Şimdi Ara

paladin ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• evet lütfen yardım
  • Mining ve skining
  • Class olarak bi sınırlama yoktur oyunda meslek için. Şu şekilde sınıflandırma yapabilirim. Eğer kullanacağım meslekler benim karakterim için yararlı olsun diyorsan Blacksmith, jewelcrafting, enchanting lerden herhangi ikisi olabilir.

Ama yok ben gold kasmak için meslekleri seçmek istiyorum dersen değişir. Bulunduğun serverin AH piyasasına bağlı.

Ama bunları kasmanın da methotları var. Bana levelini ve ne kadar gold a sahip olduğunu söylersen sana detaylı bir şekilde yol gösterebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lAresl

Mining ve skining

Bende Paladinim Mining ve Skinning mesleklerini kullanıyorum.
  • mining - jewel al yada mining - blacksmith.
  • Bs + Jc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antibiyotik ile ilgili soru
    6 yıl önce açıldı
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Mining Blacksmithing
  • Soruyu soran arkadaş oyunu bilseydi sormazdı heralde böyle bi soru, buda demektirki şuan 5 kuruş parası yok, JC VE BS'yi nasıl destekliycek merak ediyorum çok zor, En iyisi bence Mining - JC
  • Yeni bir oyuncu için bence en doğru seçim mining ve skining olur ilerde oyunu iyice kavradıktan sonra skining yerine Blacksmithing veya Jewelcrafting uygun olur ... Eğer "Bana daha fazla gold lazım" diye düşünürsen Enchanting gold toplamak için en ideal meslektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 27 Aralık 2009; 17:45:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.