arkadaslar arabayı alalı 2 hafta oldu ve yıkamatiğe girdim...bir tak sesiyle beraber ön camın catladığını gördüm(dikiz aynasının ordan yaklaşı 5cm) sizlerde dikkatli olun yıkamatiklere karşı...bide ön cam kaça değisir bilgisi olan var mı acaba...
Yıkamatiklerde kesinlikle aracımı yıkatmam,nolacak diyorlar işte arkadaş yazmış! Veriyorum 5 kağıt aslanlar gibi yıkanıyor,temizleniyor,kafamda rahat geçmiş olsun
ARKADAŞLAR YIKAMATİKLER HEM ÇOK İİ YIKAMIYO AYRICA ELDE DAAH İ YIKANIYO EVET ARKADAŞIN DEDİĞİ HAKLI 7 YTL VERİP CİLLOP GİBİ YIKATIYORUM YANİ AYRICA BU YIKMATİKLER ARABAYI CIZIYO YAĞLANDİRIYO TÜM ARABALARAYNI FIRÇADAN GEÇİYO SADECE SİZİN ARABNANIZ DEĞİLKİ BİNLERCE ARABA YIKANIYO ORADA DEMİ BOŞVCERİN YIKAMATİKLERİ ELLEERİNİZDE YIKATIN
quote:
Orjinalden alıntı: bugidi
arkadaslar arabayı alalı 2 hafta oldu ve yıkamatiğe girdim...bir tak sesiyle beraber ön camın catladığını gördüm(dikiz aynasının ordan yaklaşı 5cm) sizlerde dikkatli olun yıkamatiklere karşı...bide ön cam kaça değisir bilgisi olan var mı acaba...
Geçmiş olsun arkadaşım
sğl dostum...aslında istasyonumuz mesuliyet kabul etmez yazısını gördüğümde kıllandım ama on makina çalışmıştı ne yapalım bende 7 ytl yi verip yıkatıyom ama ertesi güne lazımdı ve toz içindeydi aksamın 10 unda baska secenek te yoktu...girdik bizde
Geçmiş olsun,o aletlere arabamı sokmam ne olur ne olmaz.Elde sağlam yıkat daha iyi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme