Şimdi Ara

PAINTBALL ANKARA!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
25.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ankarada paintball oynayabileceğimiz nereler var?? yakın bir zamanda gitmeyi düşünüyoruzda nerde oynanır,doluluk oranı nedir,
    ne kadardır,vs. öğrenmek için bildiğiniz mekanları ve telefonlarını söyleyebilirmisiniz??

• mtg
  • Mesa Korudaki migrosu biliyorsan , İstanbul yoluna doğru giderken Mesa korudan 15 km ileride solda benzinlikçinin içine doğru var. Hem piknik alanı hemde paintball - çok güzel biryer . 12 kişi gitmiştik sitesinide veriyim hatta

http://www.mtgpaintball.org/
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ltuğ

Mesa Korudaki migrosu biliyorsan , İstanbul yoluna doğru giderken Mesa korudan 15 km ileride solda benzinlikçinin içine doğru var. Hem piknik alanı hemde paintball - çok güzel biryer . 12 kişi gitmiştik sitesinide veriyim hatta

paintball oyununun herhangi bir tehlikesi varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

quote:

Orjinalden alıntı: @ltuğ

Mesa Korudaki migrosu biliyorsan , İstanbul yoluna doğru giderken Mesa korudan 15 km ileride solda benzinlikçinin içine doğru var. Hem piknik alanı hemde paintball - çok güzel biryer . 12 kişi gitmiştik sitesinide veriyim hatta

paintball oyununun herhangi bir tehlikesi varmı?

Yüze hiç birşey olmuyo çünkü kasket veriyolar , ama benim gibi biri çıkarsa şöyle eserler bırakabiliyo :D . Bu arkadaşı rehin alabilirdim ama vurmayı tercih etmiştim , sonrasında küfürü yedik ama . Giderseniz icinize 2 kat bisey giymeye calısın ben öle yaptım , bide üstüne tulum geciriyolar . Ama cok zevkli gercekten .

PAINTBALL ANKARA!!!!!!

• Başken üniversitesini geçince 4 km sonra yolun sol tarafında bi benzinliğin arkasında paintball yeri var. Köprüden u çekip yolun o tarafına geçiyorsun.
  • Bilkentte var bilkent center in yanında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • paintsign diye bir yer buldum internetten. nasıl bi yer acaba?yarın aricam ama sitesini de veriim

http://www.paintsign.com/tst/default.asp
  • mtg daha güzel bir yere benziyor. kaç kişi gitmemizi önerirsiniz?? veya tips&tricks varmı verebileceğiniz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: **calypso**

mtg daha güzel bir yere benziyor. kaç kişi gitmemizi önerirsiniz?? veya tips&tricks varmı verebileceğiniz??

En ideali altıya altıdır. Daha fazla olunca deathmatch te bir vurulursan bir daha sıra gelmez söyleyim
  • Ankara'da yeni açtığımız Paintball Arenaya herkesi bekleriz:

http://ankara.paintball.com.tr/

yada

http://www.paintball.com.tr/news_detail.php?id=2276

adresilerinden adres ve fiyat detaylarına bakabilirsiniz
  • ankara keçiörende war divan alış veriş merkezinde tel=380 33 39www.ankarapaintbal.net adresinden ulaşabilirsiz bn gittim çok memnun kaldım güzel bir kapalı alan olmuş birde silahları çok özel m16 oynatıyorlar we maskeler buhar yapmıyor
  • mühye köyünde var iyi bir yer alanı büyük
    ama adını tam hatırlayamıyorum.

