Şimdi Ara

Paladin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 78 lvl paladinim var ve 110 yapayım diyorum ama paladinin durumu şuan nasıl acaba? pve pvp olarak iyi durumda mı? Spec retri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForqotteN -- 21 Ocak 2017; 1:28:1 >

• Paladin çok iyi durumda tabiki gear yapmanız lazım hocam özellikle de bis legendary düşürürseniz çok daha iyi oluyor devam etmenizi öneririm eğer oynayisi hoşunuza gidiyorsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Paladin oynamayı hep sevmişimdir.Daha önce human açmıştım,şimdi blood elf paladin oynuyorum.Paladine devam ediyim ozaman.Cevap için teşekkürler
  • paladin casual oyuncunun can damarıdır ama Belf oynama. paladin dediğin human olur yada dwarf olur. Belf dediğin ırk bildiğin gay (tabi male için diyorum ) ha diyeceksin armorlar çok yakışıyor ! valla bizim karşı komşu travesti cansu da mini etek ve topuklu ayakkabı giydiğinde onada çok yakışıyor ama işte sonucu değiştirmiyor malesef
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Zevkler kişiye göre değişir Ben blood elfleri seviyorum ama zaten arkadaşlarım horde tarafında olduğu için şimdilik human açmayı düşünmüyorum.
  • Kısaca pvede iyi pvpde 2vs2'de leş(geçen sezona göre) 3vs3'te rahat 2k yaparsın pvp yeteneğin varsa
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    ahahahahahahahahahahhaha cansuya selam
  • paladin nerf yedi bu pachte Greater Blessings Might skili kaldırıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.