Şimdi Ara

PALİO MULTİJET Mİ FORD FİESTA TDI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PALİO MULTİJET Mİ FORD TDI MI ALSAM İKİSİNİNDE BAZI YÖNLERDEN AVANTAJLARI ÇOK KÖTÜ KARARSIZ KALDIM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

• PALİO MULTİJET GALİBA MOTOR OLARAK DAHA İYİ ACTİVE MODELİNİ DÜŞÜNÜYORUM AMA PALİO SADECE İÇ
    İŞÇİLİK OLARAK FORD DAN DAHA ZAYIF KALIYOR BİDE SANKİ FORD FİESTANIN İÇ HACİMİ DAHA GENİŞ GİBİ TABİ BU ARADA FİESTA DAHA PAHALI FİESTADA BİDE KASETÇALAR VAR BEN PALİO ALIRSAM KENDİM MP3 TAKTIRIM SES SİSTEMİ KURACAĞIM.
  • Fiesta sanirim..palio fiestaya gore daha kucuk ve konforuda daha az...motor konusunda haklısın motoru fiatin daha iyi..yedek parcasi fiatin daha ucuz..eger 3-4 sene kullanacaksan fiesta derim ben..kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouxhan

Fiesta sanirim..palio fiestaya gore daha kucuk ve konforuda daha az...motor konusunda haklısın motoru fiatin daha iyi..yedek parcasi fiatin daha ucuz..eger 3-4 sene kullanacaksan fiesta derim ben..kolay gelsin
    Fiat Palio MJ

Neden mi dersiniz?
    Bir kere motor daha iyi dünya nın en iyi 6., sınıfında 1. motoru...
    İkinci olarak ise, Fiesta acayip pahalı ona karşın iç mekan kalitesi Palio gibi hatta daha da kötü Plaio nun iç mekanı yenilenmiş.
    Punto da bakabilirsin...

Ben bu sınıfta bir araç almayı düşünüyorum Corsa 1.3CDTI Enjoy alacağım kısmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

Fiat Palio MJ

Neden mi dersiniz?
    Bir kere motor daha iyi dünya nın en iyi 6., sınıfında 1. motoru...
    İkinci olarak ise, Fiesta acayip pahalı ona karşın iç mekan kalitesi Palio gibi hatta daha da kötü Plaio nun iç mekanı yenilenmiş.
    Punto da bakabilirsin...

Ben bu sınıfta bir araç almayı düşünüyorum Corsa 1.3CDTI Enjoy alacağım kısmetse

Alıntıları Göster
    olm clioyu bekle

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

olm clioyu bekle

Alıntıları Göster
    HAKKATEN VALLA İKİSİDE TATİRİŞKA ARABALAR BEKLEYİN FRANSIZ HARİKASI CLİO 3 Ü EN AZINDAN BAZ VERSİYONUNU ALIRSIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ART

HAKKATEN VALLA İKİSİDE TATİRİŞKA ARABALAR BEKLEYİN FRANSIZ HARİKASI CLİO 3 Ü EN AZINDAN BAZ VERSİYONUNU ALIRSIN.

Alıntıları Göster
    en son kasa Palio'lar hoşuma gidiyo. iyidir herhalde. Albealarda çok iyi. içini çok iyi yapmışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı vw polo mu?
    geçen yıl açıldı
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

en son kasa Palio'lar hoşuma gidiyo. iyidir herhalde. Albealarda çok iyi. içini çok iyi yapmışlar

Alıntıları Göster
    git fiesta al bence her yönden paliodan iyidir...

güvenlik , yol tutuşu , iç hacim , konfor , tasarım vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eradnan

git fiesta al bence her yönden paliodan iyidir...

güvenlik , yol tutuşu , iç hacim , konfor , tasarım vs...

Alıntıları Göster
    bence palio al,fiesta'nın fiyatı yüksek değmez.ayrıca
    donanım olarakta herhangi bir artısı yok,ayrıca
    yakında makyajlı fiesta çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanamersin

bence palio al,fiesta'nın fiyatı yüksek değmez.ayrıca
    donanım olarakta herhangi bir artısı yok,ayrıca
    yakında makyajlı fiesta çıkacak.

Alıntıları Göster
    onları alacağına fabia TDI al.fiyatı uygun hem.veya paran varsa Fabia RS al.aracın 0-100 8.8 sn ve yakıt tüketimi 6 litre 100 km de.ve bu arac dizel!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

Alıntıları Göster
    iç dizayn olarak albea ve palıo modellerinde yenileme yapıldı bütün araçlarda fark ettiyseniz active ve dynamıc olarak ikiye ayrıldı özelliksel olarak geliştirildi .Palıo için ise düşünme derim bende palıo kullanıyorum çok memnunum ama eğer fiyat sorun değil diyorsan punto 1.4 shıne çok güzel bir araç .4 Hava yastığı ,ABS ,CD çalar direksiyondan kumandalı ,deri döşemeli cd çalar ve direksiyon , Klima standart bu araçta .Çokta iyi gidiyor emin ol

quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

• quote:

Orijinalden alıntı: kastalia

iç dizayn olarak albea ve palıo modellerinde yenileme yapıldı bütün araçlarda fark ettiyseniz active ve dynamıc olarak ikiye ayrıldı özelliksel olarak geliştirildi .Palıo için ise düşünme derim bende palıo kullanıyorum çok memnunum ama eğer fiyat sorun değil diyorsan punto 1.4 shıne çok güzel bir araç .4 Hava yastığı ,ABS ,CD çalar direksiyondan kumandalı ,deri döşemeli cd çalar ve direksiyon , Klima standart bu araçta .Çokta iyi gidiyor emin ol

quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

Alıntıları Göster
    Kesinlikle %1000000000 FİESTA .....PAliodan kötü yanını bulamazsın....IKaliteli..

