Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar laptopda dvd programları kullancam ekstradan oyun oynayabilirim pek tabiki. okulum 3 yıl sonra bitecek. beni 3yıl götürecek bir makine araştırıyorum.(mühendislik programları programları fln kullanmıcam)

3 makine arasında kaldım. bunların hem fiyatları hemde genel memnuniyeti iyi diye duydum.

Samsung R580-JS01TR

Asus N61JA-JX114v

packard bell TJ75-JO-118TK

KIYAS,

notebook . gen .tr

http://www. ****/urun_karsilastir.html?
    &kid1=1848&kid2=2100&kid3=1984

seçim yapmamda yardımcı olursanız sevinirim...

bu pc lerle yaklaşık fiyatlarda başka önerileriniz varsa eğer duymak isterim. teşekkürler şimdiden.

• hocam windows home premium da 64 bit işletim sistemi mi var yoksa 32bit mi eğer 32ise 6gb ram ın 3gb ı kullanılıyor olcak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestrafer69

hocam windows home premium da 64 bit işletim sistemi mi var yoksa 32bit mi eğer 32ise 6gb ram ın 3gb ı kullanılıyor olcak ?

64bit var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestrafer69

Arkadaşlar laptopda dvd programları kullancam ekstradan oyun oynayabilirim pek tabiki. okulum 3 yıl sonra bitecek. beni 3yıl götürecek bir makine araştırıyorum.(mühendislik programları programları fln kullanmıcam)

3 makine arasında kaldım. bunların hem fiyatları hemde genel memnuniyeti iyi diye duydum.

Samsung R580-JS01TR

Asus N61JA-JX114v

packard bell TJ75-JO-118TK

KIYAS,

notebook . gen .tr

http://www. ****/urun_karsilastir.html?
    &kid1=1848&kid2=2100&kid3=1984

seçim yapmamda yardımcı olursanız sevinirim...

bu pc lerle yaklaşık fiyatlarda başka önerileriniz varsa eğer duymak isterim. teşekkürler şimdiden.

samsunglarda 4gb ram vart ama win 32 bit yüklü o nedenle eledim
    asuslarda anlık takılma oluyor hdd den kaynaklı eledim
    bende 119tk aldım ve çok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze482222

orcun93 peki nba 2k10 da hangi ayarlarda oynadın ve de kullandığın yazılım ve driverlerı yazabilir misin ben 10.8 catalyst 1.22 bios kullanıyorum
    bir de nba 2k10 da config ayarlarını oynadın mı hiç

Oyunu direk girip oynadım zaten çözünürlük 1366x768 olarak geliyor. 10.7 Catalyst yüklü şuan bios'a bakmadım ama 1.22'dir. Geç oldu biraz kusura bakma taşındık internet yoktu o yüzden cevap yazamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcun93

quote:

orcun93 peki nba 2k10 da hangi ayarlarda oynadın ve de kullandığın yazılım ve driverlerı yazabilir misin ben 10.8 catalyst 1.22 bios kullanıyorum

Oyunu direk girip oynadım zaten çözünürlük 1366x768 olarak geliyor. 10.7 Catalyst yüklü şuan bios'a bakmadım ama 1.22'dir. Geç oldu biraz kusura bakma taşındık internet yoktu o yüzden cevap yazamadım.

bende yükledim oynadım full ayarlarda sorun çıkmadı acaba oyunda yada crackte hata olabilirmi senin arkadaşım mesela mafia 2 yükledim 2.bölüm crackten dolayı hatalıydı adam hep ölmek üzere bulanık görünüyordu herkeste öylemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

Orijinalden alıntı: orcun93

quote:

bende yükledim oynadım full ayarlarda sorun çıkmadı acaba oyunda yada crackte hata olabilirmi senin arkadaşım mesela mafia 2 yükledim 2.bölüm crackten dolayı hatalıydı adam hep ölmek üzere bulanık görünüyordu herkeste öylemiş

Ben mafia 2 yi bitirdim geçen hafta(Daha önce de yazdığım gibi hiçbir kasma sorunu olmadan). Bugun ek paketinin çıktığını gördüm tekrar yükledim. Ama çalıştıramadım bir türlü aynı setup'tan yuklememe rağmen. Bu hatayı veriyor.

• Arkadaşlar media marktta bu pc 1300 küsür bir fiyatta uzun süredir almayı düşünüodum bu laptopu ama babam eve dönünca araştırdı ekstradan 200 dolar vererek çevirici alman gerekiyormuş yoksa oyun oynayamıyormuşunuz bunun hakkında bilginiz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bo0m3r

Arkadaşlar media marktta bu pc 1300 küsür bir fiyatta uzun süredir almayı düşünüodum bu laptopu ama babam eve dönünca araştırdı ekstradan 200 dolar vererek çevirici alman gerekiyormuş yoksa oyun oynayamıyormuşunuz bunun hakkında bilginiz varmı ?

Ben öyle birşey hiç duymadım ve almadan once mediamarkt'ı arayıp sordum 2 modeli de satmadıklarını söylemişlerdi
  • şimdi bu laptopu kullananlara soruyorum wirelesi nasıl iyimi abartılacak şeyler varmı içinizde pişman olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraztuna
    şimdi bu laptopu kullananlara soruyorum wirelesi nasıl iyimi abartılacak şeyler varmı içinizde pişman olan varmı

Wireless benim pek hoşuma gitmedi. Polisevinde kaldığım birkaç gün içinde odadaki 2 kişi sorun çekmeden bağlanabildiği halde ben bir türlü stabil bir bağlantı sağlayamadım. Ama bunun dışında hiçbir problemim yok, oyunlar programlar hiç kasmadan çalışıyor. Yine de bir soğutucu şart tabi yanında, uzun süre oynayınca aşırı ısınıyor.
  • benimde tam tersi wirelessi çok hoşuma gitti önceki toshiba laptopum balkonda zor güç bağlanıyordu bir ağa packard bell %40 çekiyor balkonda hatta evin içinde %18 çekiyor toshibama göre en az %30 daha güçlü
  • peki bu bilgisayarla aynı özellikte olan başka bir marka önerirmisiz ama fazla ısınmayan ben oyun için istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraztuna

peki bu bilgisayarla aynı özellikte olan başka bir marka önerirmisiz ama fazla ısınmayan ben oyun için istiyorum

Bunu beğenmedin mi :)
  • Bu linke bakabilirsin. Yalnız ekran kartı daha kötü dx11 desteklemiyor ve fiyatı daha yüksek.
  • Arkadaşlar bu 119 TK modelini bir türlü satan yer bulamıyorum. Eğer yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise bir zahmet. O kadar aradım en sonunda kafayı yiyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steafun

Arkadaşlar bu 119 TK modelini bir türlü satan yer bulamıyorum. Eğer yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise bir zahmet. O kadar aradım en sonunda kafayı yiyeceğim

Vatan'da vardı ama 2-3 gün önce sitesinden kaldırdılar istersen arayıp sor belki ellerinde kalanları satıyorlardır. Ben araştırıyorum bulursam yazarım takip et konuyu.
  • şuan hiçbiyerde yok galiba ben aldıktan 2 hafta sonra bidaha ne sitelerde nede mağazalarda göremedim sorduğumda teşhir ürünlerini bile satmışlardı
  • Steafun 118TK düşünmezmisin o var birçok yerde ??
  • 119TK hiçbir yerde yok ancak dediğim gibi 118TK istersen var
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.