Şimdi Ara

Pahalı Tarifeler ve Yeni Hatlılara Özel Tarifeler 'e Hayır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Pahalı Tarifeler ve Yeni Hatlılara Özel Tarifeler 'e Hayır

Arkadaşlar,

Bildiniz gibi pek çok tarifeye giriş sağlıyamıyoruz hata mesajları alıyoruz tarife işte bu tarife yeni hatlılara özel tarifelerin kalkmalarını istiyoruz yani bütün tarifeler kullanıcılara açık olsun bide iyi bir tarife en az 30, 40 tl bu fiyatın daha da inmesini istyoruz bu kampanyayı imzalarsınız sesimizi onlara duyurabileceğimizi düşünüyoruz

Kampanyayı İmzalamak İçin Tıklayın

• nevspaper N kullanıcısına yanıt
    ""Arkadaşlar avea normalde kendi müşterilerine (numara taşıman yada avea ya gelmen gerekiyordu) 6 tl fazladan ödetiyorlardı şikayet ettim yanlış anlamadıysam düzeltmişler ama kampanyayı bulmak biraz zor çünkü benzeri çok fazla (aynı paketi döndürüp dolaştırıp beynini bulandırıyor insanın). Sağolsunlar yeniden düzenlemişler paketi ve "hali hazırda avea lı" olanlara da aynı ücretlendirme yapmışlar .He birde woops a üye olmak lazım zaten avea lıların çoğu 23 tl lik woops paketi kullanıyorlardur diye umuyorum.İnşallah doğru anlamışımdır eski paketimin bitmesini bekliyorum denemedim daha.Zaten sitelerine "Çok Net Paket’in ücreti 29 TL’dir. Avea paket fiyatında değişiklik yapma hakkını saklı tutar" diye eklemişler.İlk benden duyun istedim

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/CokNetPaketYeniMusteri ""

Arkadaşım birde şikayetvar.com u da deneyin

• nevspaper N kullanıcısına yanıt
    o 1 destekçi de senmisin kusura bakma.
  • Change.org linki görmekten midem bulandı artık hiç bir şeyde olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreala

Bunda Komik Bir Şey Yok Kampanya Yeni Başlamıştı
    quote:

Orijinalden alıntı: Emreala

Bunda Komik Bir Şey Yok Kampanya Yeni Başlamıştı

• Bence İşe Yarar Yaw Denemekte Fayda Var
  • Siz Varken Bize Düşmez :D
  • hecen gun pederin 12 aylik tahattutu bitti turkcelde yeni tarife bakiyordum. turkcell altinyaslar paketi var yillik uyelik 20 lirami 25 lirami ne. tabi mevcut uyeler gecemiyor. musteri hizmetlerine diyorumki birader bak vodafonda 22 liraya 1000 dakka konusma var 1000 mb internet ben senden 300 dakka konusma istiyorun 20 liraya yokmu diyorum yok diyor. adam vodafona gec diyo kendi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.