Bosch aldım 4 sene kullandım. Artık değiştireyim diye değiştirdim. Yoksa hala kondisyonu iyiydi. |
Pahalı Silecek mi? Ucuz silecek mi? (2. sayfa)
-
-
1 tane sileceğe 200 vermektense, aynı paraya 5 6 tane alırım yoluma bakarım
-
orijinalini almayacaksanız bence uygun olanı alın. 30-40 tl RWB marka da kullandım, bosch da kullandım ama bi fark göremedim. ikisi de benzer sürede cortladı. en son RWB'de karar kıldım. yaz-kış senede 2 takım olarak kullanıyorum.
-
Soft kil yapmıştım ben.
-
Ya aslında aracın hangi koşullarda saklandığına göre de değişiyor sileceğin ömrü.İnwells muzlar 2 sene gitti mesela ama aracı 1.5 sene kapalı garajda park etmiştik.RBW hybrid almıştım geçen sene,araç hep dışarıda kaldı yaz kış ve şuan düzgün silmiyorlar.Bosch aeroeco muz aldım şuan ondan oldukça memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PoloClassic75
Ya aslında aracın hangi koşullarda saklandığına göre de değişiyor sileceğin ömrü.İnwells muzlar 2 sene gitti mesela ama aracı 1.5 sene kapalı garajda park etmiştik.RBW hybrid almıştım geçen sene,araç hep dışarıda kaldı yaz kış ve şuan düzgün silmiyorlar.Bosch aeroeco muz aldım şuan ondan oldukça memnunum.Arkadaşın dediği gibi aracın durduğu yere göre değişiyor. Soğuk da bozar sıcak da. Güneş görmezse, daha uzun ömürlü. Hem güneş hem yağmur hem soğuk yerse ötmeye başlıyor. Bosch aerotwin aldım, orijinali eskimişti. Şu an sorunsuz siliyor. Yetkili servis iz yapıyor, değiştirelim dedi, ne izi iz miz yok dedim halen de kullanıyorum.
-
Bosch markanın da ucuzları var. Bosch markanın en pahalı sileceklerini kullanıyorum orjinal gibi sıkıntı yaşamadım. 2.yılında :) -
Ucuz silecek mi aman bir daha tövbe yıl içinde 3 kere değiştirmiştim orijinal parasına geldi. En son orijinal aldım şu an 3. Senede ilk günkü gibi siliyor.
RBW ve inwells gayet güzel. Gündüz 20,gece -10 derece olan Kayseri'deki termal dalgalanmada bile işlevini gayet güzel yerine getiriyor. Sürekli güneş altında kalan kauçuk bozulmaya mahkum. Bosch olması birşey değiştirmiyor. Ucuzunu alıp 2 senede bir değiştirmek daha mantıklı.
3 yıllık Bosch sileceklerim iyi silmiyor diye İnvells aldım. Yağmurda o kadar gacırtılı çalışıyor ki kullanmaya çekiniyorum. Alalı 3 ay oldu araç kapalı otoparkta duruyor hep güneş etkisi de yok.
-
Inwells mi ne öyle bi marka aldım sanayiden, 3 aydır bir sıkıntı yok. Muz tipi silecek, 30 lira verdim çiftine. 200 lirayı sileceğe vereceğime 2 ayda bir değiştiririm diye düşünüyorum😀
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
RBW almıştık düşman başına Bosh yine en iyisi.
-
Kapalı garaj varsa al kalitelisini. Yok araba dışardaysa Rbw iş görür. En iyiyi de alsan zaten kışın karı buzu, yazın sıcağı derken pelte oluyor silecek.
-
Vette marka muz silecek tavsiye ederim -
Bimden her yıl 2 tane 50 cm lik muz tipi silecek alıyorum 1 yıl işimi görüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babapars -- 14 Aralık 2020; 19:31:44 >
Fiesta aracımda inwells marka kullandım 1.5 sene gitti 25 liraya almıştım. Yine aynısından alıp taktım bi 1.5 sene daha gider. Kapalı garaj yok yağmur kar buz herşeyi görmesine rağmen 1.5 sene gitmesi süper
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 14 Aralık 2020; 21:2:45 >
Giulietta varken bir ara dandik bir silecek almıştım. Birkaç ay bile gitse iyi senede üç takım eskitsem yine de Bosch fiyatı etmiyor demiştim.
Günün birinde Eskişehir’den Ankara’ya dönerken Sivrihisar civarı bir yağmur bastırdı ama göz gözü görmiyor silecekler yetişmiyor öyle bir yağmur. Benim dandik sileceklerin şoför tarafının lastiği cırt diye ayrılıp yola savrulup gitti. Yarım saat yol kenarına çekip yağmur dinsin diye bekledim ama dinmedi. Yandan deli fişek gibi geçen tırlar karanlıkta vurup geçecek diye daha fazla beklemeden yolcu tarafını söküp şoför tarafına taktım zar zor gelebildim. Tabi sonrasında camın yolcu tarafı komple çizik içinde kalmıştı. Kaskodan cam değiştirip Birmotta orijinal silecekleri taktırmıştım. Sonrasında da hep Bosch kullandım.
Orijinal fabrikasyon silecek 3 yıl gitti pederin auriste açıkçası 120 tl civarı idi ozaman orijinal bence fahiş değil 3 yıl için
Ben de bi ara Silbak marka aldım inanılmaz güzel siliyor sessiz derken Şehirler arasında aynı olay başıma geldi.. Allahtan bagajın altında hep bir önceki silecek takımını yedekte saklarım. Uçup gidenin yerine onu takarak devam edebilmiştim yoluma..quote:
Orijinalden alıntı: humerus06Giulietta varken bir ara dandik bir silecek almıştım. Birkaç ay bile gitse iyi senede üç takım eskitsem yine de Bosch fiyatı etmiyor demiştim.
Günün birinde Eskişehir’den Ankara’ya dönerken Sivrihisar civarı bir yağmur bastırdı ama göz gözü görmiyor silecekler yetişmiyor öyle bir yağmur. Benim dandik sileceklerin şoför tarafının lastiği cırt diye ayrılıp yola savrulup gitti. Yarım saat yol kenarına çekip yağmur dinsin diye bekledim ama dinmedi. Yandan deli fişek gibi geçen tırlar karanlıkta vurup geçecek diye daha fazla beklemeden yolcu tarafını söküp şoför tarafına taktım zar zor gelebildim. Tabi sonrasında camın yolcu tarafı komple çizik içinde kalmıştı. Kaskodan cam değiştirip Birmotta orijinal silecekleri taktırmıştım. Sonrasında da hep Bosch kullandım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sebebi astra j nin cam yapısı mı acaba?
Yorumlardan iyice kafam bulandı 😀
Inwells aldım. Tek isteğim ses yapmasın yeter 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirlantacocuk -- 14 Aralık 2020; 22:24:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X