Şimdi Ara

Paket Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Biz D-Smart kullanıyoruz fakat paket içerikleri gerçekten tabiri caizse 'kazık' atmaya yönelik. 2017 Temmuz ayında bağlatmıştık ve bu yıl taahhüt bitiyor. Biraz Digiturk sitesinden paket içeriklerini inceledim ve fiyatlarına oranla çok daha makul olduğunu gördüm.

Benim sizden istediğim öneri, 20 TL bazında en avantajlı paket hangisidir? Ben 'Evin Yıldızı' paketini almayı düşündüm, içeriği çok hoşuma gitti, 1-2 tane belgesel kanalı ve EuroLeague maçları olması bana yeter de artar fakat ekstradan içeriği de var. Sizin bu fiyatta önerebileceğiniz başka paket varsa önerilerinizi bekliyorum, ayrıca bir sorum daha var, D-Smartta bazen fatura paket bedelinden daha fazla geliyordu burada da böyle bir olay var mı? Teşekkürler..

• Hocam Merhabalar,

Kredi kartınız varsa ben size direkt n11 üzerinden 199 tl ye ailenin yıldızı +dizi paketi öneririm. (aylık ortalama 17 TL'ye geliyor)

İçerisinde belgesel kanalları spor kanalları ve yaşam kanalları +1 film 1 dizi kanalı açık ve dizi kanalları açık.

Faturalı üyeliklerde ilk ay 2 fatura çıkar bu yüzden ilk ay ücret biraz fazla olur ondan sonra normal şartlarda devam eder. Kredi kartı ile böyle bir durum yok.

Ayrıca dostlar kampanyası üzerinden size referans verebilirim böylece ikimizde 1 ay fatura ödemeyiz (faturalı üyeliklerde geçerli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Bilgin -- 16 Mayıs 2019; 0:27:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dsmartı kapattırmak için fax çektiğinizde çok daha uygun fiyat verecektir mega pakete. Şu an her ikisinide kullanan biri olarak söylüyorum f/p oranı olarak dsmart daha tatmin edici. Evin yıldızı paketi zamanla yetmeyecek ve üst paketlere geçme ihtiyacı hissedeceksiniz. Digiturk araplara geçtikten sonra biraz bozuldu. Dsmartta fax çekin yada fırsat yazıp 2850 ye gönderip teklif gelmesini bekleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.