Şimdi Ara

Pacth Hatası !!! nsl bir önceki pacthe geri sarıcam ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün de bi konuda dile getirmiştim repair yapmamı önerenler olmuştu yaptım olmadı oyunu reinstall yaptım yine aynı şey ile karşı karşıyayım resimdeki yazı çıkıp duruyor 4-5 gündür oyuna giremiyorum bu hata ile karşılaşmış ve ya nsl bir yol izlememi söyleyecek birileri varsa yardımlar için tşkrler. silip tekrar yükledim kaç defa repair attım lakin yine bunla karşılaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LockTuran -- 22 Mayıs 2008; 23:01:04 >

• patchlerden kaynaklanıyor olabilir. patchleri bir daha indirmeyi denedin mi?
  • nsl tekrar yapcam ??? bi anlatabilirmisin kısa süredir oyundayım da
  • sen us serverındamı wow kullanıyorsun you eu servarındamı version hatası veriyor wow uygun patchler indirdinmi eu ise eu patchlerini indireceksin
    us ise us patchlerini indireceksin ayrıca orjinaldemi oynuyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloodThief

sen us serverındamı wow kullanıyorsun you eu servarındamı version hatası veriyor wow uygun patchler indirdinmi eu ise eu patchlerini indireceksin
    us ise us patchlerini indireceksin ayrıca orjinaldemi oynuyorsun ?

eu serverındayım orjin oynuyom da pacthi kendisi yüklüyo ben bişey indirmiyom herhangi bir sayfadan otomatik yapıyo bide pacthleri tekrar nsl yükletcem
  • ilginc bi hata
    senin yerinde olsam format atar wow u tekrar kurar pachlari tekrar indirir kurarim tabi cok zamanin gider ama %100 sonuc alirsin
  • çıldırcam ya ne talihsizim
  • 2.4.2 yi yükleme girersin oyuna.
  • Patch hatası bu oyun hatası değil düzelt patch'leri girersin arkadaşların dediği gibi.
  • nsl başa alcam pacthleri biri ne yapmam gerektyiğini söyleyebilirmi daha 1 hafta oldu oynuyom tek başıma başladım nsl yapacağımı bilmiyorum ?
  • patchleri başa alma yok malesef. wowu silip bastan yükle. 2.4.2 yi yükleme henüz. daha aktif olmadı. ondan giremiosun
  • Patchleri başa alma diye birşey var.

oyun sunucumuzun forumunda Arthasrise.com'a nasıl bağlanılır başlığı altında bu tip sıkıntı çeken arkadaşlarımıza önerdiğimiz yollar var. Sürüm geriye alma başlığını kontrol ediniz.

Forumdaki konu başlığına gitmek için tıklayınız...

Sürümü geriye almadan önce oyun klasörü içindeki WTF dosyasını silmeni öneririm. Kolay gelsin...
  • Aynısı bendede vardı, bi yerde bilgisayardaki virüsle alakalı olabilir diye bi yazı okudum. Bende virus programı yukledım 1 2 tane, tarattım buldu bi şeyler ve ardından oyuna girebildim, dene bence çare olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: catluck

Aynısı bendede vardı, bi yerde bilgisayardaki virüsle alakalı olabilir diye bi yazı okudum. Bende virus programı yukledım 1 2 tane, tarattım buldu bi şeyler ve ardından oyuna girebildim, dene bence çare olabilir.

bizde abarttık ama çikolatasını kabarttık
  • bende de aynı sorun oldu çözemedim hala

format attım -- wow u enbaştan yükledim olmuyor birtürlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

quote:

Orjinalden alıntı: catluck

Aynısı bendede vardı, bi yerde bilgisayardaki virüsle alakalı olabilir diye bi yazı okudum. Bende virus programı yukledım 1 2 tane, tarattım buldu bi şeyler ve ardından oyuna girebildim, dene bence çare olabilir.

bizde abarttık ama çikolatasını kabarttık

ben bu uyarıyı aldıktan sonra hacklenmiştim

abartmayla alakası yok
  • vista dan giriorum-- xp den giremiorum nerde sorun allah kahretsin ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: psycho1

vista dan giriorum-- xp den giremiorum nerde sorun allah kahretsin ya

Büyük ihtimalle xp de bir virüs yüzünden oluşan bir hata.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JakX

Büyük ihtimalle xp de bir virüs yüzünden oluşan bir hata.

dikkat hacklenmeyin
  • Zaten hatada bile söylüyor açıkça anlayan için, bir virüs o sırada bazı dosyaları meşgul ettiği için oyun peçlenemiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.