Uğraşmak istemezsen pahalı olan , Valeo tavsiye ederim dışarıda duran , yaz kış marmara ikliminde neredeyse 8 yıldır sessiz ve izsiz siliyor ama bosch tavsiye etmem üzerinde orijinal geldi garantiden değiştirildi ,izli ve sesli olduğu için garanti bitince kendim RBW tüv onaylı olanla 2 senede bir değiştiriyorum Ucuzlar da sezonluk hava soğudumu sesli çalışıyor ,ama bir takım valeo 10 takım RBW gibi tüv onaylı silecek fiyatına :)) |
Pahalı Silecek mi? Ucuz silecek mi? (3. sayfa)
-
-
Bazen servislerde kampanya oluyor ben orjinal silecegi 70 tl ye taktirdim fiat serviste -
Ucuz pahalı farketmez
sileceklerinizi bezle silmeyin
Buzlu veya yapışık cam yüzeylerde kullanmayın
Güneş altında uzun süre kalacaksa üstüne bez örtün
Bu şekilde baya bir gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RBW aldım, 2 kış gidiyor. Zaten ne alırsan al Antalya sıcağına silecek de dayanmıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Teslaa89
Silecek değişiminden önce camın temizlenmesi çok önemli
https://www.youtube.com/watch?v=sgrV1aYmOlg&feature=youtu.beben bodoslama toz topraklı cama taktım valla. bu tarz alengirli işlere girmedim
-
Geçen ay markasını hatırlamadığım bir silecek aldım 30 liraya.
Gelecek kış tekrar alırım, gayet iyi bir problem yok.
Yazın sıcağın altında sertleşip gıcırdama yapıyor, kış gelince değiştiriyorum.
Bu şekilde 3 yıldır devam ediyorum, 200 lira vermeye değmez bence.
-
Bilgilendirme için teşekkürler hocam, elimde wax, kil, ipa herşey olmasına rağmen bu hiç aklıma gelmemişti.
Sayende dün akşam araca sırasıyla kaba temizlik, kil, ipa demir tozu, soft99 wax uyguladım. Ne zamandır erteliyordum.
Pahalı markalarda sahte ürün olabilir diye uygun fiyatlı, tavsiye edilen lastik tercih ediyorum.
Ucuz aldım yeni 38 liraya her kış başı yenilemeyi düşünüyorum aldığım silecekte 1 yıl rahat götürüyormuş
bu hafta a101 e geliyor, tavsiye ederim
-
inwells kullanıyorum 4 yılda 2 keredir, memnunum. ama paranız çoksa bosch alın.
-
Pahalı Silecek mekanizması ucuz silecek diyorum -
Bu gün ilk sayfada paylaşılan videodaki gibi ön camımı temizleyip yeni takım RBW'leri taktım.
Videoda belirtilen kurşun kalem tozunun adı Grafit. RBW sileceğin pabuçundaki grafit zarar görmesin diye ince bir plastik parça geçirilmiş olarak ambalajdan çıktı. Made in China için oldukça iyi izlenim bıraktı. Kış döneminde yaşayıp göreceğim performansını.
65 cm. ve 35 cm. toplam 66 TL. ye maloldu kargo dahil.
Geçen sene İnwells hybrit almıştım. Muz değil telli olan. Pek memnun kalmadım. Kısa sürede özellikle gece yağmurda sürüşlerde iz bırakıp görüşümü kapatmaya başladı.
RBW'de muz değil telli sistem. Bundan da yine memnun kalmazsam sanıyorum paraya kıyıp Bosch Aerotwin'e geri döneceğim. Fiyat iki katı ama gece sürüşleri tam bir kabus oluyor verimsiz silceklerle.
-
https://urun.n11.com/muz-silecek/opel-astra-j-onarka-silecek-takimi-2009-2019-P389027052
Ürüne yaptığım yorum;
Ürün montajı esnasında acemilikten kaynaklı tırnağımın üst bölgesini hafif kanatmam dışında sorun yaşamadım :) Malum yeni aldığım için çok uzun süreli test etme şansım olmadı ama şimdilik gayet güzel siliyor. Asıl kalite uzun zamanda belli olur ki genelde herkesin ortak yorumu pahalı silecekler bile 1 sene sonra bozulmaya ve ses yapmaya başlıyormuş. Yine de pahalı olanlar muhtemelen uzun seneler iyi silmeye devam ederler. Bu ürünü alamamın sebebi pahalı olanla arasına 3x fiyat farkı olması. Bana göre en mantıklı hareket bu vbg. uygun fiyatlı ürünleri alıp 1-2 sene kullanıp bozulursa değiştirmek.
-
6 ay kadar önce ön arka icin silbak marka aldım. Şu ana kadar sıfır sesle güzel çalışıyor. Alternatif olarak düşünebilirsin ben memnunum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Inwels aldim 1 senedir kullaniyorm -
şu sileceklerin düzgün tasarlayıp lastikleri kolayca degişecek şekilde yapsalar olmaz sanki?
Silecek lastigi degişenler var ama kimse ugraşmıyor yada silecek lastigi bulmak zor.Bulduklarınızın kalitesi muamma.
Ucuza silecek takımı almaktansa kaliteli lastik alıp degiştirmek lazım.
Birde wiper wizard ve rennway gibi aparatları kullanan var mı?
-
Kardes Allah razi olsun. 2. El aldigim aracin uzerinde SWF marka silecek vardi internetten baktim cok pahali olmasina ragmen asiri ses yapiyor ve duzgun silmiyordu. Gidip inwells silecek aldim uygundu fiyati ama oda ses yapiyordu sinirlenip Bosch aerotwin silecek aldim 120 lira para verdim o bile ses yapiyor atlaya atlaya siliyor ve iz birakiyordu
senin mesajini gorunce silbak firmasina mail attim hemen geri donus yapip n11 deki saticiya yonlendirdiler hem fiyati uygun hem yerli urun gram ses yapmiyor camda iz birakmiyor mukemmel bir silecek umarim uzun omurlu olur
ucuz silecekler arabanın camlarını mahvediyor (çiziyor, kayganlığını azaltıyor) eski arabamdan biliyorum.. şimdikinde bosch da değil direk orijinal gm aldım, ne ses ne iz ne çarpma , gerçekten orijinalin yeri başka.. 2 - 3 sene de rahat gider eğer çok güneş yemezse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 1 Ocak 2021; 17:33:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X