Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

şuan hiçbiyerde yok galiba ben aldıktan 2 hafta sonra bidaha ne sitelerde nede mağazalarda göremedim sorduğumda teşhir ürünlerini bile satmışlardı

Ne zaman aldın sen? Ben büyük ihtimalle senden sonra aldım da :)
  • arkadaşlar 3tane tuş yerınden çıktı nasıl becerdıysem, dahada ılgınç olan tuşlar bıgarıp gerı takamıyorum evde kımdenedıyse nafile
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcun93

quote:

şuan hiçbiyerde yok galiba ben aldıktan 2 hafta sonra bidaha ne sitelerde nede mağazalarda göremedim sorduğumda teşhir ürünlerini bile satmışlardı

temmuz sonunda aldım ben 1.5 ay oldu işte forum ankara vatandan aldım 2-3 hafta sona gittiğimde uğradım çalışan çocuk ile konuştuk hiç kalmadı dedi üstelik ben alırken rafları komple doluydu.hepsi bitti teşhiri bile sattık dedi :D
  • quote:

quote:

quote:

temmuz sonunda aldım ben 1.5 ay oldu işte forum ankara vatandan aldım 2-3 hafta sona gittiğimde uğradım çalışan çocuk ile konuştuk hiç kalmadı dedi üstelik ben alırken rafları komple doluydu.hepsi bitti teşhiri bile sattık dedi :D

Ben de 30 Temmuzda aldım İst. Avcılar Vatan'dan onların da elinde vardı ama daha sonra hiç gitmedim yakın değil çünkü :) Sen indirimdeyken mi aldın ?

• Vallaha 119 olsa daha iyi olur aslında 150 GB , 150 GBdir halen daha aramalardayım, stokları boş olan sitelere tekrar gelme şansı var mı? dahada önemlisi bu aletten üretime devam ediliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steafun

Vallaha 119 olsa daha iyi olur aslında 150 GB , 150 GBdir halen daha aramalardayım, stokları boş olan sitelere tekrar gelme şansı var mı? dahada önemlisi bu aletten üretime devam ediliyor mu?

Ben bayağı baktım ama bulamadım. İstersen bulduğun sitelerden numaralarını alıp ara sor bir gelir belki. Bir de üretime gelince tam bir bilgim yok üretilmesi hakkında ama bu modellerin i7'li olanları üretiliyor ama Türkiye'de yok ne zaman gelir bilmiyorum :)
  • Sağol dostum

Bakalım firmaları arayacağım yarın . tekrardan teşekkürler görüşmek üzre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steafun

Sağol dostum

Bakalım firmaları arayacağım yarın . tekrardan teşekkürler görüşmek üzre

Tamam konuyu takip et belki bulan çıkar. Alınca da yazarsın artık :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de 30 Temmuzda aldım İst. Avcılar Vatan'dan onların da elinde vardı ama daha sonra hiç gitmedim yakın değil çünkü :) Sen indirimdeyken mi aldın ?

evet normal fiyatı 12 taksitte 2milyar küsüre geliyordu ben 5 taksitle 1.783e aldım çantada hediye ettiler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet normal fiyatı 12 taksitte 2milyar küsüre geliyordu ben 5 taksitle 1.783e aldım çantada hediye ettiler

Ben aldığımda ayın son 3 günü indirime girmişti Vatan'da 1571'e aldım ben. Bir de 130'a Zalman NC2000 aldım 1701'e geldi toplam :) Çanta da hediye :)

• işte bende kart tuttmuyordu maximum ile aldım sanırım world kart ile aldın sen :D soğutucunun linki varmı birde nasıl memnunmusun?

edit : buldum soğutucuyu güzel ama çok pahalı yaaa ben 30-40 liralık bişey alacam onuda makina ısınıyor ama performans düşüşü yada kapanma olmuyor sadece dizimde sıcaklık hissetmemek için ben yatarak kullanırımda hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 17 Eylül 2010; 16:08:40 >
  • quote:

işte bende kart tuttmuyordu maximum ile aldım sanırım world kart ile aldın sen :D soğutucunun linki varmı birde nasıl memnunmusun?

edit : buldum soğutucuyu güzel ama çok pahalı yaaa ben 30-40 liralık bişey alacam onuda makina ısınıyor ama performans düşüşü yada kapanma olmuyor sadece dizimde sıcaklık hissetmemek için ben yatarak kullanırımda hep

Ben nakit almıştın nakit, havale ve world karta 1571'di diğerlerinde daha fazlaydı zaten 1780 olsa bile alıcaktım bunu. Almadan önce hergün takip ediyordum fiyatı değişiyordu 2-3 günde bir sonradan kesin karar verince bakmamaya başladım. O hafta pazar günü alıcaktım perşembe günü bir bakiyim dedim ne kadar olmuş bir baktım 1571 yazıyor neye ugradığımı şaşırdım bütün notebook'larda kuru 1.19'a sabitlemişlerdi galba. Baktım kampanya ne zamana kadar diye ama hiçbir yerde yazmıyordu. Ben de Temmuz sonuna kadardır diye düşündüm ve hemen babama haber verdim. Pazar günü ayın 1'i oluyordu ve ben o gün alacaktım. Söyledim babama cuma günü aldım alırken de sordum ne zamana kadar diye yarın bitiyor dediler :))
    Soğutucuya gelince de ben bi araştırayım senin dediğin fiyatlarda yorumlara falan bi bakıyım yazarım birazdan :)

