Şimdi Ara

palio 1.2 yardım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta bir palio aldım; 2003 model 1.2 SL km:118000 klimalı, atiker sıralı sistem lpg işli, tek kapı , cam ve koltuklar işli hususi , 2 parça boya var ama değişeni yok aldığım fiyat 9500 TL .

sormak istediğim bir kaç soru var , yardımcı olursanız sevinirim.

* atiger sıralı sistem bu araçlarla uyumlumu acaba ve ortalama ne kadar yakar?
    * triger kayışı 90000 de değişti demişti satıcı , şimdiden değiştirmem gerekirmi sizce ?
    * tüm bakımları yapıldı dediler ama önlem olsun diye yaptırmam gereken şeyler nelerdir?
    * birde hareket halinde bazen el fireni çekili olduğunda yanan kırmızı ikaz ışığı yanıp sönüyor bunun sebebi ne olabilir ?

ilgilenirseniz çok sevinirim.
    şimdiden teşekürler.

• hocam hayırlı uğurlu olsun ilk önce...sıralı otogaz marka farketmez şu an fiatın tercihi landirenzo olmasına rağmen sıralı bütün sistemleri bu araca uygulayabilirsiniz.Kayış gergi ve su pompası değiştirme km si 80.000 den 80.000 dir...Yani kayışın daha seni 160.000 e kadar idare eder.Yapılması gereken muayneleri LPG sızdırmazlık kontrolü, LPG boruları, regülatör, yani kısacası tüm LPG tesisat kontrolünü yaptırırsanız işiniz garanti olur.LPG kalibrasyonu yaptırabilirsiniz.Bunun dışındakiler normal rutin kontrollerdir.Antiparantez ateşleme sistemi ile alakalı olarak buji kabloları buji tırnak aralıklarını tamircinize kontrol ettirebilirsiniz.

El freni konusunu ben pek anlayamadım araç hareket halinde el freni çekili olarak mı bu tespiti yaptınız?Yoksa hareket etmeden önce mi bunu netleştirirsek sorunuza cevap bulabiliriz...
  • en freni müşürü kaymıştır düzeltirse sorun cıkmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.