abi hakkatten bide 4*4 PANDA VAR DİMİ YA O ARABA NEYE ARTIK OFF ROAD YARIŞLARINDA PANDA 4*4 Ü KULLANIRLAR HERALDEEE
quote:
Orjinalden alıntı: ART
abi hakkatten bide 4*4 PANDA VAR DİMİ YA O ARABA NEYE ARTIK OFF ROAD YARIŞLARINDA PANDA 4*4 Ü KULLANIRLAR HERALDEEE
art sana team technical imzasını pm attım aldın mı
fiesta pahalı palio tipsiz ben olsam ikinci el düşünürdüm ama karar senin!!
abi kesinlikle fiesta multi jet kadar iğrenç motor yok o sınıfta en iyi dizel fiestada palionun yol tutuşudas iğrenç fiestadan başkasını düşünme bence
Palio 1.3 multijette artılar daha fazla, +Motor daha sessiz(Multijet 1 döngüde 5 kez yakıt püskürtür, diğerleri ise unijettir 2 kez püskürtür. ) +Motor 16Valf yeni teknoloji +İç mekan kalitesi yeni modellerinde Fiestaya göre daha yüksek, - İç mekan Fiestaya göre daha dar + Yıllık vergisi daha düşük + Tüketimi daha düşük Fiesta 1.4 TDCi ise, - Motor 8Valf eski teknoloji, - Motor gürültülü, + İçi daha geniş - Yakında makyaj yiyecek
Sonuç; ailedeki tek araba olacak ve bagaja ihtiyacın varsa fiesta, diğer her koşulda palio tercih etmelisin.
FORD FİESTA DİYEBİLİRİM. ÖZELLİKLE FİESTA TDCI TİRİPTONİK VİTESTE SÜRÜŞ KEYFİ ÇOK HOŞ
asilx sana pm attım bak.
BENCE FORD FIESTA 1,4TDCİ AL GEZ GEZEBILDIGIN KADAR,IYIDE KACIYOR.
fiestanın nesini savunuyorsunuz anlamıyorum,30 milyara yakın bir para o arabaya verilirmi,kesinlikle değmez.Artı yakında makyaj yiyecek.Wombat arkadaşım,bence sen bütçeni tekrar gözden geçir,bize burda bildir,ona göre daha kaliteli seçeneklere bakalım.
quote:
Orjinalden alıntı: adanamersin
fiestanın nesini savunuyorsunuz anlamıyorum,30 milyara yakın bir para o arabaya verilirmi,kesinlikle değmez.
+1
Ya gerçekten bu nasıl bir yorum. Niye Multijet iğrenç anlat da bizde öğrenelim dimi ?
Aydınlat bizi öğrenelim nesi kötü iğrenç demeyle olmuyor. Sınıfının teknoloji olarak en iyi motoru niye bu kadar iğrenç gerçekten çok merak ettim ???
quote:
Orjinalden alıntı: et302gti
abi kesinlikle fiesta multi jet kadar iğrenç motor yok o sınıfta en iyi dizel fiestada palionun yol tutuşudas iğrenç fiestadan başkasını düşünme bence
ya biraz seviyeli yorum yapalım,bu nedir iğrenç motor falan, iğrenç motor nasıl oluyor,bir açıkla bakalım.
quote:
Orjinalden alıntı: et302gti
arkadaslar clioIII ve yeni punto geliyor ona göre arac alin
ya beyler ne paliosu ford la kıyaslanır mı hiç palio yu artık taksi bile yapmıyolar bugün kaç tane fiesta gördüm taksi
bence git direk fabia al araba resmen WW hemde ucuz o eski skodalar kalktı artık kalite görürsün hiç degilse
quote:
Orjinalden alıntı: fulmonty
palio yu artık taksi bile yapmıyolar
eskidende yapmiyorlardi albea ve siena varken paliodan taksimi olur
Temelde demek istediğim iğrenç kelimesi yerine arkadaş "ya şöyle bir problemi var" deseydi bizde niye kötü olduğunu öğrenirdik
emretopbas :
quote:
Orjinalden alıntı: emretopbas
quote:
Orjinalden alıntı: fulmonty
palio yu artık taksi bile yapmıyolar
eskidende yapmiyorlardi albea ve siena varken paliodan taksimi olur
bana kalırsa ben ford derim çünkü fiat ın mültijeti tuttu ama bence iyi değil ama tercih senin benim kararım ford derim
palio cok cılız bi arac bence! tiponun yeni nesli(tipoyu sewerdim ama neysea)
quote:
Orjinalden alıntı: eradnan
git fiesta al bence her yönden paliodan iyidir...
güvenlik , yol tutuşu , iç hacim , konfor , tasarım vs...
quote:
Orjinalden alıntı: qr_bugra
yaaa abi palio ya para vermek nasıl bir mantıktır yaa...Kusasım geliyor artık benim...O paraya miss gibi başka seçenekler var....Kızamayın bu benim görüşüm....(hyatta en nefret ettiim araba PALİO)