• Bu Vatan'da en çok satılanmış ama hiç yorum yok ve pek hoşuma gitmedi :)
    Bunun fanı biraz daha büyük daha iyi bence bu da 2. en çok satılanda :)
    Bir de bunu seçtim ben model ve fan olarak benimkine en yakın duran bu :)
    Kardeşim 25-49 TL arasında bunları seçtim ben yinede sen bilirsin başka beğenirsen ne diyebilirim ki :) Eğer fiyatta biraz daha çıkarım diyorsan bu var bir de.
    Targus 53TL

• quote:

Bu Vatan'da en çok satılanmış ama hiç yorum yok ve pek hoşuma gitmedi :)
    Kardeşim 25-49 TL arasında bunları seçtim ben yinede sen bilirsin başka beğenirsen ne diyebilirim ki :) Eğer fiyatta biraz daha çıkarım diyorsan bu var bir de.
    Targus 53TL

araştırman için sağol arkadaşım

orada laptopu alırken targusu 50ytl ye verecekti vatandaki çocuk bende biriken parayla alıyım dedim yalnız zaten indirimlerle aldığımız için para birikmedi kartlarla alamadım. geçenlerde bi yerde şu soğutucuyu buldum hoşuma gitti hem katlanabiliyo istediğin seviyede hem fan büyük..bizlerde altta ekran kartı soğutması delikleride var orayada denk gelsin istediğim için büyük fanlılara bakıyorum şu hoşuma gitmişti.

http://www.vatanbilgisayar.com/cradia-crf-102b-cradia-flex-lapper-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=38712

valla 5 taksit alınca o kadar parayı ödemek zor oluyo :D o nedenle ne kadar ucuza alabilirsem o kadar iyi ama 50yide şuan için veremem 30-35 arası bişi alırım heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 17 Eylül 2010; 19:24:02 >

• quote:

quote:

Bu Vatan'da en çok satılanmış ama hiç yorum yok ve pek hoşuma gitmedi :)
    Targus 53TL

orada laptopu alırken targusu 50ytl ye verecekti vatandaki çocuk bende biriken parayla alıyım dedim yalnız zaten indirimlerle aldığımız için para birikmedi kartlarla alamadım. geçenlerde bi yerde şu soğutucuyu buldum hoşuma gitti hem katlanabiliyo istediğin seviyede hem fan büyük..bizlerde altta ekran kartı soğutması delikleride var orayada denk gelsin istediğim için büyük fanlılara bakıyorum şu hoşuma gitmişti.

http://www.vatanbilgisayar.com/cradia-crf-102b-cradia-flex-lapper-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=38712

valla 5 taksit alınca o kadar parayı ödemek zor oluyo :D o nedenle ne kadar ucuza alabilirsem o kadar iyi ama 50yide şuan için veremem 30-35 arası bişi alırım heralde

Fanının büyük olması güzel. Zaten sadece sol taraf ısınıyor işlemci orda galba sol tarafa koyarsan işe yarar bence :)

• evet solda mouse padin hemen yanı orada da ekran kartı var o ısınıyor işlemci o kadar fazla ısınmıyo neyse bakalım buluruz kafamıza göre elbet
  • quote:

evet solda mouse padin hemen yanı orada da ekran kartı var o ısınıyor işlemci o kadar fazla ısınmıyo neyse bakalım buluruz kafamıza göre elbet

• quote:

Bunu ben kullanıyorum, malzemesi çok kötü onu baştan söyleyeyim ve fan da çok yavaş dönüyor. Yani yine düşürüyor sıcaklığı ve ayarlanabilir olması güzel ama aldığımda çok uğraştım düzeltmek için yerine oturtmak için az daha kırıp atacaktım yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_anil

quote:

Bunu ben kullanıyorum, malzemesi çok kötü onu baştan söyleyeyim ve fan da çok yavaş dönüyor. Yani yine düşürüyor sıcaklığı ve ayarlanabilir olması güzel ama aldığımda çok uğraştım düzeltmek için yerine oturtmak için az daha kırıp atacaktım yani :)

Zalman modellerinde fan hızı ayarlanabiliyor istersen bunu da göz önünde bulundurup düşün Ercan. Alırken de en iyi performans alabileceğin soğutucu bu demişleri Vatan'da. Zalman olursa belki hemen alamazsın ama bekle istersen biraz zaten havalar serinledi 1 ay sonra al ama sağlam birşey al :)

• tabii almadan önce fan dönüşü ne kadar hava verdiğine bakmak lazım ben öyle netten araştırıyorum.almaya gidince yerinde inceleyeceğim tabii. credianın kötü çıkmasına üzüldüm ben yatarak kullandığım için laptopunda üzerinden kaymaması lazım stand kısmıda düzgün olmalı işte neyse çeşit çok buluruz elbet

evet şimdi baktım başka sitede fan hızı 600rmp oda çok düşük kalıyor en az 1500-2000rmp olacakki bişeye yarasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 18 Eylül 2010; 1:03:42 >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.