadım şimdi diğer markaların inceleme sayfalarına bakacağım onlardaki değerler nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 21 Ağustos 2010; 15:42:17 >
  • şuan bitek samsung sayfasında buldum onlarda da aynısı yazıyor demekki o MHZ yazan başka bi değer benim resimde kırmızıyla çizdiğim yerdeki 1066 ise peki diğer ram nası 1333 oluyor farklı MHZ ler nasıl beraber çalışıyor anlamadım valla ya arkadaşlar birde PB'nin sayfasında türkçe yok ve bizim modeli diğer ülkelerde bulamadım tam özelliklere oradan bakarız

buda samsung un bilgileri

•  Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği

Bu da benim değerler arkadaşlar ercan_wrc ninkiyle aynı sanırım.
  • evet aynı değerler ben çözemedim işi
  • Acaba SDRAM'lerde farklı MHz lerde çalışma gibi birşey olabilir mi? Bir tarafta 1066 diğer tarafta 533MHz yazmasını geçtim aynı tarafta yazan değerler de farklı :S
  • ram

2 gb lik ram 1333 mhz
    4 gb lik ram 1066 mhz
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.