Şimdi Ara

palio speedgear (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
19
Favori
121.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kac model km ve ne kadara aldiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vesbuci kullanıcısına yanıt
    20.000 tl ye aldım orjinal kazasız boyasız 167000 km de 2005 model, ama 2 ay sonra sattım. Araç yolda giderken bir anda vitesi boşa almış gibi bir hareket yaptı. Şanzımanın içinde çelik bir halat varmış o koptu. Alırken 3 yere gösterdim. Tık ses yoktu şanzımanda ve hiç tamir görmemişti. Yolda öylece kala kaldım. Tamir ettirdim şanzımanı. Araç hiçbir konumda hareket etmiyordu. Palio otomatik vites aman benden bir daha uzak dursun. 3.000 tl tuttu tamiratı. Ve şanzımanda ötme başladı. Kısacası eskisi gibi olmadı. Hemen sattım aracı zararına. Hiçbir otomatik şanzımancı garanti veremiyor. Onlara tek sorduğum soru şuydu. Ben bu araçla burdurdan trabzona vs vs uzun yola giderken bu şanzımana güvenebilirmiyim. Yolda beni bu şekilde bırakırmı dediğimde, Sonuçta taşta kırabilir garanti veremeyiz dediler. Ayrıca şanzımancılar palio otomatik vites aracın şanzıman parçalarını bulamıyoruz, çok sıkıntı dediler ve hemen elden çıkardım aracı. Çıkma şanzımana 7.000 tl istiyorlardı. O da ne kadar sağlıklı bilinmez tabi. Gittim manuel vites araba aldım. 3. Vitese girmese cartlasa curtlara 4 e takar insan devam eder. Ama otomatik vitesmi aman aman. Olduğum yerde trafikte kala kaldım. Açık ve net söylüyorum. Belki şans bana denk geldi ama palio speedgear otomatik vites arabayı asla ama asla şahsen bir daha almam ve tavsiye etmem. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaskastr -- 17 Mayıs 2016; 18:07:27 >

• fattihh_ank F kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.
    Dostum ben araca bir daha güvenemedim sattım. Sana tekrar aynı olayı yaşatmayacağına garanti vermişlermiydi. Hani en az 100.000 km yağı vs bakımları yapılırsa bir sorun çıkarmaz gibi söz verebildiler mi ?

• dostum servısde sıfır sanzıman taktırsan sana 100bın km garantı vermıyorlar yıllarca kullanılmıs sanzımanın tamırıne nasıl o garantıyı versınler ...sanssız bır olay yasamıssın belkı ıyı bır ustaya denk gelmemıssın tamır ıyı yapılamadı ...netıcede 2 el arac aldın belkı senden oncekı sahıplerı aracı yıprattı arıza sende oldu bu durumda arac palıo degıl mersedes olsa sen onuda tavsıye etmezdın sanırım yasadıklarını anlat ama aracı kotuluyerekkullanıcılerın araclarından sogumalarına sebep olma ayrıca kotuledıgın sanzıman kalıtesını ıspatlamıs japon ıyı bır markanın urunudur ve hala bır cok aracda kullanılmakdadır...yenı aracında sorunsuz surusler dılerım
  • Merhabalar , 2004 1,2 16v palio feel versiyonunda Abs olup olmadığını , standart yada opsiyonel şeklinde mi satışa sunulduğunu bileniniz varmı ? Özellikle 2004 Feel için soruyorum.
    Teşekkürler.
  • abs ve yolcu hava yastıgı opsıyonel dıye bılıyorum ancak EL - HL olarak ıkı donanım versıyonuna sahıp palıolarımızda HL olanda abs yolcu hava yastıgı ve arka koltuk baslıkları var dıye bılıyorum
  • Arkadaşlar Ankara'da speedgear şanzıman yağ değişimini yapabilecek , para canlısı olmayan , uygun yağı koyan ve güvenilir tanıdığınız bir usta var mı ?
    Saygılar.
  • scada kullanıcısına yanıt
    Yok aracı kötülemek değil. Bütün otomatik vites araçlardan soğudum. Gene palio aldım. Kazasız boyasız. Orjinal 141.000 de doktordan 1.6 16v 120HP Palio sporting. Ender kalmış oynanmamış bir araç. 2002 model. Ama otomatik vitesi ben bir daha asla düşünmüyorum. Sadece paliolar için değil tüm otomqtiklere güvenim kalmadı. Bizim buradaki ustalarda buna sebep. Biliyorum ki adam gibi işini bilen bir usta yapsa sıkıntısız olurdu. Ama iste antalya. Otomatik şanzıman tamiri yapan iki yer var zaten. Bunlardan birini tercih ettim hatalı seçim yaptım.

