Şimdi Ara

Paint Runner / Pintar Facil - Damlatmayan (?) Pratik Boya Rulosu Hakkında Görüşleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
7.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Paint Runner / Pintar Facil - Damlatmayan (?) Pratik Boya Rulosu Hakkında Görüşleriniz

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2019)
Giriş
  • Son zamanlarda sanal alemde gördüğüm bir ürün. Rulo şeklinde ve ortadaki hazneye boyayı koyuyorsunuz, damlatmadan boyuyorsunuz... Diyorlar :)

Klulanan var mı, nasıl sizce? Gerçekten damlatmıyor mu?

Şu an bitenekadar.com da 15TL den satılıyor.
    http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=urunlerimiz.detay&id=25245&CFID=19074185&CFTOKEN=41428624

İnternette bir araştırma yaptım ve kullanan birisinini yorumu (Bu yorumu 5dk daha görmeseydim alacaktım bir tane, vazgeçtim şu an):

quote:

Konuyu buraya açıp sizlerle paylaşmak istedim hani şu tv lerde sık sık gördüğümüz damlatmayan fırçalar varya onlara itibar edipte sakın almayın nedenine gelince evimin salyonunun tavanını boyamam gerekti şimdi dedim eşyarı çek boyacı çağır bir sürü temizlik hanımada yazık internetten bu içine boya doldurupta damlatmıyo dedikleri paint runner den bir tane aldım. Hevesle eve geldim tavanda tamir edilecek yerleri alçıyla doldurdum sonra tavan boyamı aldım fırçanın kapağını açıp yavaş yavaş içine boşallım tabi alttan boşallığım boyaların hepsi şakır şakır dökülmeye başladı ama inat ettim ben bunu sürecem dedim üstümü başımıda değiştirmedim inat yüzünden tavanı boyamaya başladım boya bittikten sonra üstümü ve evin halini görmenizi isterdim yani sizin anlayacağınız sakın bu tip ürünlere itibar edip almayın gerekli yerlere şikayette bulunacam hatta c.tesi aldığım yerin kafasına atacam gidip bu ürünü sizde yok damlatmayan boyaymış yok bilmem neymiş itibar etmeyin diyorum ben aldım kazıklandım aynı hataya sizlerde düşmeyin

sevgiler....

Kaynak:http://www.yeni****.biz/showthread.php?1280215-Paint-runner-Damlatmayar-f%C4%B1r%C3%A7a-hk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGES38 -- 4 Nisan 2012; 23:03:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.