Şimdi Ara

Paket kaybı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LOL vb oyunlar oynarken bir anlık ping fırlaması yaşıyorum. Pingim 70 lerdeyken 3 sn liğine falan 120 ye çıkıyor. Lolün sayfasındaki tüm çözümlere baktım son olarak paket kaybı varmı diye kontrol edin yazıyordu cmd ye girdim ping -t google.com.tr diyerek kontrol ettirdim ve gerçektende vardı request timed out yazıyordu devamını okudum bu durumda internetinizin müşteri hizmetlerini arayın yazıyordu aradım paket kaybı var bende dedim kadın paket ne ? diye cevap verdi şuanda kullandığınız pakette bir değişiklik yok 75 gb akn li pakettesiniz dedi kadına akn ile alakalı değil dedim bunu sizin bilmeniz gerekir derken kadın akn yi aştınız internetiniz yavaşladı paket 75 gb lık pakediniz dir dedi bende yardım etmeyince onlar telefonu kapattım evet sorun bu. Paket kaybı yaşıyorum ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum bu konuda cidden yardıma ihtiyacım var

• CGN networkunde olabilir misin ?
    Public IP'in nedir? Eğer cgn'de isen ISP'ni arayıp düzelttirebilirsin.
  • r_samur kullanıcısına yanıt
    internet işinden anlasam cidden bunları söyleyebiliridim ama anlamıyorum birazda açarmısın örneğin public ip cmd ye ipconfig yazınca çıkan ip v4 mü _ ve cgn ne edit public ip 95.12.77.36 bu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spectro61 -- 23 Ocak 2017; 15:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectro61

internet işinden anlasam cidden bunları söyleyebiliridim ama anlamıyorum birazda açarmısın örneğin public ip cmd ye ipconfig yazınca çıkan ip v4 mü _ ve cgn ne edit public ip 95.12.77.36 bu sanırım

https://teknoseyir.com/inceleme/cgn-ip-nedir-httpufukk-comcgn-ip-nedir

Burada detayları paylaşılmış.
  • r_samur kullanıcısına yanıt
    ben oyunlara erişebiliyorum ban da yemedim yine bu grupta olma ihtimalım varmı ?
    edit ipv4 adresimle sitede çıkan ip adresi uyuşmuyor bu bu gruptayım demek mi ?
    Edit: şunu da ekleyeyim bu hep olmuyor özellikle akşam saatleri yaşıyorum şuanda yok mesela oyunda da pingim yerli yerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spectro61 -- 23 Ocak 2017; 17:58:52 >
  • ayni sorunu yaklaşık 4 aydır yaşıyorum bıktım artık yani napıcam bilmioyurm 6 ile 12 arası ping 150-300 arası gidip geliyor. Google ping attıgmda 30 saniyede bir paket kaybı yaşıyorum senin dedigin gibi. müşteri hizmetlerini aradıgımdada paket kaybı yaşıyorum dedim banada kotanızı doldurmuşsunuz dediler :D
  • aynı sorun bende de var. %3 packet loss çıkıyor. müşteri hizmetlerini arayınca da yardım edeceklerini sanmıyorum daha önce de böyle olmuştu sonra kendiliğinden düzelmişti şimdi tekrar oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözülemeyen Paket Kaybı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.