Merhaba İyi Günler Benim Sorunum Hala Devam Ediyor Zaman Zaman Yanıp Sönüyor Yürüyeninde Herhangi Bir Sorun Yok Gösterge Ekranında Harfler Yanmıyor ve Vites Kutusu Arzası Gösteriyor Dediğim Gibi Yürümesinde Ne Ses Nede Bir Sorun Yok Ama Ramazan Sonunda Götürmeyi Düşünüyorum.Fren İçinde ki Müşür Mi Yoksa Elektronik Kartmı Arzalıymış Hocam Malum Yaptırmayı Düşünüyoruz Buralarda Pek Anlayan Yok Direk Ustaya Söyleyelim Burası Arzlı Olabilir Diye :) Teşekkürler Şimdiden @vesbuci
  • Sizdekiyle bendekiyle sorun aynimi bilmiyorum. Bu sorunlardan hangisi sizde var. Mesela bende surekli vites uyari isigi yaniyordu, geri vitese aldiginda uyari tonu var bilirsin o calismiyordu ekranda bazi harfler gorunuyordu geri vites lambasi calismiyordu ama arabanın gitmesini engelleyen herhangi bir sorun yoktu sadece geri vitese takinca sert bir vuruntu yapiyordu. Demesine gore sanziman icinde kart varmis o onarilmis onarilinca bu sıkıntıların hepsi gitti. Ama inaniyorumki belki 20-30 liralık elektronik çip veya neyse entegrenin basinda geliyor cunku yururunde mekaniginde bir sorun yoktu. Ama hani derler ya cekici dogru yere vuracan diye bizimkide denize dusen yilana sarilir hesabi mecbur yaptiriyorsun 1000 tl paranida aliyor.

• normal sanzımanı ındır bındır bıle malıyetlı kaldıkı bu sok tak esnasında sanzıman yagıda degısecegınden otomatık sanzımanda malıyetlı verılen rakkam normal gıbı geldı bana
  • Merhabalar , Tutela CVT NG 75w80 şanzıman yağının muadili bir yağ var mı ? Ankara'da speedgear şanzıman yağ değişimi yaptıranınız oldu mu ? Selamlar.
  • paliofeel P kullanıcısına yanıt
    Petronas Tutela CVT NG 75w80 ...servısde degısmenızı onerırım forumda bu sayfa basında konu ıle alakalı notlar var ıncelemenızı onerırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scada -- 26 Haziran 2016; 13:06:17 >
  • Merhaba.2004 model palio speedgear 2009 dan beri kullaniyorum.Cok da memnunum.Son 1 yildir gaza basinca vinlama sesi geliyor.Ne oldugunu anlayamadik.Ustalar sorun bulamiyor.186 000 de.Sanzuman sorunu olabilir mi.Bilgi veren olursa cok sevinirim.

• scada kullanıcısına yanıt
    Hiç sanmıyorum şanzımanın indiğini ve yağının degıstigini. Şanzıman kutusunun altında kartın olduğu bölüm var orayı söktüler. Benimki şanziman içindeki elektronik sıkıntıydı.

Çok şükür bir sıkıntım yok aractanda memnunum şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayse Ulusal

Merhaba.2004 model palio speedgear 2009 dan beri kullaniyorum.Cok da memnunum.Son 1 yildir gaza basinca vinlama sesi geliyor.Ne oldugunu anlayamadik.Ustalar sorun bulamiyor.186 000 de.Sanzuman sorunu olabilir mi.Bilgi veren olursa cok sevinirim.

Vites arızası varmı ekranda veya vitese atınca vuruntu yapiyormu

• Haziran ayında araç hakkında bir sorun paylaşmıştım sorunun cözümünü aracın sigorta kutusunu açtığımızda bir soketin cıktığını gördük onu taktığımızda sorun düzeldi. Bu kadar basit cözüm olabilir bir bakmanızda fayda var.

Tesekur ederim ilginize.Arabami ssttim gerci ama dediginiz sorunlar yoktu.Sanzuman degildi sanirim.Doguk yagmirlu havalarda daha cok oliyordu araba biraz isininca geciyordu.Bilemedik ne oldugunu.

• Ayse Ulusal A kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kaca sattınız modelı neydı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.