• quote:

Orijinalden alıntı: The Professional

Kesinlikle %1000000000 FİESTA .....PAliodan kötü yanını bulamazsın....IKaliteli..

Alıntıları Göster
    ABİ İKİSİNİDE BIRAK OCAĞI BEKLE CLİO 3 BAZ AL AMA İLLA İKİSİNDEN BİRİ DİYOSAN FORD FİESTA DAHA KALİTELİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ART

ABİ İKİSİNİDE BIRAK OCAĞI BEKLE CLİO 3 BAZ AL AMA İLLA İKİSİNDEN BİRİ DİYOSAN FORD FİESTA DAHA KALİTELİ.

Alıntıları Göster
    valla bişi diyemem seçimlerine ama palio dizel hiç yakmıo yaw...valla full depoydu..bursa ya gittik geldik..orda doşaltık..gazladık..ibre çok az aşaa indi..

• quote:

Orijinalden alıntı: uzerme jr.

valla bişi diyemem seçimlerine ama palio dizel hiç yakmıo yaw...valla full depoydu..bursa ya gittik geldik..orda doşaltık..gazladık..ibre çok az aşaa indi..

Alıntıları Göster
    palio çok güvenli değil.. yol tutuş sağlamlık vs.

ford çok pahalı...

getz al... çok para vereceksen citroene bak.. fordun üstüne 1-2 milyar koy cerato al...

• quote:

Orijinalden alıntı: ulask

palio çok güvenli değil.. yol tutuş sağlamlık vs.

ford çok pahalı...

getz al... çok para vereceksen citroene bak.. fordun üstüne 1-2 milyar koy cerato al...

Alıntıları Göster
    fiesta nın yanında palio sönük kalır ama performans beklemiceksin..160ı görene kadar sonsuz gibi bir zaman dilimi gerekio..amaaaa..motor hersey diosan palio

• quote:

Orijinalden alıntı: GRKMKZN

fiesta nın yanında palio sönük kalır ama performans beklemiceksin..160ı görene kadar sonsuz gibi bir zaman dilimi gerekio..amaaaa..motor hersey diosan palio

Alıntıları Göster
    palio al bence fiestaya o kadar para verilmez ,kendi sınıfında en iyi palio multijet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ba2khan

palio al bence fiestaya o kadar para verilmez ,kendi sınıfında en iyi palio multijet

Alıntıları Göster
    belki biraz saçma bir soru olucak ama bu konu hakkında bır bılgım olmadıgı ıcın sormak ıstıyorum
    MULTIJET ın tam olarak anlamı nedır ne ıcın bu araclara multıjet denmıstır 1-2 kısıden duydugum kadarıyla bu araclar da 2 aku bulunuyormus bu sayede aracın klımasına yakıt kalmadan arac ıcındekıler kullana bılıyorlarmıs gercekden bole bısı mumkunmu akuyle calısan araba klıması ? bu konuda benı aydınlatın lutfen bu multıjet olayına takılmıs sekıldeyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

belki biraz saçma bir soru olucak ama bu konu hakkında bır bılgım olmadıgı ıcın sormak ıstıyorum
    MULTIJET ın tam olarak anlamı nedır ne ıcın bu araclara multıjet denmıstır 1-2 kısıden duydugum kadarıyla bu araclar da 2 aku bulunuyormus bu sayede aracın klımasına yakıt kalmadan arac ıcındekıler kullana bılıyorlarmıs gercekden bole bısı mumkunmu akuyle calısan araba klıması ? bu konuda benı aydınlatın lutfen bu multıjet olayına takılmıs sekıldeyım

Alıntıları Göster
    Çözebildiğim Kadarıyla şunu sormak istedin,

Bu araçlarda klima elektiriklimi yani klima motoru gücünü motordanmı alıyor yada Aküdenmi ?

Bunu bende duydum Özellikle Albea taksilerde böyle diye biliyorum ,

Multijet olayı zaten common rail dizel in fiat çası :D

quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

• quote:

Orijinalden alıntı: excalibur

Çözebildiğim Kadarıyla şunu sormak istedin,

Bu araçlarda klima elektiriklimi yani klima motoru gücünü motordanmı alıyor yada Aküdenmi ?

Bunu bende duydum Özellikle Albea taksilerde böyle diye biliyorum ,

Multijet olayı zaten common rail dizel in fiat çası :D

quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

Alıntıları Göster
    kesinlikle fiesta

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.