Şimdi Ara

Palit 2600XT - VPU Recover Problemi Çözüldü.. Gibi :P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benimde son bir haftadır başımı ağrıtan ve yaygın olarak görülen Palit 2600XT'nin VPU Recover problemi ile ilgili öğrendiklerimi aktarmak isterim.
    İlk gelen partideki kartların çoğunda bu problemin olduğunu forumu takip edenler biliyordur.
    Gigatek ile detaylı bir şekilde konuştum bu konuyu.
    Kartlarda BIOS problemi olduğunu ve çoğunun problemli olduğunu ama arada dönmeyen kartların da olduğunu söylediler.
    Bunun üzerine bende X1950 yada başka kart alma kararımdan vazgeçp şansımı bir defa daha denemek istedim ve yine Palit 2600XT ile değiştirdim arızalı kartı.
    İki gündür hiçbir problem olmadı (ısındığında bile).

Bana verdikleri diğer bir bilgi ise bu kartın erken doğum kart olduğu ve bu şekilde piyasaya çıkan kartlarda genelde problemlerin olduğu. Dolayısı ile illa 2600XT alıcam diyenler 10 Ağustos civarını beklesin. Gigatek'in dediğine göre MSI 2600XT'ler o zaman gelecek.

Biraz daha sabredin, benim gibi başınız ağrımasın

Bu arada 3D Mark 2006 açılırken sistemi kilitliyor. O yüzden kartın puanına bakamadım.
    Neden olabileceği konusunda fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcaniberk -- 22 Temmuz 2007; 20:49:43 >

• sebep hd serisi ile uyuşmaması
    bunu yap düzelir muhtelemen:

ATI'ın R600 serisi kartlarında 3DMARK 03 / 05 ve 06'nın çalışabilmesi için " c:\windows\system32\futuremark\msc" klasörünün içindeki direcpll.dll dosyasını silmelisin. Her 3DMARK kurduğunda bu işlemi tekrarlamalısın... (Alıntıdır)

Eğer silerek sorunu çözemediysen bir de aşağıdaki adresten dosyayı çekip öyle dene

http://www.futuremark.com/download/hotfix/3dmark03/Direcpll.zip

Bu dosyayı aşağıdaki klasöre kopyalaman gerekiyor...
    c:\windows\system32\futuremark\msc
    (Bu da alıntıdır )

bunar da alıntı ben aldım he he he

• quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

sebep hd serisi ile uyuşmaması
    bunu yap düzelir muhtelemen:

ATI'ın R600 serisi kartlarında 3DMARK 03 / 05 ve 06'nın çalışabilmesi için " c:\windows\system32\futuremark\msc" klasörünün içindeki direcpll.dll dosyasını silmelisin. Her 3DMARK kurduğunda bu işlemi tekrarlamalısın... (Alıntıdır)

Eğer silerek sorunu çözemediysen bir de aşağıdaki adresten dosyayı çekip öyle dene

http://www.futuremark.com/download/hotfix/3dmark03/Direcpll.zip

Bu dosyayı aşağıdaki klasöre kopyalaman gerekiyor...
    c:\windows\system32\futuremark\msc
    (Bu da alıntıdır )

bunar da alıntı ben aldım he he he

Hocam iyi almışsın da, bide linkteki dosya uçmamış olsa tam süper olacaktı

• hocam önce dosyayı silerek dene olmadı o dll yi dll.com dan aramayı dene internette ara belki bulursun bu aralr meşhur olabilir hani....
  • böyle kartlar çok sakat almayalım
  • quote:

hocam önce dosyayı silerek dene olmadı o dll yi dll.com dan aramayı dene internette ara belki bulursun bu aralr meşhur olabilir hani....

saolsın hocam çalıştırabildim.
    4472 çıktı puan ?????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 ağustosmu 20 gün var nerdeyse.Ben artık beklemeyeceğim bu 2600 xtleri yarın bi galaxy 8600 gt alacağım.
  • Biostan bu tarz problemler oluyo biosu değiştirmek belki çözer bu sorunları
  • Baya düşük bir puan almış.önemli olan oyundaki performansı.Şu 2006 testine göre 8600 gt önde gibi.
    quote:

Orjinalden alıntı: mcaniberk

quote:

hocam önce dosyayı silerek dene olmadı o dll yi dll.com dan aramayı dene internette ara belki bulursun bu aralr meşhur olabilir hani....

saolsın hocam çalıştırabildim.
    4472 çıktı puan ?????
  • Arkadaşlar merak etmeyin sorun çözüldü ben gold dan almıştım kartı getiren firma armada tabi sizinkisi neresiyse götürün bir bios yüklemesi kart sorunsuz bu arada kart palit 2600 xt sonic yani şuaan piyasadaki en hızlı 2600 xt hemde 170 ytl ye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.