Şimdi Ara

palio kapılarda su problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aracıma ses tesisatı yapacam ama bir problemim var kapılarda yağmurdan sonra su birikiyor öyle böyle degil cok cok fazla aracı yeni aldım kapı altlarında plastik su tahliye için yapılmış bişi var onu sağa doğru çekiyorum sular boşalıyor bunun başka bir yolu yok mu acaba o plastikleri komple sökmeme mi lazım yardımlarınız için teşekkurler...

• Hayır arkadaşım yaptığın işlem doğru...O plastiği tornavidayla veya elinle kaldır sular zaten boşalıyor...Benim bildiğim kadarıyla bunun başka bir yolu yok...
  • o zaman kolonlara zarar vermez mi?
    elektriksel bir problem olmasın?
  • Benzer problemi ben de Albea marka aracımda yaşıyorum.
    Sağ arka kapı içerisinde her yağmurdan sonra su birikiyor. Alttaki lastik parçasını kenera doğru çekince içini boşaltıyorum ama bunu yapmaktan bıktım. 20.000 km. bakımına gittiğimde servis elemanına söylemiştim. Yaptıkları şey benim yaptığımın aynısı. Yani özellikle görsünler diye içindeki suyu boşaltmadan gitmiştim.Onlarsa benim yaptığımı yapıp ve bana öyle teslim ettiler. İlk yağmurda yine su toplanınca aslında hiçbirşeyi değiştirmediklerini gördüm. Ama faturada, su tahliye diye işçilik bedeli düşmüşlerdi. Pes doğrusu. Lanet olsun dedim bir daha da gitmedim.
    Zaten serviste kim kime dum duma...( Nil'in "duma dum" adlı parçası aklıma geldi)
  • selamlar...

palio ve albealarda kapı içinde su birikmesi çok oluyor ama ne hikmetse benim 2005 model 70.000 km yi geçmiş albeada hiç olmuyor. tahliye tapalarını arada açıp kontrol ediyorum,bir damla su gelmiyor..brezilya çkd speedgear modeli,galiba brezilyada aşırı yağmur nedeniyle cam fitil ve diğer elemanlar farklı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 7 Mart 2010; 18:35:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan61

Benzer problemi ben de Albea marka aracımda yaşıyorum.
    Sağ arka kapı içerisinde her yağmurdan sonra su birikiyor. Alttaki lastik parçasını kenera doğru çekince içini boşaltıyorum ama bunu yapmaktan bıktım. 20.000 km. bakımına gittiğimde servis elemanına söylemiştim. Yaptıkları şey benim yaptığımın aynısı. Yani özellikle görsünler diye içindeki suyu boşaltmadan gitmiştim.Onlarsa benim yaptığımı yapıp ve bana öyle teslim ettiler. İlk yağmurda yine su toplanınca aslında hiçbirşeyi değiştirmediklerini gördüm. Ama faturada, su tahliye diye işçilik bedeli düşmüşlerdi. Pes doğrusu. Lanet olsun dedim bir daha da gitmedim.
    Zaten serviste kim kime dum duma...( Nil'in "duma dum" adlı parçası aklıma geldi)

Bildiğin bi şeyi servise yaptırmanını bedelini ödemişin.
    aynı durum benim palio marka aracımda da bir kere oldu. Artık yağışlı havalardan sonra tapaları açıp su birikmiş mi diye bakmak alışkanlık oldu. Fitilleri değiştirmek çözüm olur mu acaba

• Yaklaşık 2 yıldır Palio kullanıyorum, bir kez böyle bir tıkanma-su birikmesi oldu..
    Genellikle problem oraya dolan suyun içindeki pisliğin (Çamur, yaprak parçaları vs..) tahliye deliklerini tıkaması sonucu oluyor. Yoksa sacede su olsa kendi kendine akıyor, tahliye oluyor..
    Tavsiye edeceğim şey ise kapı iç döşemelerini söküp o bölgeyi temizlemenizdir. Kendiniz uğraşmak istemezseniz sanayide herhangi birisi de yapabilir, basit bir işlem ve çok fazla bir masrafı olmaz..
    Kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Megane gıcırtı sorunu ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konu hortlayacak ama bende de aynı sorun var sanırım su tahliye olayını bilmiyordum kapılardan su sesi gelmesi saçma olayı çözemiyordum meğer olabilirmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.