Bu arada bir arkadaş kaskını çıkardığı için gözüne isabet alımış ve gözünü ameliyat etmişler.
    Bu nedenle kurallara uymak çok önemli.
    Aman Dikkat!!!
  • Paintball olarak Ankaranın Elmadağ İlçesinde doğal bir alanın içinde yeşilliğin kuş cıvıltılarının arasında yanında akan derenin sesiyle güzel tasarlanmış siperlerle güzel bir savaş heyecanı yaşayabilirsiniz.Dilerseniz mangal keyfi dilerseniz oranın kendine has gözlemeleri var yayık ayranıyla:)) arayın ankaradan dilediğiniz yerden servis imkanı da var:)) iletişim adresi: 05432677571 fiyatları da uygun, 100 mermi fiyatı 20 tl 2 saat, ekstra mermiler 100 adedi 15 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cpehlivan1981

Paintball olarak Ankaranın Elmadağ İlçesinde doğal bir alanın içinde yeşilliğin kuş cıvıltılarının arasında yanında akan derenin sesiyle güzel tasarlanmış siperlerle güzel bir savaş heyecanı yaşayabilirsiniz.Dilerseniz mangal keyfi dilerseniz oranın kendine has gözlemeleri var yayık ayranıyla:)) arayın ankaradan dilediğiniz yerden servis imkanı da var:)) iletişim adresi: 05432677571 fiyatları da uygun, 100 mermi fiyatı 20 tl 2 saat, ekstra mermiler 100 adedi 15 tl.

iyi hort bro
  • Mühye Köyündeki Yeni Açılan Paintball Sahası Kampanyası ;

Açılışa Özel Kampanya
    Kırmızı Paintball ramazan ayı ve bayram dahil siz değerli dostlarını beklemektedir.
    Oyun sahasında bulunan 2 katlı tuğla fabrikası ile Ankara’nın en büyük senaryo sahasına sahip olan Kırmızı Paintball’da ;
    2 Saatlik Paintball Oyunu ve 150 Boya Topu : 25 TL
    2 Saatlik Paintball Oyunu ve 300 Boya Topu:35TL
    2.5 Saatlik Paintball Oyunu ve 500 Boya Topu:50 TL
    ÜCRETSİZ HİZMETLERİMİZ ;
    -Oyun sonunda meyve-tatlı
    -Oyun içerisinde çekilen video ve fotoğraflar
    -Diğer sefer için kullanabileceğiniz paintball oyun çeki
    Cafemizde bulunan;
    -Masa Futbolu (langırt)
    -Profesyonel Dart
    -Tabla Oyunları
    -Playstation Oyunları
    Biz sizin yerinize her şeyi düşündük! Yapmanız gereken ‘ 0533 957 77 78 ‘ i arayarak randevu almanız.

İnternet siteleri daha yok sanırım.
    Facebook Sayfası; kırmızı paintball

• Park Paintball Ahlatlıbel

www.parkpaintballankara.com

Telefon : 0312 479 59 58

Bakmadan karar vermeyin arkadaşlar ;)
  • yeni açılan bir paintball alanı hem şehrin çok merkezinde hem de araçla ya da toplu taşımla ulaşımın çok kolay olacağını düşünüyorum biz araçla gittik ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik tesisinin içinde ismi de Vişnelik Paintball web sayfaları felan var iletişim olarak şu numaradan ulaştık biz 05074298005. biz ekipçe çok beğendik doğal açık bir alan 25 lira kişi başı 100 top veriyorlar başta her ekstra 100 top için ise 10 tl den anlaştık. kolay ulaşmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim çok uzaklara gitmeye zorlanıyorsanız.
  • her zaman temiz kıyafet ve yeni ekipmanlarla oyunun tadını çıkarmak isterseniz içinde eski bir tuğla fabrikası bulunan 9000 m2 lik oyun alanı ile Ankara'nın en büyük senaryo sahasına mutlaka bir göz atmanızı öneririm...

www.06paintball.com

Paintball'u M16 uzun namlulu tüfekler ile deneyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06paintball -- 3 Nisan 2013; 3:06:36 >
  • ahlatlıbel spor dinlenme tesisleri içi parkpaintball görmeden karar vermeyin. 8500 m2 ormanlık alan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.